- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искате да се разделите с девственоста си, но ....
Да не би да се омъжваш за него?А кой е правилният-Брад Пит,Енрике Иглесиас,Митко БербатовПървоначално написано от Hilary_
![]()
Suitable от teenproblem забрави.. ;D ..шегувам се..Първоначално написано от golqmumnik
Еееми.. к'во да ти кажа.... Внимателен си беше момчето ама проблема беше в размера...Първоначално написано от suitable
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Отдавна съм се разделила с нея![]()
Мдам...Първоначално написано от suitable
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не ме е страх и дори не мисля за никви такива : кръв,болка и т.н. ,защото ще е с човека,с когото се обичаме и преживяването ще е много повече от муш-муш..
Та не е нужно това да са единствените причини да си девствена ебати..![]()
Просто не смятам,че сега му е времето.Точка.
Е как с какви, ако се сещаш имаше една тема: как да спра мензиса на приятелката ми, че ми се чукаПървоначално написано от suitable
![]()
Тъй че за повечето момичета е нормално да се чувстват така първият път, пък и ако младежа е бил обхванат от манията: ръгай чушки в боба, ето ти го и резултата, за съжаление....
Не става въпрос за това кой какво е чул, недочул и на кой какво са му казали.... става въпрос че според мен не е уместно да се използват такива описания тъп филм на Хичкок: "че ще те боли може и наистина много да те боли и да има кървища като касапница Иначе, болка винаги ще има според, въпроса е дали ще е слабичка, като леко бодване или ще е като рязане с нож"Първоначално написано от Ilikeliljon
Все пак мисля че това е форум за взаимопомощ....
Ок, не съм искал да плаша никого честно казано. Но мога да кажа за ефектите. Ако сте с човек, на който много държите, ако се разбирате, ако той е много нежен и внимателен ефектите, които могат да се появяват, независимо от това дали съответното момиче принципно е с по-еластичен химен или не биха изглеждали чудотворни. Може въобще болка да няма или да изчезне много бързо. Една от причините за това е отделянето на ендорфини, естествени болкоуспокояващи в мозъка, които се отделят и когато човек щастлив. Съответно и да не забравяме серотонина (хормона на щастието и съня). Така че, ако сте в еротична, отпускаща обстановка с човека, с който искате първият ви път може да остане незабравим завинаги!!!!![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Радвам се че в спора се роди истината![]()
Според мен това описание е ценно и наистина може да е от полза на някой![]()
\/
Хаха не при всяко момиче е така. Прекалено мн си преувеличил- това е секс, а ти си го описал все едно си на война. При мен нямаше нито кървища, определено никаква касапница, а болката беше "сладка болка". Естествено ако момчето е някакъв неандерталец и е прекалено груб с момичето, интересуващ се повече от собственото си удоволствие отколкото да я предразположи, да тогава картинката може и да не е "розова" за момичето.Първоначално написано от Ilikeliljon
Нямам приятелка ,затова съм девствен още,ако ми се отдаде подходящата възможност,бих го направил,но дотогава не мисля да правя прибързани ходове,нищо че съм на 17 не ми пука другите какво говорят![]()
![]()
![]()
Горд Варненец!
Само едно ще кажа болката си е болка ама ако не използвате предпазни мерки може да ви боли много повече![]()
Life is cool,when is not yours....
Ти да не си гей?Първоначално написано от WestCoast
![]()
не мога да кажа за другите момичета(понеже доста от тях имат навика да преувеличават),но при мен нямаше кръв,а болката си я имаше,но тя отшумя след,може би, 2 минути най-много...и все пак при всяко момиче е различно...Мисля си че момичетата и момчетата не трябва да се плашат от първия път,все пак ако ще го направиш с човека на когото вярваш няма смисъл от излишни притеснения...секса е израз на любовта и страстта между нас![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
ама мн сте тъпи бе хора!
КАК ТЪЙ ВИ ХАРЕСВА ДА ПИШЕТЕ ТЕМИ ПОСТОЯННО И ТО БЕЗСМИСЛЕНИ?
Брейййййййй мерси за обидата.Официално се смятам за провалена.Вижте кво мили момичета направете го кАто сте готови И ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ няма за къде да се бърза.Не сте длъжни да обеснявате на никой що сте девствена или не,вие решавате ,не майка ви,не бфрто,не гаджето или момчето на купона А ВИЕ.АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЕ ЧЕ ПОСТЪПВАТЕ НЕПРАВИЛНО,НЕДЕЙТЕ.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Sometimes you gotta close your eyes to see...
Can`t rain all the time...
Нямам страх от нищо, просто съм малка[16]
Имам си по-различни разбирания
![]()
Абе прави си е в някаква степен момичето. А иначе съвета ти щеше да е удачен, ако повечето разбираха, че не са готови, а не да си въобразяват. Може би забелязваш темите: Бременна ли съм, Може ли и така нататък, надали ли не са се чувствали готови, както ти казваш, ама ето го резултатаПървоначално написано от EternalFlame
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не че имам опит, но се съмнявам при първия път за момичетата да има задоволяване... Все пак сигурно е неприятно като ти е за 1ви път.. нз. Само знам, че момчето трябва да е внимателно и да има "стратегия", за да се справи както трябва и да не причини посттравматичен стрес на приятелката си...Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Е ти пък, това да не са бойни действияПървоначално написано от noproblembitch
![]()
, че да има посттравматичен стрес. Иначе стратегия не точно, но да си има идея кое, как и защо се прави. Иначе за задоволяване, честно да ти кажа, това да го кажат момичетата
![]()
![]()