- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора,които усилено се занимават със спорт ..
На мен лично не ми харесва момиче с такива мусколи.. но важното е ти да се харесваш и да ти харесваш това, което правиш за своето тяло.
ми аз тренирам скокове във вода от 7 години ..и съм от София
DarkKisss струва ми се че имаш обеца на пъпаама мисля че много не пасва на плочките , които имашш...
Cruel Intentions
Извинявам се, но на мен коремчето не ми харесва![]()
То май е само на мен де, но всеки си има мнение
Аз лично харесвам плочки, но да не се прекалява, а твоите са адски много очертани.
Иначе браво за волята и успеха ти \/
Аз си тренирам само фитнес 2-3 пъти седнично![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
между другото тя е правена преди замисъла за плочките да се появи .. тогава имах незплочкесто коремче кошмарПървоначално написано от mysterious93
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
на мен пък ми харесва. Страхотно тяло си постигнала и дано успееш да го задържиш. Не знам до колко културизма е добро нещо, защото така се правят огромни мускули и се губи вече женствеността, но едно такова поддържано тяло е супер секси. Да ти се очертаят плочките е супер трудно и определено хваща окото където и да отидеш (да де, стига да се виждат).![]()
е да то по принцип за едно момиче тва си е достатъчноПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Леле на човек като тебе мога само да се възхищавам..
за упоритостта и търпението! Никак не ти е било лесно в началото. Пожелавам ти успех!
: ]
Fall down seven times..
Stand up eight.
тенкю![]()
Първоначално написано от DarkKisss
Женско , ако питаш мен
Бащами е професионален спортист , републикански шампион .....
Той всеки ден ми говори именно как спорта променя всичко.. психика,борбеност,самочувс твието,физиката и как те правят човек радващ се на живота от всичките му страни ! Ти си родена с този талант и е хубаво,че имаш борбеноста която да те стимолура,както баща ми казва Спортна злоба..... Кланям ти се .. дъщеря мечта хехехех
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
спортната гимнастика е невероятен спорт и познавам момиче с такъв спорт в спортното училише и тя има мега якото тялоПървоначално написано от foreverr
![]()
Еми да, но моето още не е мега яко а даже нормално, тъй като още малко съм тренирала.Но ми харесва...
евала на човека .. и тук е момента да се похваля че съм 3 пъти републиканска по петобой и азПървоначално написано от suunnseT
![]()
готино от гимнастическите работи единственото което мога е шпагат и това еПървоначално написано от foreverr
![]()
Хех вс епак не е нищо .....
![]()
Абе като гледам разбираш от спорт и общо взето от това как да се подържа едно тяло,да те питам,само с тичане може ли да се премахне корем?Сега ще започвам диета и мисля да я съчетая с тичане,та интересува ме с тичането корема ще се премахне ли или само на дупето и краката влияе?
Не ми се ще сега да почвам с коремни преси,за да не се получи онзи стегнат ефект с корем...надявам се се сещаш за какво говоря...
тичането влияе на цялото тяло и да би могъл да се премахне но зависи от интензивността на тичането и времетраенето .. и все пак прави по мъничко коремни като за начало около 30-40 колкото да не се натоварваш много и скачай на въже,адски ще ти е от полза ..Първоначално написано от BoCupycake
Успех![]()
Благодаря ти,много!Първоначално написано от DarkKisss
1. София
2. В момента - триатлон
3. Колоезденето - от 3 месеца, а плуването - 19г.
Тренировките ми за деня включват: 4-5км плуване (6 пъти седмично), 40-60км колоездене (4-5 пъти седм.), тичане - 10-15км (всеки ден), йога + стретчинг (вс. ден)
3 дена в седмицата - пилатес и в други 3 дена спец. упражнения за т.нар. "core strength".
Занимавал съм се други спортове, но да не задълбавам...
Браво на госпожицата... При кого тренираш петобой? Най-добрия ми приятел е бивш национал![]()
Попринцип спорта е нещо което трябва да се прави задължително според мен. Тренирал съм лека атлетика , но общо взето последната година 2 нямах много време и спрях . Сега пак мисля да почвам да си тренирам просто ей така както се казва за спорта , не нещо сериозно .
Виждал съм лично жени които овиват около корема найлон и тичат в продължение на 15-20 мин . Като видях щях да падна , но казаха , че има ефект . Ясно е , че с лицевите опори ефекта ще е по - голям , давай леко полеко и ще има ефект .BoCupycake
Абе като гледам разбираш от спорт и общо взето от това как да се подържа едно тяло,да те питам,само с тичане може ли да се премахне корем?Сега ще започвам диета и мисля да я съчетая с тичане,та интересува ме с тичането корема ще се премахне ли или само на дупето и краката влияе?
Не ми се ще сега да почвам с коремни преси,за да не се получи онзи стегнат ефект с корем...надявам се се сещаш за какво говоря...
DarkKisss, евала, че си се захванала с толкова комплексен спорт. Всеки, който се занимава професионално със спорт знае колко воля е нужна за да не се откажеш, особено в тежките моменти. Занимавала съм се няколко години с баскетбол(пусто, че не пораснах) и зназ за какво иде реч - всеки ден тренировки, понякога по 2 пъти на ден, умора, ограничения... ама си заслужава, няма такъв кеф да си на състезание, особено ако печелиш.
Та да отговоря на въпросите:
От София съм и от няколко месеца се занимавам с един боен спорт, който няма да упоменавам, за да не избегна, макар и малката вероятност да се налага да обяснявам какво точно представлява пред цял форум.
За сега съм малко в застой, заради работата, но скоро ще имам възможност да правя двуразови тренировки и да наблегна на ОФП.
PROUD MEMBER OF THE PACK
тренирам бокс от 4 години,сега сам на 18![]()
Darkkis откъде си и и при кой тренираш плуване,защото си ми позната.А аз по принцип си тренирам плуване и съм от Варна![]()
на 14 год. съм.Тренирам от 4 годишна.Занимавала съм се с худ.гимнастика, модерен балет.Шест пъти в седмицата играя по два часа класически балет.Допълнително ходя всеки ден в седмицата до фитнес залата, където всеки път е различно, но плувам, играя йога, салса, пилатес , различни видове аеробика, в тренажорната зала и др.