.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Великобритания
    Още преди да отворя темата си знаех, че ще има обиди по адрес на турците.

жалка работа....

Цитирай Първоначално написано от anna_georgieva
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl
    Сериалчето си е много хубаво даже.И изобщо не ме бърка,че е турско.По-добре него отколкото оная пълна измишльотина "Забранена любов".Писна ми да гледам сапунки,бедни откъм сценарии,сюжет и с некадърни актьори.Предпочитам нещо качествено и смислено без значение кой го е създал.
    От тези турски филми можем да научим много.Хората са на светлинни години пред нас,защото държат на семействата си и взаимоотношенията в тях.В България изобщо не е така.Затова сме достигнали до това положение...
    Съгласна съм ...
    В крайна сметка не можем да съдим само по расата и цвета на кожата има толкова фактори ,по които да съдим за човек , а най малко са това дали той е турчин , китаец , американец или от друга народност.Честно казано , да , и аз ненавиждам турците и то не защото персонално са ми навредили , а защото ми е вродено. Въпреки това не ми пречи да призная , че филма ми харесва , наистина е изпипан.. Просто се замислете

Еми извинявай но след 500 години турско робство безброй кланета .. и какво ли още не надали ще се радваме да гледаме турските боламачи..аз не гледам ТВ (само като си лягам..преди да заспа) ама от 8 до 10 да дават някви кочини .. не мерси.. по добре да сложат няква простотия но да не е ТУРСКА..

Нищо против турските сериали нямам,даже много ми харесваше "1001 нощ" по Нова,но поне го пускаха от 16:30 и съм напълно съгласна,че е супер глупаво да се пуска сапунка в най-гледаното време,при това 2 часа,просто съм възмутена .. БТВ се излагат!

Rest in peace,Michael Jackson!You`ll be NEVER forgotten!

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Майка ми се е побъркала по тоя турски филм .. баща ми се чуди кво да праи вече
    Колкото повече,толкова повече )

Мега фен Аватара на teenems
    апф турски филми
    много хора казаха ,че 1001 нощи бил хубав филм
    аз и веднъж не съм го гледала

аз и сапунки
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Бррр! Цигани мръсни. Не щем сапуунки. Аз вече от около година не съм гледала сапунки, горда съм със себе си
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си