- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- можеш л ида накараш една жена да се влюби 2 пъти в теб?
примерно, разделили сте се. не сте се виждали 2-3 години и после пак да се влюби в теб (при положение че ти не си спирал да я обичаш). струва ли си? на някой случвало ли се е?
благодаря
Мисля,че е възможно,но има вероятност тя да е продължила напред и да се е влюбила в друг....абе всичко е възможно.Късмет.
Разбирам те приятелю. Мисля, че и аз съм на твоето положение, но не губя надежда. Надявам се, че един ден може пак да се съберем с моето момиче и времето да ни е понаучило на някои неща и да е променило, някои неща, които ни разделиха.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Възможно е,но не е добре да имаш много големи надежди.За 2-3 години нещата може мнооого да са се променили.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ПодкрепямПървоначално написано от vampirekiss
Възможно е, но на за 3 години определено те е преодоляла ако си й бил слабост![]()
... съгласнаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Батка, всичко е възможно в днешни дни. Стига да не те е намразила след 1-я път, но и това не изключва шанса пак да те заобича. А и не се знае дали през цялото време на раздяла не е таила дълбоко в себе си някакви чувства към теб. Успех![]()
Щом ще се влюбва отново в него, значи че определено го е преодоляла, но отново ще си го превръща в слабост...Първоначално написано от DevilWish
Към автора на темата: разполагам с живи доказателства, че ако човек наистина иска и не спри да вярва, че нещо е възможно - то се случва... Просто не губи надежда! Успех!![]()
Съгласна съмПървоначално написано от MiLGaR0sSa
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
...
едит: да завърши университета, не разбирайте грешно че сме малки...
Възможно е като те види пак да се разпалят чувствата![]()
Възможно е, обаче на мен това ми е непонятно. Край за мен значи край. Когато обичам - то е за дълго. Спра ли - остава завинаги и без връщане.
Та, тези, които са успявали да обичат 2 пъти един - как по дяволите го правите?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тук става дума не само за някаква младежка връзка, а вече между големи и зрели хора. До колкото разбирам ти не очакваш просто да стане нещо между вас и да почнете да излизате. Имаш много по-големи амбиции, за което те адмирирам. Една жена в един момент търси сигурността и вниманието на някой, който не само я обича, но й прави всичко за нея. Най-малкото, че си готов да заминеш, за да спечелиш пари, трябва да се оцени.
Според мен е редно да й звъннеш да се видите, да излезете да си поговорите, да й споделиш колко много държиш за нея и колко много се променяш благодарение на нея. Но... не насилвай нещата, като почнеш пак да се обясняваш в любов. Настоявай да продължите да поддържате близки контакти, докато си в чужбина. Така хем ще знаеш какво става с нея през цялото време, хем ще си наясно с намеренията й след като се дипломира. А живот и здраве, като се върнеш пак и се засечете в България, тогава е момента да излезете отново и тя да те види в светлината на един улегнал мъж, който много я обича и е готов да й подаде ръка...
И ти 3 години си я чакал и си лъскал .... докато тя е духала на другПървоначално написано от azlisum
Имаш ли поне малко гордост ??
Охо ! И това не го бях прочел ама не променя мнението ми. Зае*и пич. Веднъж прекъснало ли е - после пак ще се случи.Първоначално написано от azlisum
А да- не ти работи Shift-a.![]()
Първоначално написано от Wrathchild
Старата любов ръжда не хваща.как по дяволите го правите?![]()
Ако и бутнеш кинти.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
благодаря за мненията.
поразпитах за нея, но за съжаление се оказа че си има приятел (не че не съм очаквал, но само подозирах). някак ми стана неприятно и сигурно няма да и се обадя. явно няма място за мен в живота и. тъжно ми е много, но ще трябва да приема това. жалко, защото я обичам
е благодаря пак, това беше моята история. скоро няма да досаждам повече на никой
не , но жената често може да обича по 2-3![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Така е човек за 2 -3 месеца се променяПървоначално написано от vampirekiss
![]()
ако след две години се видите и тя ти каже, че те обича, това не значи, че отново се е влюбила в теб, а значи, че никога не е спирала да те обича