.

Виж резултатите на анкетата: На колко години трябва да се сложи обеца на езика?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12 ,

2 6,06%
  • 13

0 0%
  • 15

12 36,36%
  • 18

19 57,58%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Защото на 18 ще има повече акъл в главата и може да е размислила 76928435 пъти
    този цвят адски много изморява очите, повече не го оцветявай така, моля.
    Мен пък много ме радва

Супер фен
    Ох като са се задупчили всички... ...модерно та модерно начи. Много странно,че майка ти ти разрешава... поне е хубаво,че се позамисляш. Определено изчакай с решението си... замисли се..за кво ти е некво желязо в устата???
    И аз на 13,14 се кефех и разправях на ляво на дясно,че искам да се пробивам тук и там. Дори си купих вакумна обица... и разбира се без да искам я глътнах
    ебаати тъпото животно съм била ... nevermind ..
    Дано историята беше поучителна ... искам да кажа,че след някоя година може да си смеееш на акъла и да се радваш,че не си го направила Не че е нещо необратимо,но все пак.. ти се влачиш по модата в момента

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Не мога да разбера,защо казвате,че е тъпа...?!О,вие всезнаещите...

Момичето се интересува,видяло е някъде,харесало му е и иска да научи нещо повече за това как,къде,какво...ама,че сте.
    Съгласна съм все пак това е форум, целта е да си помагаме и да отговаряме на въпроси. Момичето е едва на 13 години и се нуждае от отговор, а не от обяснение колко била тъпа или умна.
    По темата- Смятам, че си още мъничка за обица на езика. Има време за всичко. След като си получила разрешение от родителите си (което честно казано не го възприемам) направи си, тази обица не е вечна можеш да я махнеш веднага щом ти омръзне.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    Своге
    След като си пуснала тая тема , за да ни питаш нас дали да се дупчиш или не , значи все още не си готова за това
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    След като си пуснала тая тема , за да ни питаш нас дали да се дупчиш или не , значи все още не си готова за това
    Точно! А кой подяволите е гласувал за 12 години?!?! ТО още незнае на кой свят се намира, езика ша си пробива..пф

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Щях да кажа че ше почнете да се е*ете на по 13-14 години, ама се сетих, че вие вече се!!!

Колкото до темата от по горе, ^^ се разбира че смятам че си прекалено малка за това поне на 15-16 даже и по-голяма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си