- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще издържи ли косата ми?
По-добре не я боядисвай и не я мии всеки ден, най-много два пъти в седмицата. А ако си я боядисаш след това не третирай много, защото ще почне много да се изтущава!![]()
Момче си и ще се боядисваш...
слагаш лак?!
.................
Щом си момче може да си и с гола глава, така че прави, каквото искаш.
Първоначално написано от allergic
И аз тва си викам ... знае ли се кво е
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
"...друга е, друга е модата, сбърка се нещо природата, в на'ще модерни времена, знаеш ли кой е мъж, кой жена...Мъж ли е жали го, ей, радвай се, че не е гей ! Хванеш ли го, здраво дръж, рядко има свестен мъж ! "
Поздрав, специален.![]()
Ей вярно е това за свестните мъже на изчезване сме![]()
![]()
![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Да отворим Каменица, да спасим мъжа. Ама то и Каменицата много я развалиха напоследък.
Не е вредно къпането, а сушенето след това. Сешоарите много скапват косата...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Миенето на косата всеки ден не е полезно,а и се омазнява по-бързо
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Зависи от косата ти. Ако е тънка и суха няма да издържи - ще започне да цъфти много и да се къса. А лакът за коса е изключително вреден. Особено тези боклуци, които са на българския пазар. Мисля, че имам представа за какви прически ползваш лака, и действително няма друга алтернатива, но поне се постарай да ограничиш ползването.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе другите като не знаете , за кво мънкате само....
Мерси иначе за съветите..
и на тебе не ти е чиста много работатаПървоначално написано от WickerMan
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Боядисай се![]()
Какво ти пука..и от нашия клас имаме един с мн яка прическа и се направи вчера с черна коса и е мн якохахах гей викатеее...а ? Ама този от моя клас ако го видите..лиги ще ви текат от устите !!!!!!!
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от TheNewReligion
"Стилът никога не излиза от мода !!!"