- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос :)
Здравейте! В процес на отслабване съм.Исках да сваля само 3 килограмаОт 52/53 до 49/50. Първо почнах 90-дневната диета..но я спрях и сега просто ям плодове и зеленчуци, както и правя аеробика ... може би я знаете "Pump it up" Нооо..сега като се качих на кантара(мразя го) ми показва, че съм 54...никога не съм била толкова
Таа..въпроса ми е...може ли просто да съм качила мускулна маса или да задържам вода... , защото няма как да кача толкова
Ще съм много благодарна ако споделите вашите мнения и кажете дали при вас се е случвало
![]()
И аз имам подобен проблем. Спортувам редовно и спазвам някакъв що- годе добър режим. 60 кг съм, 175 см , исках да стана някъде 57-8, но тази сутрин кантара ми показа 62не мисля че съм се тъпкала напоследък, даже напротив, и незнам на какво може да се дължи.
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Гадно, да.... Аз по друг начин не мога да си го обесня..затова питам васНеска съм на 2 салати , грейпфрут и ябълка... а съм качила..
![]()
![]()
да не си в цикъл?
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ми нее... но след 20-ти би трябвало да ми дойде ... ,макар че не се знае деПървоначално написано от StreetFame
малко е нередовен ...
сигурно задържаш вода, щом трябва да ти идва
няма от какво друго да е....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
1во- момче съм аз. Значи и при мен има някакъв може би подобен проблем... Като отидох на фитнес първо се претеглих - 62,8 кг. ,тичах около 20 минути на пътеката и 10 минути карах колело,помпах дъмбели и нито съм пил вода,нито нищо отивам на кантара да се тегля и гледам 63,5 ,защо така? ...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Щом ти наближава цикълът, значи е това. И аз няколко дни/ седмица преди да ми дойде се подувам.
Първоначално написано от Goddess
И аз и е мнооого гадно![]()
![]()
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
или е от предменструалния синдром и задържаш вода или трупаш мускуолна маса![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...