- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас ?
Значи вто я моята история:
Има едно момче, което си има сериозна приятелка от доста време, горе долу година.Ние с него от около половин година се виждаме, има някакво сексуално привличане между нас и си прекарваме супер.Секса е него ми доставя голямо удоволствие.И не съм била с друг освен с него през тази половин година.Не знам много за приятелката му.Според вас това нормално ли е, при положение, че тя сигурно му дава това , от което има нужда?Защо го прави с мен ?!
Защото е модерно.. Иначе може ти да го привличаш повече, но да не иска да разваля връзката си.. свикнал е с това, което има в момента и не иска да се разделя с никого..
+++Първоначално написано от suitable
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Защото ти си тъпа селска пу*ка, която не уважава чуждото, а той е деградирал малоумник, който не знае какво иска и какво търси и само наранява хората !
De-Phazz - Anchorless
защото е свикнал да получава и двете ви когато си поиска...защо да бъде само с една когато може да е с двете![]()
и все пак аз не бих могла да си се представя на твое място,не знам дали ще мога да деля някого така,но ти все пак не споменаваш нищо за чувства,така че забавлявай се,ако това искаш
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Така е.Първоначално написано от suitable
Щом го прави нещо му липсва и не е задължително проблема да е в мацката му. Може просто да не е готов да се обвърже толкова сериозно, че да се ограничи до едно момиче.
Пу*чица !! Кво му плащашПървоначално написано от BarbieIf
![]()
Да ти имам и модата !Първоначално написано от suitable
Леко грубичко се получи,но пък вярноПървоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
Мда... или просто не му пука за никой и си прави кефа на ваш гръбПървоначално написано от suitable
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Йеп.. Той пича си те използва яко. Интересно ми е ти как би се почувствала ако имаше сериозен приятел от цифра време и разбереш, че през половината от връзката ви той е спал и с друга? .. Или с повече .. Да не мислиш, че си единствена? Опа .. да не мислиш, че сте само двете?Първоначално написано от banbina
.........................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Как може да позволяваш да те използва? Дори и да не го обичаш,заслужаваш ли това,а приятелката му? Той просто си играе и с двете Ви..Но разликата е в това,че ти знаеш , а тя не..Според мен не си заслужава подобна връзка,щом няма любов и тръпка....
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
![]()
Що бе ?! .. Може пък и авторката на темата да си го използва
.. Не споменава за чувства , но щом продължават явно има страст
..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..