- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не получава вагинален
Йей... някоя, която дори може да пише... бахгу гордееш ме, моме. Ама си объркала човека, на който да казваш, че не е забавен...Първоначално написано от HichNeMiPuka
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
хубаво, че е тийнпроблем, че да срещаш хораПървоначално написано от Made_of_Pain
Ъ-ъ-ъ ти за човек ли се имаш бе? Божееее... това самочувствието е лошо нещо.Първоначално написано от HichNeMiPuka
teen in bg =![]()
![]()
![]()
![]()
soregashi, Made_of_Pain,
нека се обиждаме чрез ЛС
нямам намерение да си показвам
магаретиите пред целия форум
Абе да ти кажа в тийнпроблем най- малко можеш да срещнеш човек...Първоначално написано от HichNeMiPuka
Пък и теб въобще не те боя.
Но щом си така запозната с човешките страни... Поне да се беше научила половете да ги целиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След като целта ти е да се обиждаш, давай... аз комплименти фляскам то ш'ми се обиждаПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от HichNeMiPuka
Я пак тая дума![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж с'а... Ти, ако си проста... не си проста само на лични, нали разбираш на къде бия....![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме веселиш, ей!
Като те гледам как се изразяваш и колко смешно било че му е нарекал "кура" ахха чучон ли кфо е там ахах нема значение ми става ясен къф комплексар си такаче направи ослуга на половината форум и спри да пишеш глупави постове а и да повтора неси от най забавните човека иска да му хелпнете а не да го храните ? явно ти си тоя с малкия "чучон" за да го хеитваш толкова ахах мисля че повечето дето много знаят са още девствени и заради това са толко депресираниПървоначално написано от soregashi
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва ли да ме чупиш от смях по средата на улицата?Първоначално написано от HichNeMiPuka
И без това вече притеснявам съседите![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от INSIDER
Е ти като си на 13 и си н_а_е_б_а_л всички кучки от квартала много ли си як?
Пишока ли ти порастна по тоя повод?
Млади момко... защо ти не направиш Ослуга и не се месиш?Първоначално написано от INSIDER
Смешното си е смешно... няма спор, просто някой хора са по-тесничко скроени![]()
много нагазареха сички пред монитора братче ...Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Първоначално написано от INSIDER
Ние гъзареем пред монитора, на теб ти късат гъза по входове..
Който както се уреди![]()
нека позная 14 годишенПървоначално написано от Made_of_Pain
доста оригинален си ахаха
За нищо друго не позна, освен за оригиналносттаПървоначално написано от INSIDER
![]()
абе ама ти верно си бил некаф забавен ? а на такъф ли се праиш келеш смешен ? смамо ми пиши лс ако имаш некфи задръжки ахахПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
Понякога той е по- сложен за изпитване и моля те.. недей да се чувстваш виновен и да казваш, че е заради теб!
Това се учи.. няма защо и от какво да се тревожиш!
Успехче!
Желая Ви щастие!![]()
смотан сиПървоначално написано от Made_of_Pain
Много време ти костват остроумията и нещо не ме забавляваш качествено.Първоначално написано от INSIDER
+ това фактът, че не различваш момчета и момичета малко ме страсира по отношение на сексуалния ти живот :S
мисла че говорехме на кой са му излишни мненията в темата ? Щото твойте са повече от излишни да се подиграваш на некфо момче с проблем ? ти ако имаш проблем и питаш некой доста ше е забавно да те храна ахахаха еми си майката , режи вените малак ти е кура краи метаи се от блока и сички да се смеят и да се кефат а ти да лапаш кур докато четеш постовете и да цивриш че нема кой да ти хелпне за проблема? чети тийнпроблем.нет ???! не нещасникомплексари.бг такаче спесити си постовете и ходи одари 1 чекия в ъгала .Първоначално написано от Made_of_Pain
You are so funny![]()
![]()
![]()
Абе хора, сори, ама не четете хич какво е писано - къде съм казал, че ми е малък "чучона", напротив....
Момичето никога не е изпитвало вагинален, а има опит, и аз имам..
Не е нито от чучона, нито от некадърност, нито издръжливост,
От друго е, ама от какво???? По-скоро е нещо биологично..... ????
П.П. Иначе хубаво сте направили като се се карали извън темата...![]()
Значи момичето има вероятно скрити задръжки (тази дума я употребявам в смисъл на неща, които дори може да са потиснати и да не се осъзнават). Трябва да си поговорите много честно и открито и като начало може би във всеки етап на половия акт да я питаш как се чувства, какво чувства (или може би след това или преди това като обща информация, то си е до усещане какви въпроси да задаваш).![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от HichNeMiPuka
най добо обяснение +1![]()