.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Живота...Любовта...И едно объркано момче...

Привет на всички Преди малко си направих регистрация,та реших да напиша една тема...Може да ви се стори скучно,но просто искам да споделя мъката си.Аз съм едно нормално 18 годишно момче.Започвам с проблемът аз съм от свестните момчета....да тези момчета които ще ви изслушат,ще ви подкрепят когато имате нужда,няма да ви изневерят,ще правят всичко за вас,но няма да ви задушават и да ви ревнуват без повод,ще ви уважават и винаги ще се отнасят добре с вас. Естесвтенно ще бъдат и забавни,ще ви дразнят нежно за да не е еднообразно отношението ви,но винаги ще си ви обичат... Това накратно описва моят характер и държанието ми с момичетата.Но с времето осъзнах,че момичетата не харесват такива... харесват лошите момчета,които не ги зачитат за нищо,изневеряват им и т.н. Според момичетата съм сладък но "прекалено свестен". Та това за което искам да попитам е женската аудитория: Има ли още такива момичета с такива "детински" разбирания като моите ? Благодаря ви предватително

P.S - извинете ме за правописа

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Живота...Любовта...И едно объркано момче...

Цитирай Първоначално написано от NotAnotherBoy
    Привет на всички Преди малко си направих регистрация,та реших да напиша една тема...Може да ви се стори скучно,но просто искам да споделя мъката си.Аз съм едно нормално 18 годишно момче.Започвам с проблемът аз съм от свестните момчета....да тези момчета които ще ви изслушат,ще ви подкрепят когато имате нужда,няма да ви изневерят,ще правят всичко за вас,но няма да ви задушават и да ви ревнуват без повод,ще ви уважават и винаги ще се отнасят добре с вас. Естесвтенно ще бъдат и забавни,ще ви дразнят нежно за да не е еднообразно отношението ви,но винаги ще си ви обичат... Това накратно описва моят характер и държанието ми с момичетата.Но с времето осъзнах,че момичетата не харесват такива... харесват лошите момчета,които не ги зачитат за нищо,изневеряват им и т.н. Според момичетата съм сладък но "прекалено свестен". Та това за което искам да попитам е женската аудитория: Има ли още такива момичета с такива "детински" разбирания като моите ? Благодаря ви предватително

Да- прав си. Момичетата не се кефят на такива момчета, но лично аз не им завиждам. Като им харесва да ги побийват, да им изневеряват и да не ги зачитат - кой им е виновен че после били страдали.
    Според мен не търсиш където трябва.

:)

NeZaPoznat прав си ,намирал съм момичета имал съм сериозни връзки (2) завършвали с изневяра от страна на момичетата е какво да се прави такъв е живота никои не е умрял от самота

Аве пичага ти направо момиче ли си търсиш тука ? Като гледам направо се предлагаш.. тва да не ти е някъв сайт за запознанства ??

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: :)

NeZaPoznat прав си ,намирал съм момичета имал съм сериозни връзки (2) завършвали с изневяра от страна на момичетата е какво да се прави такъв е живота никои не е умрял от самота
    Така е - самотата е неприятна но не води до смърт.

Ами продължавай да търсиш и се радвай, че си се оттървал от онези момичета. Всяко зло за добро

не и нямам за цел да се заяждам с никои ако исках запознанство щях да постна линк към импулса си просто искам анонимно мнение,неразбирам какво лошо има

Оф,еми ок бъди си добър,но и при теб да дойде някое момиче и да започне да ти угажда на всичко няма да й се кефиш.А дори и да тръгнете ще ви е супер скучно заедно.Кво да ти кажа тръбва да има напрежение,страст някаква...ама гледай примерно Зак Ефрон всички го харесват,а е някакъв лигльо пълен ^^

Мега фен Аватара на Hilary_
    Към NeZaPoznat и автора: Ами има такива момичета просто не сте попаднали на такива...
    По темата: Аз съм една от малкото ... изобщо не ми харесват женкарите ... изобщо не ме впечатлява това, че са се нае*али, това, че имат много пари и момичето около себе си ... познавам такива и то не малко и ми е писнало от всички!!!!! А за тези момчета, които ти описваш ... повечето са ми много добри приятели и страшно много държа на тях ...
    Не се отчайвай .. за всеки влак си има пътници ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Към NeZaPoznat и автора: Ами има такива момичета просто не сте попаднали на такива...
    По темата: Аз съм една от малкото ... изобщо не ми харесват женкарите ... изобщо не ме впечатлява това, че са се нае*али, това, че имат много пари и момичето около себе си ... познавам такива и то не малко и ми е писнало от всички!!!!! А за тези момчета, които ти описваш ... повечето са ми много добри приятели и страшно много държа на тях ...
    Не се отчайвай .. за всеки влак си има пътници ...
    та за тези момчета,които говори човека....са ти приятели ....и едва ли могат да станат нещо повече от приятели нали така ?

-Курвите харесват такива дето им се прават на кой съм аз.....а има ли смисъл да си с такава дето даскалото я е минало?Свестни момичета има,но трябва да ги намериш.....да я опознаеш как реагира на държанието ти и така.....ако не става с добро,пробваш с лошо и така ....

Мерси за мнението радвам се,че ти допадат такива. Било то и като приятели а относно по горния коментар,естественно,че НЕ трябва да има еднообразие и монотомност говоря просто да има добри отношения

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Оф,еми ок бъди си добър,но и при теб да дойде някое момиче и да започне да ти угажда на всичко няма да й се кефиш.А дори и да тръгнете ще ви е супер скучно заедно.Кво да ти кажа тръбва да има напрежение,страст някаква...ама гледай примерно Зак Ефрон всички го харесват,а е някакъв лигльо пълен ^^
    За да има напрежение и страст не е нужно момчето да е някъф плейбой или "лошо момче"

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. hanovete и NotAnotherBoy : ... никога не се знае какво би могло да стане ...
    Просто не съм се замисляла ... Пък и коя не би искала такова момче? ( говоря за момичетата, които харесват типа момчета, за които си говорим ... ) Така, че ... на този въпрос не мога със сигурност да кажа "не" ...

Според мен...да,има такива момичета,които искат да намерят момче като теб.Просто наистина не си попаднал на такава.На мен лично ми харесват по-"обикновените" момчета...например не такива,които ми се правят на тежкари и на кой съм аз.....така че имаш шанс.Успех

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Да, харесвам такива момчета и в момента съм с такова. А тези, които търсят тръпка при "лошите момчета" ще си я намерят. Но едва ли ще отговаря на очакванията им.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Бладогадя на последните 2 дами които са коментирали Вдъхнахте ми надежда На момичето по горе пожелавам искренно много приятни емоции и разбирателство

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами за мен не е гордост, че съм една от малкото такива. Бих искала да кажа, че съм една от многото, но как да го кажа, като тези момичета хич не са МНОГО.??! Това е доста жалко. Жалко е да си дете и да не пазиш детското в себе си. Да имаш съвсем различни морални ценности. Да живееш ден за ден - безцелно. Това е доста глупаво, бих казала. Ето например вчера излизах с приятеля си. ( Аз съм на 15, той на 17. Ходим от година и един месец). Отидохме до аптеката да купим спринцовка за да нахраним едни малки котенца, останали без майка. След това се оказа, че няма да има нужда, защото баща ми ги беше отнесъл някъде където ще се грижат за тях. Та, отидохме на една детска площадка и се пръскахме с вода. Със спринцовката. Приятелят ми взе греблата и лопатките от пясъчника и си направихме замък. Да, правилно сте ме разбрали, замък от пясък разбъркан с вода. След това той каза "Харесва ми. Това, че се забавляваме като малчугани". И си беше така. Може да сме били като малчугани, но сме се ЗАБАВЛЯВАЛИ, докато кифлите с "лошите" си момчета тъпееха в кафето срещу площадката.
    Нима няма нещо красиво в това?!

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ами за мен не е гордост, че съм една от малкото такива. Бих искала да кажа, че съм една от многото, но как да го кажа, като тези момичета хич не са МНОГО.??! Това е доста жалко. Жалко е да си дете и да не пазиш детското в себе си. Да имаш съвсем различни морални ценности. Да живееш ден за ден - безцелно. Това е доста глупаво, бих казала. Ето например вчера излизах с приятеля си. ( Аз съм на 15, той на 17. Ходим от година и един месец). Отидохме до аптеката да купим спринцовка за да нахраним едни малки котенца, останали без майка. След това се оказа, че няма да има нужда, защото баща ми ги беше отнесъл някъде където ще се грижат за тях. Та, отидохме на една детска площадка и се пръскахме с вода. Със спринцовката. Приятелят ми взе греблата и лопатките от пясъчника и си направихме замък. Да, правилно сте ме разбрали, замък от пясък разбъркан с вода. След това той каза "Харесва ми. Това, че се забавляваме като малчугани". И си беше така. Може да сме били като малчугани, но сме се ЗАБАВЛЯВАЛИ, докато кифлите с "лошите" си момчета тъпееха в кафето срещу площадката.
    Нима няма нещо красиво в това?!
    Останах без думи...Искренно ви се радвам,пожелавам ви още много такива мигове. Не слушаи другите какво ще кажат...Обичаите се

Град
    My own world
    Останах без думи...Искренно ви се радвам,пожелавам ви още много такива мигове. Не слушаи другите какво ще кажат...Обичаите се

Благодаря. Толкова много неща ми се случиха, че аз наистина не искам да порасна. Беше хубаво например като гледахме жабите. Или когато се състезавахме кой ще набере най - много маргаритки. Много критики съм получила от страна на много хора за тези постъпки. Били сме наричани "дечковци". Казвали са ни "време ви е да пораснете". И наистина не ми пука. Нека мислят каквото си щат. По скоро трябва да взимат пример според мен.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

Благодаря. Толкова много неща ми се случиха, че аз наистина не искам да порасна. Беше хубаво например като гледахме жабите. Или когато се състезавахме кой ще набере най - много маргаритки. Много критики съм получила от страна на много хора за тези постъпки. Били сме наричани "дечковци". Казвали са ни "време ви е да пораснете". И наистина не ми пука. Нека мислят каквото си щат. По скоро трябва да взимат пример според мен.
    Или играта с балон в парка, бране на букетчета и пръскане с вода от чешмичките. Плюс лежане в тревата, за да гледаме звездите и уроците ми по скейтборд (не особено сполучливи). Да не забравяме и "нашата" люлка, акцията "Прегърни дървото" и истерията ми "Загубих си калинката!!!". Има толкова много начини да се забавляваш с любимия човек, стига наистина да го желаеш и, както XTREMEFREERIDE каза, да не губиш детското у себе си.

Естествено получавали сме и коментари като: "Абе кво се гоните като лапета." Но ние сме горди да бъдем 19 годишни хлапета.

Град
    My own world
    ^ Подкрепям с две ръце!!! По едно време се чудех дали да не пусна такава тема да пишем за такива случки. Мислех, че на повечето ще им е безинтересно. И с право май.

Явно кисненето по кафенета и дискотеки се счита за по-пълноценно прекарване на времето. Може сега да не го осъзнават, но след време ще съжаляват за пропиляното време.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има още свестни момичета, така че автора да не се отчайва Така както се описваш - супер си, не се притеснявай!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Живота...Любовта...И едно объркано момче...

И за каккъв ни се изповядваш?
    Много ясно-нещастник си.
    Като си тръгнал така,караш до край
    без да ревеш,че си сам.
    Такива като нас търсят подходящата.
    Кво тръбиш тука,всички ще кажат:
    Да,да,прав си,о,да,ела...и никой не те ще!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    My own world
    Абсолютно си прав. Пропиляно време. Както и това да сменяш гаджетата си. Нима не е по - добре да бъдеш дълго време с един човек, да се опознаете, да запечатате любовта си в незабравими мигове? Да. Но по - голямата част от младежта предпочитат така наречените "забавления" с различни. Мислят се за много интересни като висят в кафетата, а момчето е голям "гъзар" като плати сметката.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    да ти кажа,може би заради наложилото се всеобщо мнение,че лошите момчета както ги наричат са многоо готините,и нз какво си-свестни почти не останаха или са голяма рядкост...
    ако си наистина такъв какъвто се описваш,съм 100 процента сигурна,че ще намериш не 1 или 2 момичета,които ще искат да са с теб...все пак не всички са лигли,с разбирания на куха лейка....
    аз лично предпочитам добро и мило момче,което да ме обича и да мога да разчитам на него,отколкото идиот,заинтересован от себе си и от това с коя и къде ще се натиска,та да си запази имиджа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си