- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Използвате ли Nestle Fitness?
Тези от вас, които го използват моля да кажат доволни ли са и какъв е резултата, защото мисля да си взема и искам да знам има ли смисъл??![]()
Let's get away..just for one day..
Имаше такава тема
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пълна тъпотия и тфа![]()
Просто аз
Ми аз ям ,но не за резултата ,а защото ми е вкусен...По темата не забелязвам да има ефект...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
изобщо не ми пука дали се отслабва от него,или се дебелее.. много ми е вкусен и си го ям,защото ми харесва.
Ами мерси за отговорите. Поне ако няма ефект ще ми е вкусенА цената му каква е?
6 и нещо е този с шоколад, а 5 и нещо обикновеният
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ми, аз си взех точно миналия понеделник... не съм мн доволна... хем не действа кой знае колко, хем не ми е и вкусно! Цената му беше между 4 и 5 лева, замисли се дали да си даваш парите за глупости, които даже не са вкусни...![]()
Еми то да ти кажа като ядеш само мляко с Фитнес на 2 основни яденета през деня няма как да не отслабнеш.
Друг е въпроса, че същото може да се постигне и с по-обикновени и най-вече ЕСТЕСТВЕНИ овесени ядки, или трици, или мюсли.
а и 5-6 лв за 300-400 гр си е престъпление според мен.
тва е само реклама
Първоначално написано от gorska
Именно + това не е вкусен (различни хора различни вкусове)
Силно се съмнявам да отслабнеш от това. ; ) Ако толкова ти се яде, по-добре си купи някакви по-евтини, струва ми се, че тези са малко скъпички.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Neopitom3na
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Изядох две опаковки (не наведнъж, разбира се) от тези с мед и бадеми, но с мляко с 3% масленост, а не както се препоръчва с нискомаслено и ефект не съм забелязала (не че съм търсила) макар че ядях по точно още 2 пъти. Хубавото при Nestle Fitness-а беше освен, че ми е страшно вкусно и това, че ме засищаше и ми даваше енергия. Но реших, че 6 лева са ми множко, затова не съм си купувала оттогава.
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от YouCantStopMe
На съштото мнение съм и за Активията.
Сериозно?Първоначално написано от Pamie7o
![]()
Да, иначе и аз го ям, защото ми харесва и не мисля, че се отслабва.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Няма ефект .. аз го ям от месец някъде и абсолютно нищо .. Обаче тоя със шоколада е уникално вкусееен![]()
oh mi nqma da ima efekt kato si go qdete ei taka,a ne da zamestvate s nego!
po temata:ima efekt az go su4etah s to4kovata dieta i sum mn dovolna
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
аз си го купих , ядох 1-2 пъти от него и от тогава не съм го пипнала ..![]()
1. въобще не ми беше вкусно , напротив .. щях да си изкарам червата * нищо лично към тези , на които им харесва *
2. Eдна приятелка го яде 2 седмици и никакъв ефектт ..
Who said I can't wear my
Converse with my dress?
Oh, Baby, That's just me! [musicc] ..
Ядох го веднъж, но не ми хареса.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
аз на морето ям само т'вана мен не че ми трябва,но наистина е вкусен ;Р и все пак не очаквай нещо фрапантно,както казаха по-горе,като ядеш само т'ва,ест,че ще отслабнеш
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз го ям тва мнН ми е вкусноособенно онова с шоколада еп аз отслабрах с 5 килограма за около две седмици ама защото и ходя на банеини кадето ми се налага да плувам или ще бъда одавена от някой които иска се закача
![]()
Благодаря на всички за отговорите. Ами сигурно ще си купя нищо, че е скъп. Може и да излезе някакъв ефект. Иначе и аз си спортувам. Тренирам кану-каяк и също така след тренировка плуваме, а и съм от сутрин до вечер на тренировки и рядко закусвам, а като се върна за вечеря ям като невидяла,затова ако насища когато хапнеш малко от него ще си взема да го пробвам. Благодаря още веднъж
![]()
![]()
Изобщо никакъв ефект няма...Ядох го преди известно времее и нищо![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()