- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора,които усилено се занимават със спорт ..
като чета колко спорувате ме хваща срам.аз правя в къщи упражнения 15 минути (коремни не до горе,за краката и бягане на място бавно 5 мин) тва всеки ден с цел поддръжка на постигнатото.иначе като отслабвах от понеделник до петък правих упражнения от клипче 45 минути.иначе др което е 4е имам 40 мин път до даскало и другото ми е седене.а лятото кат ня даскало тря излизам по разходки по така.щот кат излезем с фр само дебнем пейките![]()
банната ;(
Първоначално написано от qsmin
Като се има предвид,че повечето и това не правят,съчетай с правилно хранене и няма да имаш проблем,ако ще правиш мускули тогава по-серизоно,но само за поддръжка това е достатъчно.![]()
еми в момента съм в национала и тренирам при Г.Михайлов Варна.Първоначално написано от terawatt
Интересно ми е кой познаваш я кажи ?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
и аз съм от Варна и тренирам при един дърт тренер Г. МихайловПървоначално написано от Margoto0
![]()
Дам не се бъркам,виждала съм те.По републикански по плуване ходиш ли?
мне но постоянно идвам под пара и изпотена от 10 км кросове на басейна да плувам .. не знам аз защо не мога да се сетя коя си !?Първоначално написано от Margoto0
Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
Момичето отслабнало толкова много, има плочки, тренира, а ти за 5 кг говориш
Не че ти се подигравам, защото и аз съм същата, обаче съпоставката между двете ви е смешна. (не такова подигравателно, пак казвам
)
Иначе за авторката-браво!!! Надявам се лятото да имам поне 1/100 от твоята воля, за да тичам сутрин в парка, защото съм се превърнала в дроб. Не съм дебела, обаче едни стълби да изкача и се измарямИ както казаха, аз не вярвах преди, ама наистина спорта оказва влияние и на психиката, а моята е много слаба нещо
йоу фокусирайте се и без излишни спорове![]()
Аз много искам да тренирам кендо.Но в моя град няма къде. :/
Иначе си тренирам шотокан.
Йееей, до сега скачКах на въжеПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Всяка вечер по това време ще си скачам в градината!!!
Как ме амбицира само![]()
Верно ли?
Ми радвам се че допринасям с нещо поне ..![]()
![]()
Ясно.. Казва се Аспарух Ст. на 24г. от София. Треньор му беше Васо, фамилията му обаче не я знам.Първоначално написано от DarkKisss
Защо плуването ти е след тичането ???Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Баскетбол... всеки ден без пропуск... от 9 до 12 сутрин после училище след училище от 7 до 10. Не тренирам в зала за момента само стрийт. Есента отивам на проби. Никога не съм ходил редовно на фитнес, влизал съм 5-6 пъти ей така но аз постигам по-добри резултати с по-разчупени тренировки - лост, успоредка и др.
The game always makes sense.
защото след стягането на мускулите при бягане по-лесно се отпускат в басейна при тренировка по плуване.Първоначално написано от terawatt
Ясно... Странно ми се стори, тъй като на мен програмата ми почва с плуване и после са тичане и колоездене. Слагам ли плуването след друго, именно стягането ми пречи да се отпусна и да си спазвам техниката. А и ми се е случвало да ми се схващат мускули.
Първоначално написано от POLLINA
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
това момиче е малумно как можеееее![]()
лелел тя не прелича на момиче сеедно гледам баща ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!
Eвала ти правя, за усилията които си вложила, за волята .. и най-вече за резултата .. Ето едно момиче с добре поддържано тяло .. Браво!
..[ No pain Inside ME !! ] ...
Ми и на мене не ми харесва да гледам разплути по улицата млади момичета, които ги мързи да повървят 50 метра ама иначе спокойно отиват до закусвалнята да си похапнат доволно количество мазнотии!Първоначално написано от audrey
По-добрия вариант е стегнато, дори и с мускули, отколкото разплуто и мързеливо момиче.
По темата: На 16 съм, от Варна, тренирала съм година и нещо баскет, около 2 години фитнес с прекъсвания, а сега просто се храня здравословно, вървя много и дълги разстояния и сега времето като е хубаво много често ходя да плувам.![]()
Браво за волята на момичето.Знам колко е трудно, какво изпитание е, и какво е преживяла. Щом си постигнала това, значи няма непосилни неща за теб.
Браво!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Иии тук е момента да кажа, че и аз съм от Варна ако не съм го споменавала![]()
Разбрах, разбрах...Първоначално написано от DarkKisss
И ми стана супер яко че си от моя град!
Жалко, че не съм те засичала
Обаче за тези, които критикуват постиженията на момичето... леле хора, нямате си напредстава колко усилия се изисква за това нещо. Оставете физическото натоварване, ами психиката... На такива хора трябва да се възхищава човек. Дано стигнеш по-далеч мила!
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
you can give me your skype nameПървоначално написано от stefity
като каза че плуваш ми стана интересно ..
![]()