Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Цитирай Първоначално написано от suitable
Според мен трябва да се направи филм, който да се излъчва по телевизиите постоянно.. да не е поредния късометражен боклук, а да е дълъг и да се взима на сериозно.. В него трябва да се покаже живота на децата, които всъщност не знаят кое е правилно и кое не е.. децата, които не знаят кой път да хванат и хващат чуждия.. децата в България и света. Да се покаже всичко противно, случващо се днес. И не само със един филм - нека направят сайт, който да бъде излаган като линк във всички големи сайтове в България. Да се напарвят разни "хартийки", които да бъдат раздавани в училищата. Да се раздават и билети за гореспоменатия филм, който да бъде излъчван в кината всеки ден. Сайта, който се направи да бъде преведен и на други езици за да може да се разпространява не само в България, а и в другите страни.. това като за начало.. мисля че е доста добра идея..
И? До къде ще го докарате с тоя филм ? Разните "гаджета" на кухите певици-чалгарки ще ви изпотрепят ... Колко от родителите ползват интернет за да търсят такива сайтове за децата им ? Кой изобщо в България ще ви позволи да го направите тоя филм ? Защо си въобразявате, че с 1 филм нещата ще се оправят ? Че с няколко бюлетинки децата ще хванат правия път ? Защо си мислите, че един сайт за такова нещо няма да бъде оплют и свален от ГДБОБ или нещо такова ...? Това не е вина на интернет, чалга певиците и каквото и да било .... ВИНА Е НА НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ РОДИТЕЛИ, които не знаят как да си възпитат децата, които са постоянно на работа и нямат време да обърнат внимание на проблемите на децата им и те търсят разрешение по улиците.... Колкото и такива теми да пуснете нещата няма да се оправят. Според мен най-виновния фактор е, че сме хора Ние сме толкова озлобени, алчни, егоистични, подли, лицемерни и т.н и т.н не мога да изброя всичко, че ще ми се счупи клавиатурата. И очаквате такива хора да не бъдем в такъв свят в какъвто сме ? Да сте видяли животно да се е*е от малко ? Мне просто те имат вроден инстинкт на възпитание и си възпитават малките когато му е време, не после да си блъскат главата "ох детето ми все е наранено и все лоши неща му се случват" ми така ще да е да .... Докато не се създаде глобална програма, без подкупни хора в нея, с изключително сложен изпит за това как да се отглеждат деца, как да се възпитават и т.н и всеки, който ще става родител да я минава и трябва задължително да я вземе иначе няма да му се позволява да бъде родител ще е така. Децата ни ще хващат грешния път и ще напускат нашия свят на по 20-25 години ако не и по-малки, ще се е*ат като разпрани на по 11-13 години и ще раждат на по 12-14 ... Ако смятате, че с 1 сайт и 1 филм можете да промените нещата аз съм за и с 3-те ръце ! Но аз лично ви казвам, че света никога няма да се оправи, а точно обратното, ще става все по-зле и по-зле !!!
Първо се научи да пишеш правилно ГДБОП е. И второ явно нямаш и на идея какво е ГДБОП, че да казваш, че ще спре филма Ако мислиш, че родителите са само виновни грешиш. Кой ги кара да работят-държвата (иначе ще умрат от глад и децата им няма да оживеят). Всички са виновни, съседите, родителите, учителите, държавата. Може, ако филма се направи завладяващ и поучителен