.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    `In Hell`
    Изневерявала съм .. но не мога да го крия особено ако на връзката ни се вижда края .. тогава просто си го казвам

Фен
    Град
    Рая

Re: Онази...как и беше името ?..Ах вярно Изневярата..

Цитирай Първоначално написано от alone83
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от NotAnotherBoy
    Заливам форума с поредната си безмисленна тема...Извинявам се за което Просто ми стана чудно когато доиде времето за раздяла,когато вече не изпитвате и не гледате със същото възхищение към половинката си (въпреки,че не ми се е случвало) тогава как постъпвате? При скромния си 18 годишен житеиски опит,съм забелязал,че повечето прибягвате към изневярате,без да имате доблеста да го признаете към половинката си И изобщо как я приемате Моето мнение е,че това е висша форма на предателство Споделете и вие...
    За мен изневярата е все едно да се изплюеш в лицето на половинката си и да забиеш после шамар.Изключително долна постъпка това биха го направили хора без капка доблест някви нещастни хорица дето живеят за собствения си задник без да се замислят че човека до тях има чувста и може да бъде адски много наранен.Кармата на всички го връща това съм го виждал със собствените си очи не един и два пъти така че мислите кво правите.
    Аз съм от тях !! И хич не ми е зле да ти кажа
    Само да ти кажа, че като мислиш само за себе си един ден целият свят ще ти обърне гръб и ще останеш сам... Нищо лично, просто съвет - не бъди такъв... После ще страдаш.. Сега си добре, но по-късно..
    Точно така е вярно е ! Всичко се връща рано или късно

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от Lapin
    Точно така е вярно е ! Всичко се връща рано или късно
    Завиждате ли ми ?!

За мен изневярата е все едно да се изплюеш в лицето на половинката си и да забиеш после шамар.Изключително долна постъпка това биха го направили хора без капка доблест някви нещастни хорица дето живеят за собствения си задник без да се замислят че човека до тях има чувста и може да бъде адски много наранен.Кармата на всички го връща това съм го виждал със собствените си очи не един и два пъти така че мислите кво правите.

Ехеее =D>
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Aicken

Заливам форума с поредната си безмисленна тема...Извинявам се за което Просто ми стана чудно когато доиде времето за раздяла,когато вече не изпитвате и не гледате със същото възхищение към половинката си (въпреки,че не ми се е случвало) тогава как постъпвате? При скромния си 18 годишен житеиски опит,съм забелязал,че повечето прибягвате към изневярате,без да имате доблеста да го признаете към половинката си И изобщо как я приемате Моето мнение е,че това е висша форма на предателство Споделете и вие...

Аз съм от тях !! И хич не ми е зле да ти кажа

лъжеш
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Не лъжа ! Не лъжаааааа Защо мислиш съм в добро настроение толкова често

Град
    Някъде по вятъра разпилян

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

Ехеее =D>
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Където сваря
    Винаги има наранен/а ... така че тези които казват друго много здраве а за изневярата това си е глупост няма какво да спечелиш като изневериш като вече нямаш към дадения човек с изневярата просто може да го нараниш не да спечелиш нещо
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

не си такъв то ти личи по постовете , може би си бил наранен или измамен от някоя к.....

или може да съм се объркал просто по постовете

просто и разбий сърцето.

Никой не харесва изневярата, ама като стане въпрос за това какво е изневяра и се започва със свободните съчинения за успокояване на съвестта
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако даден човек ми е омръзнал просто ще му го кажа.Никога не бива да казвам Никога,но наистина при никакви обстоятелства не бих изневерила.Е,вярно е,че нищо не мога да зная 100% и може и да ми щукне нещо,но ако направя подобно нещо,то поне ще имам свмелостта да си призная.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Не бих изневерила на сегашният си. Такова нещо не бих му причинила. Изневеря ли - значи съм приключила. А за 2 години съм видяла много лошо от него. Но и толкова добро, че да не ми позволи да си играя с него.
    В предишната ми връзка, обаче, беше друго. Там изневерявах често. И вината беше и моя, защото не трябваше да се поддавам на манипулации от страна на тогавашния, а наистина да го оставя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не мислех да се връщам към темата, но многото цитати на мнението ми ме принуждават да отговоря.
    По ред:
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    Само да ти кажа, че като мислиш само за себе си един ден целият свят ще ти обърне гръб и ще останеш сам... Нищо лично, просто съвет - не бъди такъв... После ще страдаш.. Сега си добре, но по-късно..
    И това ми го казва човек с ник alone83 / самотен83. Ти като не изневеряваш защо си АЛОУН а ?!!

Като ти чета постовете из темите виждам че кармата вече ти го е върнала много жестоко живей в самозаблуда по добре ти е вижда се но не забравяй че отстрани се вижда най ясно и да ти кажа това което аз виждам буди в мен ей такава реакция
    По принцип не взимам насериозно хора, които имат в речника си думи като 'карма', 'чакра' и други подобни споменавани в 'Канал 2001'. Чети по надолу - там ще изложа по-подробен 'астрал' .. но се замисли върху факта - защо ти следиш и четеш моите постове, а аз не чета твоите ? Не си напъвай 'чакрите' да ми отговяряш.

NeZaPoznat,сигорно се гордееш със себе си
    А ти сигОрно се гордееш с правописа си ...

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    не си такъв то ти личи по постовете , може би си бил наранен или измамен от някоя к.....
    или може да съм се объркал просто по постовете
    Няма да влизам в още подробности за съдбата си. Ще ви кажа само, че ми се случи нещо от което живота ми се преобърна. Оттогава се мъча да спазвам един принцип - да не правя една грешка повече от веднъж.
    За какво точно говоря:

Първата си голяма любов я чаках близо половин година да и дойде музата за секс защото все ми повтаряше, че ‘не е готова’ и, че ‘ако държа много на нея - трябва да я изчакам’. За тези , които не следят моите постове ще кажа, че в края на краищата друг я из*ука и тя ме напусна. С второто ми момиче също се държах като абсолютен кавалер и макар че имах 1-2 шанса да и изневеря не го направих, защото държах да съм и верен. После се оказа, че през последния месец от връзката ни тя е кръшкала почти всеки ден с един неин съученик, а вечер все я болеше я глава, я г*з , я нещо друго и не беше в настроение.

След подобни преживявания и в комбинация с онова нещо, за което няма да пиша седнах един ден и премислих наново всичко.
    До какъв извод стигнах:

Ако нямаш сигурно доказателство за една връзка - семейство, деца и др. не е оправдано да си верен на всяка цена, защото в момента когато те изоставят оставаш излъган от въпросния човек, на който си дал всичко от себе си и си бил верен, а той в края на краищата се е подиграл с твоето уважение и вярност.
    Ясен ли съм ?!

Именно за това сега нямам особени угризения ако трябва да кръшна защото нямам и доказателства, че връзката ми с гаджетио ми НЕ е временна. Сигурен съм, че поне един от членовете на форума знае за какво говоря ....
    В същност мисля да пусна и тема защото ми се случва нещо, за което не съм много подготвен. От кармата ще да е ...

много добра логика , блестящо мислене

въпроса е занапред да не се объкаш и да нараниш грешния човек..

просто и разбий сърцето.

Хм интересна история, от трън та на глог. Е нека и аз ти кажа нещо от личен опит. При мен такива неща не са получаваха, защото опознавам човека срещу мен и знам доколко е способен на това или онова. Сега сигурно ще се изсипят още мнение, че и те познавали, ама еди какво си станало. Ако е станало значи не са познавали човека до себе си. Аз съм бил кавалер и не съжалявам, защото насреща винаги е имало разбиране и уважение към мен. Сори, ако ти си бил излъган и не си го получил, но няма да е зле и да помислиш, защо си бил излъган, вероятно защото не си опознал добре човека до себе си.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Хм интересна история, от трън та на глог. Е нека и аз ти кажа нещо от личен опит. При мен такива неща не са получаваха, защото опознавам човека срещу мен и знам доколко е способен на това или онова. Сега сигурно ще се изсипят още мнение, че и те познавали, ама еди какво си станало. Ако е станало значи не са познавали човека до себе си. Аз съм бил кавалер и не съжалявам, защото насреща винаги е имало разбиране и уважение към мен. Сори, ако ти си бил излъган и не си го получил, но няма да е зле и да помислиш, защо си бил излъган, вероятно защото не си опознал добре човека до себе си.
    Ами не съм ясновидец. За да опозная едно момиче - трябва да съм с нея достатъчно дълго време. Как да стане ??!!

Ето вижте сега пък пред какво съм изправен:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255768

А де ?!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    NeZaPoznat а ти помисли защо аз се смея на постовете ти а ти се мъчиш да ми обесняваш колко съм ти безразличен и т.н. имаш много да видиш от живота не те знам на колко си годинки ама сякаш си растял само под сянката на големите дървета ако се сещаш кво намеквам
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

NeZaPoznat а ти помисли защо аз се смея на постовете ти а ти се мъчиш да ми обесняваш колко съм ти безразличен и т.н. имаш много да видиш от живота не те знам на колко си годинки ама сякаш си растял само под сянката на големите дървета ако се сещаш кво намеквам
    Смехът е здраве !! Смей се до насита

На 21 годинки съм а ти ? !

Блокнала ми е чакрата и не знам за кФо ми говориш, но ако ми обЕсниш ... може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си