- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора,които усилено се занимават със спорт ..
DarkKisss, страхотна си. Просто е страхотно да си упорит и да имаш воля.![]()
Аз ходя на тае-бо и не е толкова натоварващо, но хубавото е, че тренираш всички групи мускули. И сега треньорката ми беше зле и нямахме тренировка и се чувствам като разложена. Много ми е гадно, когато пропусна тренировка.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Наистина се радвам, че има такива хора ... Бъдете упорити и следвайте мечтите си! Аз разбрах че човешкото тяло няма граници![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
http://i44.tinypic.com/bfmfs4.jpg оп оп тази е от днеска и съм амса доволна![]()
http://i43.tinypic.com/a4v78h.jpg о великата снимка![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз да не почвам да изреждам кфо съм тренирала , че... иначе най-много ми е плуването ама не ми се получава това ,което искам като резултат
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Какво целиш като резултат?Първоначално написано от westggirl
Тренирам танци![]()
![]()
от 6 годишна.. всяка репетиция правим ексерзис по 1-2 часа най-различни упражнения за шпагат и т.н.
![]()
![]()
тренирала см плуване (2/3 години)
и бадминтон
вече нищо ;(
Futболи преди плуване за 1 лято и републикански шампион
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Републикански по плуване?Първоначално написано от term0t0
плочициПървоначално написано от terawatt
е що не питаш бе?
Аааа аз с плуване се занимавам само за удоволствие...Първоначално написано от DarkKisss
майка ми и брат ми са тренирали дълго време този спорт ама мене нещо не ме влече за продължително занимание.
Виж ЛС за скайп
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Никой няма за цел да се хвали какво и колко е тренирал,но все пак е интересно,няма лошо да споделишПървоначално написано от westggirl
![]()
То и аз съм тренирал плуване,футбол и тенис на маса,но само за удоволствие.Най-важното нещо,което разбрах е,че за всичко е необходимо постоянство.Не трябва да се отказваш,ако не виждаш резултати след 1-я месец.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Преди години тренирах сериозно плуване (4 год), но спрях поради здравословни проблеми даже лежах в болница 1 месец ... сега се занимавам с волейбол и през ден тичам вечер по 3-4кмМин год правих коремни преси бях стигнала до 500 и тъкмо ми се оформяха най-горните плочки и бягах по 8км, но ест ОТНОВО се разболях жестоко и спрях всякакъв спорт и от тогава насам напълнях ужасно много и сега се опитвам малко по малко да вляза във форма
(качих 10кг ...)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
абе шампион на българия нещо таковаПървоначално написано от terawatt
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Как се казваш и къде си тренирал?Първоначално написано от term0t0
кой това ;дд
Ами тренирай си корема с упражнения... Въпреки че плуването също го заздравява, но си е индивидуално до каква степен, а и стила е от значение.Първоначално написано от westggirl
![]()
мр добре :д - 7 години плуване , 1 год и малко волейбол , 1 сезон фигурно , а сега съвесем различно нещо![]()
еми не е важно кво си тренирала а как си го тренирала .. аз нали ти казвам, че 2-3 години само тренирам ..
оле милата .. наистина ти пожелавам да си стъпиш на кракатаПървоначално написано от pinki
![]()
^^ и аз си го пожелавама имам адски бавен метаболизъм...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
какво ти е билоПървоначално написано от pinki
цял месец в болница.................... да се оправиш много бързо!
![]()
ами получих нещо като астматичен пристъп, едвам ме спасиха лекарите ... и сега получавам задух като се преуморя независимо какво правяПървоначално написано от clever
Опитах пак да плувам, но не се получава... Е това беше преди 6 год с плуването, няма връщане назад
![]()