Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
Охоо !! Имало и тема пусната от най-добър приятел ама чак сега я видях:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=254016

Цитирай Първоначално написано от Unreax
Здравейте! Работата е там че съм адски влюбен в едно момиче от 7 месеца ...отачало аз я харесвах но тя ми казваше че ме обичала адски много но просто като приятел...и аз лека полека се отказах от нея и почнах да се примирявам че няма да се получи. Но преди няколко дена стана нещо на въпрос за миналото време и тя каза на нейните приятелки "ами аз преди го харесвах" ... аз останах като втрещен и после я попитах "кога е било това преди" тя каза "ами след като спря да ме харесваш аз почнах да изпитвам чувства към тебе но знаех че ти вече не ме хар. и се отказах" ...работата е там че аз през цялото време я харесвах и сега когато почти я бях забравил...след това мисля че отново хлътнах по нея....просто съм адски лудо влюбен в това момиче и не мога да я забравя вече 7 месеца и горница....адски много я ОБИЧАМ ! Кажете сега какво да правя....питах я дали са останали някакви чувства от тогава когато ме е харесвала и тя каза "ами след като разбрах тогава че ти не ме харесваш(а аз тогава я харесвах) ...от тогава те възприемам просто като приятел"....кажете какво да направя че да не съм просто приятел !

Благодаря!
Та какво казвахте за най-добрите приятели ??!!
Е аз не видях той да казва,,че иска секс.. Пише,че я обича и иска да бъде с нея,а не да я изчука.