.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    ^^ и аз си го пожелавам а имам адски бавен метаболизъм...
    А колко вода пиеш на ден ???

Относно проблема ти със задуха - пробвай да правиш дихателни упражнения... Аз лично правя от години всеки ден и съм като прахосмукачка.

Град
    На стадиона за бягане.
    Е то плуването по принцип си е добро дихателно упражнение но тя каза че не може ... не знам какво дори да й посъветвам, то всичко е свързано с натоварване ...
    Running is my drug and I am overdosed ..

Има разлика огромно... При плуването мускулите ти изискват кислород. Тя е написала че проблемите и идват при преумора. Нормално е тогава тялото да иска повече кислород. Докато при дихателните упражнения нямаш напрягане на мускули, всичко е концентрирано именно във въздушния поток. Аз бих посъветвал да си прави всеки ден + леки физически натоварвания, без да се стига до умора... Тялото ще свикне постепенно.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от clever
    ^^ и аз си го пожелавам а имам адски бавен метаболизъм...
    какво ти е било цял месец в болница.................... да се оправиш много бързо!
    ами получих нещо като астматичен пристъп, едвам ме спасиха лекарите ... и сега получавам задух като се преуморя независимо какво правя Опитах пак да плувам, но не се получава... Е това беше преди 6 год с плуването, няма връщане назад
    мила
    по-малко се натоварвай . .
    съжалявам за това което ти се е случило друг път да не ти става така!
    знам колко е лошо защото аз лично имам приятели с дихателни проблеми...
    но дихателните упражнения помагат
    питай лекаря си какви натоварвания е допустимо да правиш-физически
    за да не се преуморяваш ))
    успех и много здраве ти желая

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Хората, които не могат да се натоварват (независимо дали заради дихателни или гърбначни или каквито и да е проблеми) са много доволни от пилатес! Може да опиташ

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Хората, които не могат да се натоварват (независимо дали заради дихателни или гърбначни или каквито и да е проблеми) са много доволни от пилатес! Може да опиташ
    Много благодаря на всички, но проблема е там, че получавам астматични пристъпи и нз кога ще ме удари и ме е страх Бях мн издържлива преди, а сега и 1/3 от това, което бях не съм ...
    Относно колко вода пия над 2л на ден
    А относно съвета, който ми даде беше даден от лекаря, да НЕ се натоварвам да внимавам, защото моят случай е мн специфичен. И го протълкувах по свой си начин > край със спорта..
    Снощи си мислех за тези пилатес ли как се казват ама не мога да разбера какви упражнения са точно? Странни са ми .
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    На стадиона за бягане.
    Пилатеса е по-скоро за гъвкавост и си опознаваш много добре тялото, той включва и дихателни упражнения.
    Подобно на йогата е.

Аз на твое място щях да си направя сериозни изследвания на дробовете и всичко възможно да оправя този проблем... Относно пилатес има няколко филма в Арена и Замунда... Аз лично правя някой от упражненията на Michelle Dozois: http://arenabg.com/details.php?id=66...9d0eba34b3dc56

Желателно е преди тези упражнения и след тях да се разтягаш поне 10-15 мин.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Пилатеса е по-скоро за гъвкавост и си опознаваш много добре тялото, той включва и дихателни упражнения.
    Подобно на йогата е.
    Има разлика... В пилатес се набляга на упражнения за корем и кръст и изометрични упражнения, който са стягащи, стабилизиращи тялото. Разбира се че колкото по гъвкаво е тялото толкова по-лесно ще ти бъде в пилатес... Разликата с йогата е, че в пилатес някой упражнения напрягат доста и не позволяват дълбоко и спокойно дишане. При йогата това е сред най-важните неща - дишането и да няма напрежение в тялото, т.е. да правиш нещата със спокойствие.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Аз на твое място щях да си направя сериозни изследвания на дробовете и всичко възможно да оправя този проблем... Относно пилатес има няколко филма в Арена и Замунда... Аз лично правя някой от упражненията на Michelle Dozois: http://arenabg.com/details.php?id=66...9d0eba34b3dc56

Желателно е преди тези упражнения и след тях да се разтягаш поне 10-15 мин.
    Нямам нужда от никакви изследвания и по моя проблем не може да се направи нищо. Астмата не се лекува.
    Благодаря ви, че ми обяснихте за пилатес, дръпнах си тези упражнения и още довечера ще ги опитам
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

а да питам..колко време на ден да отделям за тичане? например тичане,коремни преси и въже,както и да намаля сладкото..това според вас добре ли е за да се стегна и да поотслабна малко?
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Цитирай Първоначално написано от dorsichh
    а да питам..колко време на ден да отделям за тичане? например тичане,коремни преси и въже,както и да намаля сладкото..това според вас добре ли е за да се стегна и да поотслабна малко?
    Супер е стига да си постоянна... Средно 30 мин на ден е ОК. Имай в предвид, че постепенно ще свикнеш с движението и нито ще мислиш времето, нито растоянията...

Град
    На стадиона за бягане.
    Терават,
    абе ти за къв по принцип се имаш? Кви са тези отговори ? Въпросите са към мен по принцип

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от dorsichh
    Започни с по-леки бягания .. около 20-тина минути и дори и да се измаряш колкото и бавно да е пак нали си бягай и постепенно ще увеличаваш а и режим хранителния и скачанията на въже ще ускорят процеса.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Терават,
    абе ти за къв по принцип се имаш? Кви са тези отговори ? Въпросите са към мен по принцип
    А добре... Може да си вписваш като правиш тема "какви хора да ти пишат постове" и "че въпросите са към теб по принцип"...

все пак благодаря за отговорите и на DarkKisss, и на terawatt
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Град
    морската столица
    Според мене всяко момче което иска да отслабне е хубаво да има спорт,говоря за футбол баскет,волей..така не само ослабваш краката ставт по-силни,по-експолозивни,в горната част ставаш по-здрав и така..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    На стадиона за бягане.
    всеки е добре да се поддържа във форма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си