- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярно ли е това за 1 аег?
Моля ви кажете ми,дали в 1 аег наистина има само наркомани.Чувала съм,че още от вратата ти показват от кой да си купиш наркотици и ако не искаш те бият...Съмнявам се да е чак така и все пак трябва да знам,защото съм 7 клас и искам да напиша на 1во желание 1 аег.А не ми се иска да съм с такива хора,защото не ме интересува само езика.Иначе сигурно ще напиша 9 фег.Макар и френския да не ме влече толкова,отзивите са хубави.Очаквам мнението ви![]()
И аз така съм чувал.А и един фр учи там и ми е казвал че е пълно с наркомани в и около дск.
Избери си втора немска тука сме пияници![]()
![]()
Май е станало мода в езиковите гимназии да има само наркомани![]()
Аз другата година съм 7 клас, но още отсега почнах да мисля за езикова гимназия и се бях насочила към ЕГ"Гео Милев" гр.Добрия(другаде не мога да отида, мн ми е далече) и една фр ми каза, че една нейна приятелка имала брат който имал приятел който е учил там, но се е върнал пак в Тошево(нашия град0 защото там са го насилвали да се друсаЗнам, че тва е малко раздуто приятелката ми, че нейната приятелка, че оня приятел и т.н. но все пак
![]()
А ти за коя 1 аег говориш? за тази във варна или за тази във софия, защото аз мн умнолявам майка ми да ме пусне да видя как е и във варна и съм се спрала на няколко гимназии, но като чувам как са нещата ме е страх![]()
ами и в наща аег се чува ,че има много наркомани . аз там искам ,но малко ме притеснява този факт .. ;Бургас;
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И за София да е ,така като чета май във всички езикови гимназии има наркоманиА аз как исках да ида е езикова
![]()
А дали и в математическите и природо-математическите гимназии е така? Моля накой да ми отговори![]()
Абе то,че има,има навсякъде.Обаче за английска става на въпрос за около 90%,че и повече.А като минах от там беше трагично...Все едно гледаш бунище.Мамка му все пак се води за една от най-елитните гимназии в София.Да се стегнат!![]()
Много ме е ядЧовек иска да учи в хубава гимнация, да постигне нещо, а то е пълно с богати наркомани...жалко, че в престижните гимназии е така.Уж се смятат за много примерни, че били само за зубрачите, а пък к'во се оказва...
Отивай и не се притеснявай, за ВСЯКО училище се чуват такива неща - пълно било с наркомани, със зубрачи, с пропадняци, с какви ли не.. Много важно е и с какви хора ще се събереш естествено, няма да движиш с наркомани, дори и да има.
Иначе и на мене ми прави впечатление, че е доста порутено, ама то вече кое ли даскало не е..![]()
Абе и аз като кандидаствах ми казваха така, сега ще съм 10 клас, мога да ти кажа че съучениците ми пискат, че ще си съсипя здравето от редбул а вие за наркотици говорите.Нали се сещате, че гроздето е кисело.
![]()
надявам се всичко да е само преувеличения и да не е наистина толкова пълно с наркомани...Първоначално написано от the_big_bang
Забрави тия глупости за наркомани, не слушай кво ти говорят сульо и пульо [не съм сигурна дали така се пишат, карай ;DD] и отиди където искаш. Поне пробвай, за да не съжаляваш после.
thegmin сподели малко вътрешна информация за 1аег ;D
И аз съм чувала разни глупости за 9 ФЕГ, но това няма да ми попречи да я напиша на първо място.Обикновено такива неща се говорят с цел премахване на конкуренцията, която както знаем е много голяма в София. Не обръщай много внимание на такив приказки, защото във всяко училище има наркомани.
Навсякъде ги има.Въпроса е ти дали ще се поддадеш.Една приятелка завърши там,a дори не е пропушила и не се е пропила.Всичко си зависи от теб.![]()
Наистина навсякъде си ги има какви ли не и е важно с какъв ще се събереш там после...Ама за I АЕГ стана вече фрапиращо... Казва ми го вече кой ли не да не ходя там... Съучениците ми също няма да кандидатстват там повечето....Не знам.Много се чудя...
Въпреки, че вече почнах да свиквам да ми казват какво ли не и да не ги слушам.... 9 ФЕГ била пълна с кифли, 1 АЕГ с наркомани, 1 НЕГ с пияници.... Е къде да ида на друго място, мамка му!?!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
То си не е мода ми те езиковите са прости училища !!
Две от моя бившия клас влезнаха в езикова .. Емиии едната беше много красива - руса , слушаща нормална музика , която слушахме всички .. Сега и двете ходят с някви черни металски дрехи , клатат се като надрусани , да не говорим ,че една има даже безопасна игла в ухото , другата имаше клечка за зъби последно , когато ги видях.. И двете бяха зубарки и отличнички .. Сигурно причината е там , бяха затворени и като се напълни едно даскало с комплексирани зубарчета то това става , за да се успокоят се друсат пият .. Бог ги знае , никога в езикова не съм искала да ида.. Винаги съм се цялала към Търговските гимназии , Математичеки , Строителни , ако щеш и ХВП - поне , като завърша ще знам , че и професия имам и всичко ..
И никой не може да ме убеди , че езика е по - важен .. Знам перфектно руски , английски , изучавам инетнзивно немски език и до края на 10 клас мисля , да се запиша в школо по италиански .. Така , че мога да знам езици и без да съм в езикова и пак да завърша с хубаво образование и професия ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не ги слушайте кво ви говорят.Навсякъде има наркомани,пияници и тн.Ако искаш тва даскало,си го пиши и да не ти пука.Навсякъде,обаче,има и готини хора!Само от тебе си зависи с ква компания ше си.
Ok значи вече не ме е страх от 9 ФЕГ и НЕГПървоначално написано от LiRRRa
Мене ме е страх само от наркомани
Кифлите к'во толкоз...ще ми се подиграват ще ми казват нещо, ще се прая на кокони - хич не ми пука. А за пияниците - ми аз почти винаги се държа като на 2 бира тъй, че и там няма да съм оплашена
![]()
Ти къде учишПървоначално написано от sladkish_14
откъде си научила всички тези езици ?
И аз знам за 1аег, че има много, но определено не те бият ако не си земеш наркотици. Иначе до сега едно момиче от стария ми клас да е станало и аз не знам какваА си е все същата затвореничка и учеща. Но наркомани, пияници и какви ли не има навсякъде.
Stay up all night with the stars *
друсат навсякъде-училища, дискотеки, паркове, градини,тоалетни... и т.н.
Някои отричат, други го приемат.Това е накратко казано.
Избери си училище, ако ти харесва, не робувай на предрасъдъци и слухове.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Виж и аз съм чувала много такива неща, но трябва да приемеш, че във всяко едно училище, където отидеш, ще има някои, които пушат, пият и пр. Дали и ти ще пропушиш и пропиеш си зависи изцяло от теб.![]()
пф. изобщо не е вярно аз уча там ;дд :Д понее аз незнам :д ахахаха имаа единн много як дето кисне все в кафенето пред 1аег ии ние му викаме ПАКЕТЧО ;д щотт яко ни мяза на наркодилър :Д а тва за наркотицит.е. то дори и да си в квартално даскало - пак мое да си наркоман)
мен пък са ми казвали училището е в една сграда с друго основно..,в което е пълно с цигани![]()
![]()
циганите са 2-3ма макс ,които са няколко години по-малки от тебе. я се стегни малко.Първоначално написано от llqlq