- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърс на езика
Мен пък много ме радваПървоначално написано от PIF
![]()
Ох като са се задупчили всички......модерно та модерно начи. Много странно,че майка ти ти разрешава... поне е хубаво,че се позамисляш. Определено изчакай с решението си... замисли се..за кво ти е некво желязо в устата???
И аз на 13,14 се кефех и разправях на ляво на дясно,че искам да се пробивам тук и там. Дори си купих вакумна обица... и разбира се без да искам я глътнах![]()
ебаати тъпото животно съм била... nevermind ..
Дано историята беше поучителна... искам да кажа,че след някоя година може да си смеееш на акъла и да се радваш,че не си го направила
Не че е нещо необратимо,но все пак.. ти се влачиш по модата в момента
![]()
Съгласна съм все пак това е форум, целта е да си помагаме и да отговаряме на въпроси. Момичето е едва на 13 години и се нуждае от отговор, а не от обяснение колко била тъпа или умна.Първоначално написано от BoCupycake
По темата- Смятам, че си още мъничка за обица на езика. Има време за всичко. След като си получила разрешение от родителите си (което честно казано не го възприемам) направи си, тази обица не е вечна можеш да я махнеш веднага щом ти омръзне.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
След като си пуснала тая тема , за да ни питаш нас дали да се дупчиш или не , значи все още не си готова за това![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Точно!Първоначално написано от LiveFlower
А кой подяволите е гласувал за 12 години?!?! ТО още незнае на кой свят се намира, езика ша си пробива..пф
Щях да кажа че ше почнете да се е*ете на по 13-14 години, ама се сетих, че вие вече се!!!
Колкото до темата от по горе, ^^ се разбира че смятам че си прекалено малка за това поне на 15-16 даже и по-голяма ...