.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен
    Град
    София
    Този слух го имаше и аз като кандидатствах- преди пет години. Наркомани така и не видях. На мода е, както казаха, да се плюе по елитните училища, но това е, защото гроздето и кисело. Не може 90% да са наркомани и наши възпитаници да печелят състезания и олимпиади, както и да влизат в топ университети после. Прекалено наивни сте! С теб или без теб има достатъчно трезвомислещи деца и родители, които знаят, че това са лъжи и отново ще напълнят училището с амбициозни ученици.

ми живея на 5 метра от първа английска и наистина там са повече от където и да е ...

Град
    Wonderland
    глупости

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    То си не е мода ми те езиковите са прости училища !!
    Две от моя бившия клас влезнаха в езикова .. Емиии едната беше много красива - руса , слушаща нормална музика , която слушахме всички .. Сега и двете ходят с някви черни металски дрехи , клатат се като надрусани , да не говорим ,че една има даже безопасна игла в ухото , другата имаше клечка за зъби последно , когато ги видях .. И двете бяха зубарки и отличнички .. Сигурно причината е там , бяха затворени и като се напълни едно даскало с комплексирани зубарчета то това става , за да се успокоят се друсат пият .. Бог ги знае , никога в езикова не съм искала да ида.. Винаги съм се цялала към Търговските гимназии , Математичеки , Строителни , ако щеш и ХВП - поне , като завърша ще знам , че и професия имам и всичко ..
    И никой не може да ме убеди , че езика е по - важен .. Знам перфектно руски , английски , изучавам инетнзивно немски език и до края на 10 клас мисля , да се запиша в школо по италиански .. Така , че мога да знам езици и без да съм в езикова и пак да завърша с хубаво образование и професия ..
    Доста ограничено мнение...
    Омгг,русичката ти приятелка направо се е провалила като е прослушала метъл...тц тц тц,язък за хубавото момиче...
    Иначе си права,че можеш да знаеш езици и без да си в езикова,ама да ги оплюваш така без да си учила в такова училище...е доста глупаво.
    За автора-естествено ако имаш по-висок бал от мене и двамата искаме да учим в АЕГ,ще ти кажа,че е баси гадното място
    Въпреки,че тия слухова за английската сме ги чували всички,не вярвам да е толкова отчайваща ситуацията..
    А във фег няма толкова много кифли чак..Само едни сладурани,дето догодина ще сме една смяна...Коолко ще ни бъде весело заедно

Не знам защо всички сте се насочили към 1АЕГ. Напоследък не чувам добри отзиви за нея. В 2АЕГ било по - добре.. Не знам
    А иначе, наркомани има навсякъде. ;/

Аха...наркомани. А сега хайде да си поговорим за художествените гимназии

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ами и в наща аег се чува ,че има много наркомани . аз там искам ,но малко ме притеснява този факт .. ;Бургас;
    Пхаха, и аз слушах такива неща, преди да вляза точно в АЕГ Бургас.
    За цяла година един наркоман не съм видяла.

Да знаете: Тези приказки най-често се приказват от такива, на които не им стига бала за дадената гимназия.
    Тhe Hell is coming!

Гроздето понякога е много кисело Уча в 1АЕГ и наркомани досега НЕ съм видял ! Завистливи хора , на които не им е стигнал бала и после злословят по гимназията , са доста . И аз съм чувал тези слухове , но влязох в 1АЕГ и сега не съжелявам !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от av3ng3r
    Гроздето понякога е много кисело Уча в 1АЕГ и наркомани досега НЕ съм видял ! Завистливи хора , на които не им е стигнал бала и после злословят по гимназията , са доста . И аз съм чувал тези слухове , но влязох в 1АЕГ и сега не съжелявам !
    Аз пък учех точно една година, видях и напуснах.

Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    И за София да е ,така като чета май във всички езикови гимназии има наркомани А аз как исках да ида е езикова
    А дали и в математическите и природо-математическите гимназии е така? Моля накой да ми отговори
    за аег и аз съм чувала, че има само наркомани и зубари
    а за НПМГ - национална природо-математическа гимназия, там учи брат ми, наркомани няма само си пийват , аз там искам да влизат
    А ти щом искаш с език имам фр-та във втора немска и там за наркомани не съм чувала

Цитирай Първоначално написано от av3ng3r
    познаваме ли се :Д аз съм галя :д бившият 8а клас .. :Д хаха ии престанете Д: казвам ви ! в 1АЕГ освен да излезнеш научен няма друга опция ) тези дето немогат да влязат там ,защото не им достига бала... еми.завиждат.

Мега фен
    Град
    София
    Да, в аег е най- гадното! там влизат само пропаднали хора, които не искат нищо от бъдещето си освен да друсат яко. мит е, че е висок балът.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thedarkbadangel
    Не знам защо всички сте се насочили към 1АЕГ. Напоследък не чувам добри отзиви за нея. В 2АЕГ било по - добре.. Не знам
    А иначе, наркомани има навсякъде. ;/
    2 АЕГ е още по-зле, в грешка си....

Мега фен
    Град
    София
    ^ кои учители са ти предавали

Абе вие луди ли сте?! Днес се видях с една моя приятелка,която сега завърши 8ми клас.Питах я,защото чета навсякъде,че в 1 АЕГ е фраш с наркомани и тя каза,че въобще няма такаво нещо.А и ако искаш да станеш наркоман ще станеш ако не искаш няма да станеш.Естествено е,че ако не искаш да си такъв няма да се вреш при наркоманите..

Цитирай Първоначално написано от mukka
    Абе вие луди ли сте?! Днес се видях с една моя приятелка,която сега завърши 8ми клас.Питах я,защото чета навсякъде,че в 1 АЕГ е фраш с наркомани и тя каза,че въобще няма такаво нещо.А и ако искаш да станеш наркоман ще станеш ако не искаш няма да станеш.Естествено е,че ако не искаш да си такъв няма да се вреш при наркоманите..
    о тя е от моя випуск ) коя е ? :Д хаха. ами да. права е !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми и аз съм го чувала това, макар че познавам няколко човека, които слава богу не са наркоманясали през тия 5 години там, така че... то си зависи от теб, а иначе то в по- елитните са така- или са зубари или са пропаднали или са и 2-те и ги избива на пиене, друсане и т.н. от мн учене, шибано си е да ти кажа, но все пак мисля, че е добра като обучение :> успех :/

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Във всяко училище вече е пълно с наркомани, даже и да не им личи, така че не се притеснявай. Ако искаш да учиш там се запиши и ще свикнеш с обстановката. Аз лично такива неща не съм чувала, но не вярвам чак да ги бият ако не искат наркотици

Супер фен Аватара на bloodymirror

ГЛУПОСТИ,ГЛУПОСТИ,ГЛУПОСТИ !!!!

Във всяко даскало има наркомани.. важното е дали имаш нещо в тиквата , ти решаваш дали да станеш наркоман,никой не те кара..е,зависи,де,ама зависи само с каква компания си избрала да се събираш!

Спокойно и в 9фег има доста наркомани,така че изводът е 1: винаги трябва да се пазиш от такива хора.

НАРКОМАНИ В 1АЕГ НЯМА !!!! Всички са адски печени хора и много отворени към запознанства !
    терорист дисар !

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    За всички английски говорят така-че имало наркомани и т.н. Моя съвет е да не се вслушваш в такива приказки, за всяко едно училище се говори по нещо лошо, друг е въпросът дали ще се вслушаш в него.Пък и от теб самата си зависи каква ще станеш..и от средата, в която ще попаднеш..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    За всички английски говорят така-че имало наркомани и т.н. Моя съвет е да не се вслушваш в такива приказки, за всяко едно училище се говори по нещо лошо, друг е въпросът дали ще се вслушаш в него.Пък и от теб самата си зависи каква ще станеш..и от средата, в която ще попаднеш..

+ 1.

Цитирай Първоначално написано от amk933 Виж мнението
    Аз пък учех точно една година, видях и напуснах.
    да,ти може и да си напуснал ,но като гледам в английската все още има ученици ? :д Във всяко училище е така , майка ми ,която е психолог е говорила с една нейна приятелка, която й казала , че наистина много родители на ученици от 1аег търсят помощ от специалист ,тъй като децата им употребяват наркотици Дори и да е така аз съм на мнение , че всичко зависи само и единствено от теб ! Сега съм за 8 клас и кандидатствах там, приеха ме и мисля ,че училището е добро ( мое мнение ) . Децата са добре възпитани и интелигентни ( повечето ) Това ,че били богаташи , видях го в един друг пост , не разбирам какво ви пречи , от край време в тази гимназия отиват деца с повече финансови възможности , има и други ,разбира се. та така ,това е моето мнение
    п.п. - извинявам се ,ако съм допуснала правописни грешки

KOKO1122
    Guest
    Не, просто всички скапани путки дет не могат да влезнат в "елитна гимназия" плуят 1АЕГ, 91 НЕГ, 9ФЕГ, 133 СОУ, 35 СОУ И Т.Н.!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си