Цитирай Първоначално написано от Faces
Цитирай Първоначално написано от NotAnotherBoy
Заливам форума с поредната си безмисленна тема...Извинявам се за което Просто ми стана чудно когато доиде времето за раздяла,когато вече не изпитвате и не гледате със същото възхищение към половинката си (въпреки,че не ми се е случвало) тогава как постъпвате? При скромния си 18 годишен житеиски опит,съм забелязал,че повечето прибягвате към изневярате,без да имате доблеста да го признаете към половинката си И изобщо как я приемате Моето мнение е,че това е висша форма на предателство Споделете и вие...
За мен изневярата е все едно да се изплюеш в лицето на половинката си и да забиеш после шамар.Изключително долна постъпка това биха го направили хора без капка доблест някви нещастни хорица дето живеят за собствения си задник без да се замислят че човека до тях има чувста и може да бъде адски много наранен.Кармата на всички го връща това съм го виждал със собствените си очи не един и два пъти така че мислите кво правите.
+1 Като не ти харесва човека с който си,просто се разделете и после прави кот си искаш.За какво трябва да го нараняваш този човек??