.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен

Да се боря ли за нас ... ?

Ходех с едно момче година и 3 месеца ... през това време имахме много хубави спомени.Прекарвали сме по цели дни заедно.Правили сме ужасно много неща.Той се промени много.Обичахме се.Бяхме щастливи,но ... днес (датата,на която можеше да правим 1год. и 4месеца) той ми заяви,че вече чувствата му не са както преди,че изтинали много,че не мисли за нас и му е добре с приятелите му.Стана ми гадно и незнаех какво да кажа.Почувствах се предадена,излъгана ... и му казах,че не може да очаква от мен приятелство след всичко.Просто ме боли и не съм готова за такова нещо.Преди сме се разделяли много пъти и сме се карали много,но винаги се оправяхме и не ми е казвал до сега,че чувствата му са охладнели и т.н.Имам чувството,че този път е краят.Само за него мисля и думите които каза....На края на разговора ми каза "обичам те,но просто ... след всичко" ... Искам го!Обаче,ако наистина чувствата м уса охладнели и се чувства добре без мен,не искам да му преча!Незнам какво да правя.наранявала съм го много и всеки път виждах как страда,а сега не е така.Няма го онзи негов поглед.Няма и желание да е с мен.Какво да правя ? Не мога да си позволя да го изгубя,но и същевременно искам да е щастлив!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами по-добре ще е и за двамата ако не се мъчите взаимно ... Смисъл щом така е казал значи по ниаккъв начин не можеш да го задържиш ако той не иска ... тъжно, но факт ...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Щом той вече не те обича..няма смисъл.Съжалявам.

Град
    Габрово
    Много е тъжно, че след толкова много време заедно всичко свършва, но понякога стават и такива неща. Не бива да се отчайваш.
    А колкото до това как да го задържиш....не можеш. Съжалявам, но е така. Щом един човек вече не изпитва нищо към теб и не му е добре с теб, то ти няма какво да сториш. Можеш само да му пожелаеш да е щастлив с някой друг, да преглътнеш болката си, да вдигнеш глава и да продължиш напред.
    Остави го и той да продължи.
    Бъди силна и ти желая много късмет.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е сигурен какво чувства.Иначе нямаше първо да казва,че не те обича,а накрая на разговора-"обичам те,но...".Не го търси,ако иска сам ще те потърси,но дори и да го направи,се пази.Не позволявай да си играе с теб!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Според мен му трябва малко време да не те вижда, дай му малко време и после поговорете отново, ако тогава няма промяна, по добре е да приемеш, че няма да сте заедно. Истина е че е гадно , все пак това е една година, което е много време, но любовта понякога се изчерпва. Успех все пак!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Дай му малко време да обмисли.имам чувството,че и аз съм тръгнала по твоя път.Само дето ние правиме 1 фод и 4 месеца,но той все още не ми го е казъл,но усещам,че вече се дразни за най0малкото нещо..Та по тойта тема..дай му време нека разбере наистина какво иска и ако му липсваш ще те потърси! Покажи му какво губи.Успех!

Съжалявам, че пиша тези неща но: 1-во времето е илюзия, не му давай никакво време, няма да се получи, имах същата драма и колкото повече удължаваш нещата, толкова по-зле. Разберете се по някакъв възможен начин, и знай, че винаги има един 'дето страда.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Да се боря ли за нас ... ?

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    "обичам те,но просто ... след всичко" ... чувствата му са охладнели
    Странно хем те обича, а в същото време чувствата му са охладнели, но както и да е момчето си знае най-добре. Ти сама каза, че си го наранявала много - ето в тов може би се корени и "След всичко...." Явно си го наранявала твърде много и не си се почувала от грешките си, а той ти е прощавал. Остави го, нека премисли нещатата Желая ти успех, дано се съберете
    П.П - съжалявам, че ти казах, че много си го наранявала, че ти не си била правата в случая, но просто ти самата си го осъзнала.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Няма смисъл,щом вече е охладнял.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    може пък .... след известна почивка.. да осъзнае, че не може без теб... :S в много гадно положение си, миличка... казал ти е наистина доста крайни думи... сега освен да изчакаш.. незнам какво друго можеш да направиш...ако искаш кажи му, че го обичаш, че го искаш пак, че се надяваш да размисли... ии... да видим :S Успех!

Явно момчето е объркано..Дай му време може пък да се върне
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Съжалявам, че ще го кажа и аз.. но моята 2 годишна връзка свърши с почти същите думи и вече не сме заедно от 9 месеца някъде.. вади си сама изводите..
    Вдигни глава, бъди силна и продължавай!
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Добре че поне е бил честен с теб,знам че боли нормално е след толкова време заедно,но щом чувствата ги няма,няма смисъл да продължавате и за двамата ще е еднакво гадно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си