- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възможно ли е ?
Значи вчера бяхме на бал на 8 клас и там си бяхме събрали пари и си купихме бира и водка ама един от 8 клас запали цигара и даде на всеки дадръпне.Аз дръпнах 2-3 пъти да вида кво е.Има ли опасност да пропуша?Не чувствам некотинов глад или някаква зависимост.Ако някой знае да казва
Всичко зависи от теб ... ако ти е харесало и искаш пак да запалиш ще пропушиш колко му е ... като изпушиш 2-3-4-5-6-...10 кутии тогава вече ще ти е по трудно да не мислиш за цигарите ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
От това което си направил няма да пропушиш и да станеш някакъв маниак, ако, разбира се, сам не го поискаш.![]()
Не мисля да продължавам и м/у другото съм момче
от теб зависи много ясно . .. .
много ми е интересно само защо като всички други дръпват от цигарата и ти го правишда не си различен от другите...............
![]()
Не се захващай с цигарите,малка си не се трови.Това обаче зависи само от теб.
хах,аз от 2-3 дена,опъвам,но,немисля че съм се пристрастил,и аз исках да пробвам,и от една проба замина 1 кутия Marlboro,но,още ни са знаи,междо другото,и аз съм в 8 след някои ден ще пада здрав купонннн![]()
![]()
купонът ще е по-весел без да си тровиш дробовете ...Първоначално написано от Shalala
![]()
Ако си като мен да си дръпваш по 1-2 пъти на някое купонче не е толкова трагично.Няма да пропушиш.![]()
немисля, но си зависи от теб и волята ти
![]()
Първоначално написано от Shalala
То така се почва....днес дръпка,утре цигара,други ден кутия....
След няколко месеца трева....![]()
Белите дробове са органите които се възстановяват най-бързо от всички ,но проблема е ,че възстановяването става в места с чист въздух ,няма смисъл сега да почнеш да пушиш при все ,че в градовете въздуха е толкова мръсен и като спреш да пушиш много по-трудно ще се възстановиш.
Йога и мъдрост
Абе ти луд ли си от 2-3 дръпвания да пропушишаз като съм пушила доста повече на пияна глава да не би да пуша...Ми не ....Даже са ми гадни...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Е щом не ти се пуши, кво го мислишВсичко зависи от теб..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми едва ли... От една цигара, организма поема нищожно количество никотин, така, че 'физически' едва ли... Психически си зависи от тебе. Аз съм пушил така цигари на 'специални случай' и в момента не пуша (никога не съм и никога няма да пропуша), но си зависи от човека...
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден
Абе и аз от време на време по некфи събирания и купончета и аз си дръпввам ама... 1 кутия ако изпуша общо за 2 месеца... Не съм се вманиачила...![]()
Абе като гледам повечето дето отказват цигарите колко са жалки... Все от утре ги отказват... как да пропуши човек ми кажиНашите не пушат. Баща ми от раз ги отказа, вече 10та година някъде не пуши. А майка ми преди 3-4 години ги спря и тя от раз, ама ядеше няколко месеца семки (заместител...), та... жалка работа е тва.
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден