- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата след правите коси...
Какво мислите щи дойдат ли на мода къдриците или не?А кога ли ще е това според вас?
със сигурност ще са чупливите коси, те вече навлизат доста успешно![]()
One 21 GunS
Мойта коса винаги си е права, така че не ме интересува.![]()
+1Първоначално написано от butty
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
+1Първоначално написано от Pliok0019
Someone somewhere is made for you !
Еха моята е чуплива..Първоначално написано от Cherryy
.. естествена де.. не се водя по модата
![]()
Не ми пука за модата. Оставам верна на правата коса .
Мразя къдрави коси (не ги бъркаите с чупливите)
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
мдам и аз така мисляПървоначално написано от Cherryy
ами то как може да е иначе? една година права, друата къдрава, после чуплива, посл епак права и така ще има да се редуват
няма кой знай къв избор както с цветовете и дрехите :Д то верно че всеки си ходи с квото му отива и квото има.. ама не можем да отречем че от доста време тия бретони настрани изправените дет са малко стил емо.. всяко второ момче е така.. а също и момичетата (ест с малки разлики)
![]()
Cruel Intentions
+1Първоначално написано от LiveFlower
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И кво значение има дали е модерно или не ? Аз ту се изправям, ту се къдря, ту съм с мойта си начупена коса.. Важното е как се харесваш и кое ти отива, не да се накъдриш заради модата, а в същото време да изглеждаш адски смешно![]()
Stay up all night with the stars *
хич хич не ми пука за модата . имам маша с приставки за къдрене и изправяне и се прая както си искам бързо и лесно,ся всичките овце дето се набутаха да си купят скъпи ПРЕСИ ха да ви пикая на очите .. мойто е маша с приставки за къдрене и изправяне ,квато и мода да дойде ,подготвена съм
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мен ме радват момичета с прави коси![]()
то густо, то пусто
Според мен няма значение к`во е на мода,
важното е ти да се харесваш![]()
Аз съм с чупливаПък ако я правя с пяна стават супер яките къдрици
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Вече са на мода чупливите коси.Но няма значение какво е модерно ..както се харесваш,така ходиш.
Моята коса е чуплива и много се дразня...Затова си я изправям като не е модерна като чума ли да ходя в коса..
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Първоначално написано от Cherryy
ами според мен те вече навлязоха донякъде.. типът къдрици като на фолк певици тая година сички абитюрентки, които видях бяха еднакви супер късички рокли и огромни изкуствени накъдрени коси ... не че имам нещо против къдриците ама моята коса е много гъста и къдрици не ми стоят добре, а и предпочитам права коса... по важното е как ти стои дадена прическа, а не дали е на мода..
Адски тъпо е тва! С дълга коса си и то много дълга, и заради шибаната мода да си я напрайш до ушитеНаправо е смешно!
Незнам,какво и кога ще дойде на мода.Ходя с къдрава или права коса според настроението ми.