- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Кой трябва да победи на изборите за парламент?
Да ,но сега явно няма да спечелят,а ще победят Бойко и Костов.![]()
![]()
и още по-добре. кой иска да го управлява национален предател като станишев. избереш ли станишев получаваш и доган. тва е логичния завършек ако бсп е на власт.
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Хаха.А Костов не бил национален предател.Ако си гледал -скоро даваха по телевизията таблица с обществено неодобрение и Костов беше първи.Дори Доган не го мразят толкова ,колкото Костов.
Не ме мисли за доганист.Всички от времето на Костов са в коалиция с Доган-не са БСП първите.
ами аз не съм за костов. според мен той е национален предател. аз съм за истински патриоти в лицето на Атака и БНС !
Супер тогава,но аз не съм сигурен,че тоя език на омразата(на АТАКА) ще ни помогне с нещо.Първоначално написано от RhytmiX
Не е проблема в партиите(говоря за БСП),а в някои от членовете им.
замисли се дали те заслужават по-добро от тоя език ?
Кои точно?Аз не говоря за езика им към ДПС, а за тоя от началото-циганите на сапун и разни такива...А да се говори против един цял етнос е смешно-както нас холандските националисти ни обиждат...Първоначално написано от RhytmiX
Лол аз не помня да е казал циганите на сапун ако можеш да го линк супер
Добре,може и да съм пресилил малко нещата,но и ти знаеш колко агресивно говореше Волен в началото против циганите.Първоначално написано от RhytmiX
erikkoynov,редовно гледаш "Шоуто на Слави",а?
Не.Вие какво толкова се превъзнасяте по тая АТАКА?Не е нищо особено.Първоначално написано от Dennitsa
Само дето отвори очите на народа за ставащите в България абсурди. Нищо работа.
Oчевидно не можеш.Първоначално написано от global
Не стават тъй работите.В народното събрание за това има правителство и опозиция.Ако си мислиш,че като дойдат Костов и Бойко ще можеш да простестираш и да си някакъв важен елемент при вземането на решения се лъжеш.Първоначално написано от global
РЗС![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Утре Бойко и Костов ще спечелят и ДПС,БКП и всички получовеци гласували за тях ще го духат.Наздраве![]()
атака ще е структуро определяща за бъдещото управление![]()
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Ред, Законност и Справедливост ... не фалшивата Атака или ДПС
Раят и адът са единствено в ума ни !
Ще гласувам за партия Атака с бюлетина номер 5, за да има бъдеще за младите хора в България!
Напълни се със спамери преди изборите..жалко че форума е тийн![]()