- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не й звъннах
Значи имам нужда от помощ. Така в събота бях на работа помагах на един приятел и след това да почерпи ( малко съм пийнал) и не ми остана време да звънна на мойта, и в неделя в 6 часа заминах на село и там цял ден работа и се върнах в 5 часа и тогава чак я потърсих. И като се видяхме в неделя вечерта ми каза какво е изживяла докато не е знаела каде съмИ дори е плакала и майка и е разбрала и до преди това мн се разбирах с майка и но днес като я видях тя се държеше мн странно дори не ми приказваше
и така проблема ми е и искам да ми дадете съвет как да върна доверието на майка и? и да се реванширам на приятелката ми
някакъв жест ли да направя незнам... Помогнете!!!
А тя защо се филмира толкова?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изчакай ден - два. Ако вземеш да се натягаш - значи си виновен. Не си длъжен да им докладваш за всеки твой ангажимент.Първоначално написано от Desislav
Не си виновен за нищо,не им позволявай да те карат да се чувстваш виновен.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ми и на мен да не ми се обажда с дни и да не знам къде е и аз ше се побъркам от притеснения...кво значи ''що се е филмирала?''![]()
Поне за мен тва не е нормално. Странно е че не си намерил време за една дума,но щом казваш... поне казвай предварително,че ще си зает![]()
Ти би трябвало да си познаваш момичето и да знаеш как да и върнеш доверието... Едва ли ще стане ''хоп'' готово.. просто не прави така занапред и тва е.![]()
Да е с дни, разбирам. Едва ли не е знаела, че е на работа. Но той работи единия ден, не й се обажда, и й звъни на другия ден следобяд. Какво толкова. Излязъл да пийне с приятел - какво разрешение ли да й иска преди това? И непременно той трябва да й звънне. Тя ако се е притеснявала толкова щеше да го потърси.
Друг е въпроса, ако тя го е търсила и той не е отговарял. Тогава вече има причина за тревога.
Просто уведомяванеПървоначално написано от TheBeliever
не говорим за разрешение.
да,така е. И понеже момичето се е притеснявало се предполага,че е искало да се свърже с него,но не е можело по няква причинаПървоначално написано от TheBeliever
...
Но понеже не се описва точно как стоят нещата няма да спорим сега...
Момчето се чувства виновен.. явно има защо.![]()
Аз не мисля че имаш някаква вина.Не си длъжен да и казваш с кого и кога си пийнал по биричка.А на следващия ден просто не си намерил начин да и звъннеш.Обясняваш и всичко и тя ще разбере.
Права си. Както се казва "Гузен негонен бяга".
Щом се чувства виновен единственото, което може да направи е да изкупи вината си. И не в буквалния смисъл - подаръци едва ли ще помогнат. Извини й се и й обясни обстоятелствата, които са ти попречили да се свържеш с нея. Бъди искрен! Може да се наложи да потърпиш малко мрънкане и цупене, но си го заслужил.
Punisherrr: По въпроса за уведомяването може да се проведе една дискусийка, но нека да не спамим темата.
Точно такаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ако ходиш с майка й, си връщай доверието й....Да не сте в първи клас?Направи един гооооооооолям жест за приятелката си, като й кажеш, че се държи като малко кученце, припкащо след стопанина си.
![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Take_That
случва се , неприятно е , едно искренно извинение и ще е ок
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Миии виж сега .. можеше поне едно смс-че да драснеш ... явно твоята държи на тези неща да знае във всеки един момент къде си ...Но това за майка и, че ти се сърди бла бла .. за мен тва е глупаво ...
![]()
Смисъл каква причина има тя да ви се меша пък и да ти се сърди ...
С майка и или с нея ходиш ...
Идеята ми е, че явно ти е кофти ... изчакай няколко дни кажи и, че за другия път ще знаеш ... и готово не мсиля, че е кой знае какво ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А защо тя не ти е звъннала, нали ти е бил включен телефона?
П.п. Разбира се, че си постъпил кофти, че не си й звъннал, но чак пък да реве на майка си ми идва в повече. Иначе и моя получава някой злостен комнетар, ако не ми е звъннал поне два пъти за деня.![]()
Чак пък да нямаш време поне да презвъниш или да й пишеш,докато пъгуваш към село-съмнявам се...
Ти няма ли да се притисниш и ядосаш на нейно място?
Кажи и ,че си и гадже,
а не син.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да бе дюд, ако беше чак толкова на зле работата. Щеше да намери начин да се свърже с теб. Не се вкарвайте в някакви филми, ако полужението е чак толкова сериозно номера с цветята ще проработи 99% и майка й ще го оцени![]()
Ами най-добре се извини на приятелката си и за напред и се обаждай щом толкова се притеснява ...![]()
Аз поне се радвам, че гаджето ми е сериозно и ми се обажда по 2/3 пъти на ден докато не се прибера в къщи при него.
Хубаво е да се обаждаш на приятелката си, ако ще и за 30 секунди (извинения от сорта нямах време не важът) само и само да знае, че си се сетил за нея и че я обичаш. Забелязала съм, че в противен случей връзката м/у двамата бавно се разпада.