- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо ми става и бавно пада ..
Ам такоа имам следният проблем .. дори незнам дали е проблем, но не се чувствам много конфортно само като се сетя за този факт ! Проблемът за мен е че пенисът ми се втвърдява от най - малкото нещо и после едвам падаКак да се сдържа малко от това .. малък съм на 15, но ако ми препоръчате нещо ще съм ви много благодарен ..
П.С. Според вас горе долу на колко е нормално да се направи първият секс .. 15,16,17 .. ?
Благодаря на всички за разбирането !
![]()
![]()
Сигурно и големината те кара да не се чувстваш конфортно хихи
1.На 15 си е горе долу нормално.![]()
2.Като си готов, както ти каза по горе @gabi7u, може и на 15 и на 16, и на 17 и на 18+ да "опънеш" някоя.![]()
Pagani Zonda
отговор пишаПървоначално написано от gabi7u
нее бее всички ме разбират погрешно деба .. некви съвети ..Първоначално написано от radoslav4o
Еми какви съвети.... от физическа гледна точка си е.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
На колко години е нормално за пръв път да пишеш във форума ?!?!? А на колко години е нормално да ядеш с вилица? ?!?!?!
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ам.. това може да се поличи примерно, ако си девствен... ???![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
![]()
![]()
Хех, нормално е да ти се втвърдява дори само от лекия ветрец, който подухва навън
. Все пак си в такава възраст. Не трябва да се притесняваш от това. Нормалната възраст за секс, е когато се почувства един човек готов.
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
амм един хубав отговор .. благодаря .. ем щото като е лято и като се целуваме и като ми е станал като Айфеловата кулаПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
Вече и на 10 да го правиш е нормално![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
За момчетата отговора е другПървоначално написано от gabi7u
"Когато за пръв път ти пусне момиче"![]()