.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Как да отвърнете на думите "Обичам те"

Ако приятелката ви каже, че ви обича, най - добрият начин да я накарате да повярва, че и вие я обичате е да се приближите леко, да се усмихнете и да кажете "И аз те обичам скъпа" и след това следва бавна и страстна целувка по устата

П.С. Това май няма да стане при момичетата

Или казваш само "мерси"

хахах, а с моята зверска интуиция, дето от екрана разбирам дали ме лъжат дали номера ти ще мине?

точно пък това ми се струва супер изиграно и фалшиво

най-добрия начин е да я гушнеш просто, доста миличко е
    всякакви други думи могат да са излишни или да си личи престорването (:

и все пак е хубаво да сме искрени с хората до нас, независимо дали отговорите им се харесват или не
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерси Не знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерси Не знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали
    Мда,много хубаво правиш като разбиваш сърцето на горкия човечец

Re: Как да отвърнете на думите "Обичам те"

Цитирай Първоначално написано от nosunshine
    Ако приятелката ви каже, че ви обича, най - добрият начин да я накарате да повярва, че и вие я обичате е да се приближите леко, да се усмихнете и да кажете "И аз те обичам скъпа" и след това следва бавна и страстна целувка по устата

Грешна ти е информацията
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как да отвърнете на думите "Обичам те"

А !!! Така ли трябвало Аз пък и давам 5 лева и да си оди

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Що за въпрос!?Естествено, че казваш ,че и ти или че ти не и тн. Трудно

Град
    In Devil's Castle
    или отговор "добре'' и усмивка....
    someone else...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... мии аз ако имам чувства към тоя човек и то силни ще му го кажа и аз последвано от прегръдки там целуфки ... сешсе ...

Но ако не изпитвам същото оставам на "мерси" ...

Е все пак няма ли да си кат някфо дърво ако оня си излее душата ти му кажеш мерси

Град
    Варна
    за мен тези две думи значат особено много и съм ги казвала само на две момчета и то винаги след като вече съм сигурна,че го чувствам...с такива думи шега не бива-като не го изпитваш,не го казваш...а и ми се е случвало да ми го казват,но аз понеже не го обичах просто си замълчах и това е-НЕ на лъжите!!!
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Супер фен
    а...не думай

абе вие гаврите ли се... що за малоумно изказване
    ...Най-добрия начин да я накрате за повярва... ?!? доста тъпо казано..
    Най-добрия начин не са някви тъпи заучени фразички,ами действията Иначе и да го говорите...все тая..

liubovta ne se kazva a se dokazva !...

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    а...не думай

Най-добрия начин не са някви тъпи заучени фразички,ами действията Иначе и да го говорите...все тая..

Явно тази тема е за хора които го интересува какво мисли приятеля/приятелката им не да кажеш едно мерси и да се кефиш че си отговорил

Мега фен Аватара на Hilary_
    хохо авторе ... ако не си усетил го казах на шега ... Какво можеш да кажеш на човек към който нямаш чувства а? Че и ти изпитваш същото ли ... така сам се закопаваш ... Идеята ми е, че дали по един или друг начин квото и да му кажеш ако отговора е "не" ... ще нараниш другия/та ...

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Мда,много хубаво правиш като разбиваш сърцето на горкия човечец
    Първо - казвам го механично, обикновено не съм осмилила кво са ми казали, прочети пак какво съм написала. И второ как да кажа ' и аз теб ' и кво сърце разбивам кат мене ми го казват след като са ме виждали 2 пъти и просто евентуално ме харесват ?!?
    Stay up all night with the stars *

ако нямам чувства към дадения човек ще кажа мерси. Но ако имам бих му признала. Съгласна съм с hilary_ относно нараняването,но при мен има и друг фактор,който ме прави малко гадна спрямо човека до мен. Ако съм с даден човек и той ми каже обичам те,случвало ми се е да казвам "обичам те" без да го чувствам,за да не го нараня. Но си обещах да не го правя вече,затова само "благодаря" или "мерси"
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

По принцип казвам и аз имаше един случей с бившия ми подскачаше и ми викаше : мило обичам теее обичам теее ...
    А аз седях като тресната и му отговорих : Ти луд ли си бе ?!
    ...Таа сега вече по принцип казвам "и аз" , "мерси" , "браво" ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    а...не думай

Явно тази тема е за хора които го интересува какво мисли приятеля/приятелката им не да кажеш едно мерси и да се кефиш че си отговорил
    ох как само не ме разбра ....
    както и да е
    Съвсем не твърдях това,което ти си помисли, но няма значение... виждам,че ще е трудно да се обясни ...така че
    обичайте се само гледайте да не е просто на думи :Ь

хах само не казвайте мерси или благодаря по-добре да застреляте човека срещу вас. имате ли идея колко дълго е мислил/а да ви го каже и накрая "мерси" просто кажете как се чувствате и тва е

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На думите "Обичам те" се отговаря ИСКРЕНО. Ако не го чувстваш най-глупавото нещо е да залъгваш човека срещу себе си. Щом любовта е споделена всеки отговаря както го чувства в дадения момент. И "Благодаря" да ми каже, щом виждам в очите му, че ме обича, все ми е тая какви думи ще излязат от устата му.
    Колкото до тея, които биха се обидили на "Мерси", това са хлапетата, които на всеки втори/втора казват "Обичам те", и които не влагат нищо в думите, но за сметка на това очакват любов от другия. Така не става. За да получиш трябва и да дадеш. И важното не е "как да я накараме да повярва", а "как да я накараме да почувства", че я обичаш.

Така че гледайте си работата всички "обичащи". Повечето от вас не осъзнават даже какво казват, изричайки тези думи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

i az te obi4am dionofonza
    6alqlqlqqq : )) (music)

Тя : Обичам те
    Аз : Знам
    Чукайте се за удоволствие

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от bgroma
    Или казваш само "мерси"
    +1
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си