- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да отвърнете на думите "Обичам те"
Ако приятелката ви каже, че ви обича, най - добрият начин да я накарате да повярва, че и вие я обичате е да се приближите леко, да се усмихнете и да кажете "И аз те обичам скъпа" и след това следва бавна и страстна целувка по устата
П.С. Това май няма да стане при момичетата![]()
![]()
Или казваш само "мерси"![]()
![]()
хахах, а с моята зверска интуиция, дето от екрана разбирам дали ме лъжат дали номера ти ще мине?
точно пък това ми се струва супер изиграно и фалшиво
най-добрия начин е да я гушнеш просто, доста миличко е
всякакви други думи могат да са излишни или да си личи престорването (:
и все пак е хубаво да сме искрени с хората до нас, независимо дали отговорите им се харесват или не
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерсиНе знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали
![]()
Stay up all night with the stars *
Грешна ти е информациятаПървоначално написано от nosunshine
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
А !!! Така ли трябвалоПървоначално написано от nosunshine
Аз пък и давам 5 лева и да си оди
![]()
![]()
![]()
Що за въпрос!?Естествено, че казваш ,че и ти или че ти не и тн. Трудно
или отговор "добре'' и усмивка....![]()
someone else...
... мии аз ако имам чувства към тоя човек и то силни ще му го кажа и аз последвано от прегръдки там целуфки ... сешсе ...![]()
![]()
Но ако не изпитвам същото оставам на "мерси" ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е все пак няма ли да си кат някфо дърво ако оня си излее душата ти му кажеш мерси![]()
![]()
за мен тези две думи значат особено много и съм ги казвала само на две момчета и то винаги след като вече съм сигурна,че го чувствам...с такива думи шега не бива-като не го изпитваш,не го казваш...а и ми се е случвало да ми го казват,но аз понеже не го обичах просто си замълчах и това е-НЕ на лъжите!!!![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
а...не думай![]()
абе вие гаврите ли се... що за малоумно изказване![]()
...Най-добрия начин да я накрате за повярва...?!? доста тъпо казано..
Най-добрия начин не са някви тъпи заучени фразички,ами действиятаИначе и да го говорите...все тая..
Първоначално написано от Punisherrr
Явно тази тема е за хора които го интересува какво мисли приятеля/приятелката им не да кажеш едно мерси и да се кефиш че си отговорил![]()
![]()
хохо авторе ... ако не си усетил го казах на шега ...![]()
Какво можеш да кажеш на човек към който нямаш чувства а?
Че и ти изпитваш същото ли ... така сам се закопаваш ...
Идеята ми е, че дали по един или друг начин квото и да му кажеш ако отговора е "не" ... ще нараниш другия/та ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първо - казвам го механично, обикновено не съм осмилила кво са ми казали, прочети пак какво съм написала. И второ как да кажа ' и аз теб ' и кво сърце разбивам кат мене ми го казват след като са ме виждали 2 пъти и просто евентуално ме харесват ?!?Първоначално написано от lipstik
Stay up all night with the stars *
ако нямам чувства към дадения човек ще кажа мерси. Но ако имам бих му признала. Съгласна съм с hilary_ относно нараняването,но при мен има и друг фактор,който ме прави малко гадна спрямо човека до мен. Ако съм с даден човек и той ми каже обичам те,случвало ми се е да казвам "обичам те" без да го чувствам,за да не го нараня. Но си обещах да не го правя вече,затова само "благодаря" или "мерси"![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
По принцип казвам и азимаше един случей с бившия ми подскачаше и ми викаше : мило обичам теее обичам теее ...
А аз седях като тресната и му отговорих : Ти луд ли си бе ?!![]()
...Таа сега вече по принцип казвам "и аз" , "мерси" , "браво" ..![]()
ох как само не ме разбраПървоначално написано от nosunshine
....
както и да е![]()
Съвсем не твърдях това,което ти си помисли, но няма значение... виждам,че ще е трудно да се обясни...така че
![]()
обичайте сесамо гледайте да не е просто на думи :Ь
хах само не казвайте мерси или благодаря по-добре да застреляте човека срещу вас. имате ли идея колко дълго е мислил/а да ви го каже и накрая "мерси" просто кажете как се чувствате и тва е
На думите "Обичам те" се отговаря ИСКРЕНО. Ако не го чувстваш най-глупавото нещо е да залъгваш човека срещу себе си. Щом любовта е споделена всеки отговаря както го чувства в дадения момент. И "Благодаря" да ми каже, щом виждам в очите му, че ме обича, все ми е тая какви думи ще излязат от устата му.
Колкото до тея, които биха се обидили на "Мерси", това са хлапетата, които на всеки втори/втора казват "Обичам те", и които не влагат нищо в думите, но за сметка на това очакват любов от другия. Така не става. За да получиш трябва и да дадеш. И важното не е "как да я накараме да повярва", а "как да я накараме да почувства", че я обичаш.
Така че гледайте си работата всички "обичащи". Повечето от вас не осъзнават даже какво казват, изричайки тези думи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тя : Обичам те
Аз : Знам![]()
Чукайте се за удоволствие
+1Първоначално написано от bgroma
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg