.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 118
    като чета колко спорувате ме хваща срам.аз правя в къщи упражнения 15 минути (коремни не до горе,за краката и бягане на място бавно 5 мин) тва всеки ден с цел поддръжка на постигнатото.иначе като отслабвах от понеделник до петък правих упражнения от клипче 45 минути.иначе др което е 4е имам 40 мин път до даскало и другото ми е седене.а лятото кат ня даскало тря излизам по разходки по така.щот кат излезем с фр само дебнем пейките
    банната ;(

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    като чета колко спорувате ме хваща срам.аз правя в къщи упражнения 15 минути (коремни не до горе,за краката и бягане на място бавно 5 мин) тва всеки ден с цел поддръжка на постигнатото.иначе като отслабвах от понеделник до петък правих упражнения от клипче 45 минути.иначе др което е 4е имам 40 мин път до даскало и другото ми е седене.а лятото кат ня даскало тря излизам по разходки по така.щот кат излезем с фр само дебнем пейките

Като се има предвид,че повечето и това не правят,съчетай с правилно хранене и няма да имаш проблем,ако ще правиш мускули тогава по-серизоно,но само за поддръжка това е достатъчно.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    1. София
    2. В момента - триатлон
    3. Колоезденето - от 3 месеца, а плуването - 19г.

Тренировките ми за деня включват: 4-5км плуване (6 пъти седмично), 40-60км колоездене (4-5 пъти седм.), тичане - 10-15км (всеки ден), йога + стретчинг (вс. ден)

3 дена в седмицата - пилатес и в други 3 дена спец. упражнения за т.нар. "core strength".

Занимавал съм се други спортове, но да не задълбавам...

Браво на госпожицата... При кого тренираш петобой? Най-добрия ми приятел е бивш национал
    еми в момента съм в национала и тренирам при Г.Михайлов Варна.
    Интересно ми е кой познаваш я кажи ?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Darkkis откъде си и и при кой тренираш плуване,защото си ми позната.А аз по принцип си тренирам плуване и съм от Варна
    и аз съм от Варна и тренирам при един дърт тренер Г. Михайлов

Повече от фен
    Град
    Варна
    Дам не се бъркам,виждала съм те.По републикански по плуване ходиш ли?

От София съм и тренирам волейбол от 2 години.

Град
    На стадиона за бягане.
    мне но постоянно идвам под пара и изпотена от 10 км кросове на басейна да плувам .. не знам аз защо не мога да се сетя коя си !?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    леле човек ти си направо маниачка тчва с петобоя звучи яко де толкос мн неща.. ама кой знай и вашите колко инвестират в теб за това ох да имах малко от твоята воля да стопя 5 кг нямаше да е лошо знам че не трябва да ям мазно,тестени работи ,да не пия газирано + тренировки , но ако 4-5 дена съм така то на 6-тия само се оглеждам за изкушаваща храна иначе мен ме кефи съсвем леко очертани плочки , но щом така ти харесва тва е най - важното :P а иначе и аз като POLLINA мисля че женствеността малко се губи, но пък ти си сладка в лице

MP аз фитнеса не го приемам за спорт
    Момичето отслабнало толкова много, има плочки, тренира, а ти за 5 кг говориш Не че ти се подигравам, защото и аз съм същата, обаче съпоставката между двете ви е смешна. (не такова подигравателно, пак казвам )

Иначе за авторката-браво!!! Надявам се лятото да имам поне 1/100 от твоята воля, за да тичам сутрин в парка, защото съм се превърнала в дроб. Не съм дебела, обаче едни стълби да изкача и се измарям И както казаха, аз не вярвах преди, ама наистина спорта оказва влияние и на психиката, а моята е много слаба нещо

Град
    На стадиона за бягане.
    йоу фокусирайте се и без излишни спорове

Аз много искам да тренирам кендо. Но в моя град няма къде. :/
    Иначе си тренирам шотокан.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    йоу фокусирайте се и без излишни спорове
    Йееей, до сега скачКах на въже
    Всяка вечер по това време ще си скачам в градината!!!
    Как ме амбицира само

Град
    На стадиона за бягане.
    Верно ли?
    Ми радвам се че допринасям с нещо поне ..

1. София
    2. В момента - триатлон
    3. Колоезденето - от 3 месеца, а плуването - 19г.

Тренировките ми за деня включват: 4-5км плуване (6 пъти седмично), 40-60км колоездене (4-5 пъти седм.), тичане - 10-15км (всеки ден), йога + стретчинг (вс. ден)

3 дена в седмицата - пилатес и в други 3 дена спец. упражнения за т.нар. "core strength".

Занимавал съм се други спортове, но да не задълбавам...

Браво на госпожицата... При кого тренираш петобой? Най-добрия ми приятел е бивш национал
    еми в момента съм в национала и тренирам при Г.Михайлов Варна.
    Интересно ми е кой познаваш я кажи ?
    Ясно.. Казва се Аспарух Ст. на 24г. от София. Треньор му беше Васо, фамилията му обаче не я знам.

мне но постоянно идвам под пара и изпотена от 10 км кросове на басейна да плувам .. не знам аз защо не мога да се сетя коя си !?
    Защо плуването ти е след тичането ???

Град
    Pazardjhik
    Баскетбол... всеки ден без пропуск... от 9 до 12 сутрин после училище след училище от 7 до 10. Не тренирам в зала за момента само стрийт. Есента отивам на проби. Никога не съм ходил редовно на фитнес, влизал съм 5-6 пъти ей така но аз постигам по-добри резултати с по-разчупени тренировки - лост, успоредка и др.
    The game always makes sense.

Град
    На стадиона за бягане.
    Защо плуването ти е след тичането ???
    защото след стягането на мускулите при бягане по-лесно се отпускат в басейна при тренировка по плуване.

Ясно... Странно ми се стори, тъй като на мен програмата ми почва с плуване и после са тичане и колоездене. Слагам ли плуването след друго, именно стягането ми пречи да се отпусна и да си спазвам техниката. А и ми се е случвало да ми се схващат мускули.

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ама кво говориш...
    особено за момиче... да стане после като Херкулес
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    България София
    това момиче е малумно как можеееее лелел тя не прелича на момиче сеедно гледам баща ми
    ...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!

Град
    На стадиона за бягане.

Eвала ти правя, за усилията които си вложила, за волята .. и най-вече за резултата .. Ето едно момиче с добре поддържано тяло .. Браво!
    ..[ No pain Inside ME !! ] ...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от audrey
    това момиче е малумно как можеееее лелел тя не прелича на момиче сеедно гледам баща ми
    Ми и на мене не ми харесва да гледам разплути по улицата млади момичета, които ги мързи да повървят 50 метра ама иначе спокойно отиват до закусвалнята да си похапнат доволно количество мазнотии!

По-добрия вариант е стегнато, дори и с мускули, отколкото разплуто и мързеливо момиче.

По темата: На 16 съм, от Варна, тренирала съм година и нещо баскет, около 2 години фитнес с прекъсвания, а сега просто се храня здравословно, вървя много и дълги разстояния и сега времето като е хубаво много често ходя да плувам.

Браво за волята на момичето. Знам колко е трудно, какво изпитание е, и какво е преживяла. Щом си постигнала това, значи няма непосилни неща за теб. Браво!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    На стадиона за бягане.
    Иии тук е момента да кажа, че и аз съм от Варна ако не съм го споменавала

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Разбрах, разбрах... И ми стана супер яко че си от моя град! Жалко, че не съм те засичала Обаче за тези, които критикуват постиженията на момичето... леле хора, нямате си напредстава колко усилия се изисква за това нещо. Оставете физическото натоварване, ами психиката... На такива хора трябва да се възхищава човек. Дано стигнеш по-далеч мила!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Разбрах, разбрах... И ми стана супер яко че си от моя град! Жалко, че не съм те засичала Обаче за тези, които критикуват постиженията на момичето... леле хора, нямате си напредстава колко усилия се изисква за това нещо. Оставете физическото натоварване, ами психиката... На такива хора трябва да се възхищава човек. Дано стигнеш по-далеч мила!
    you can give me your skype name като каза че плуваш ми стана интересно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си