.
Отговор в тема
Страница 123 от 123 ПървиПърви ... 2373113119120121122123
Резултати от 3 051 до 3 063 от общо 3063
    Супер фен Аватара на pilencaaa
    симпатичен/а
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    фенка на анатомията на Грей и supernatural
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Sunshinebabybyy
    ИМА НОВ ВОЛ!!!
    гледайте малко по-далече от носъ си

напушляк ей ахха

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    черен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Нагърмян пич, който е много свеж.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Нема подпис, ама кат' видя таквоз' на живо, като на аватара му, извиквам: "Маминоо Луда. " Същия е кат' никнейма и аватара си.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    системата дегоба
    откачен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Нежен

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    съгражданка

Град
    системата дегоба
    живеещ в кола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си