.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    varna

за момчета

има ли такива сред вас които пръскат повече пари за дрехи от аверката си
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да и то в пъти повече. Но за съжаление живея в такава среда, където има значение къде и как ще се появиш и с какво. А и до някъде и наще са "виновни," зашото винаги са ми давали абсолютно всичко, което искам и сега пак е така и така съм си научен. То си е като болест, зашото свикнеш ли на Gucci, Armani, Versace, Louis Vuitton, D&G и т.н. няма отказване. Като дрога е. А почти всички момичета, които познавам, не държат основно на марката, а на това как изглежда дрехата и от там идва разликата в кой колко харчи

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ^ миличкУу, като болест ли е?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да и то в пъти повече. Но за съжаление живея в такава среда, където има значение къде и как ще се появиш и с какво. А и до някъде и наще са "виновни," зашото винаги са ми давали абсолютно всичко, което искам и сега пак е така и така съм си научен. То си е като болест, зашото свикнеш ли на Gucci, Armani, Versace, Louis Vuitton, D&G и т.н. няма отказване. Като дрога е. А почти всички момичета, които познавам, не държат основно на марката, а на това как изглежда дрехата и от там идва разликата в кой колко харчи
    Горката ти приятелка...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Казанлък
    ^ Може и да няма
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Горката ти приятелка...
    Нещо не си ме разбрала. Аз съм ларж и не си купувам само на мен неща, ами и на нея. Но тя не държи основно на това и си купува и по-обикновени неща, а аз не! От там идва разликата в това кой колко. Пък и се движа в такива среди и на такива места, където това има значение.

Град
    София
    Мога да ти дам примери за хора, които дори на червения килим и на официални събития ходят по евтини и не-маркови /ако мога така да се изразя/ дънки, тениски и кецове. Тъй че това твойто си е чисто оправдание.

Град
    София
    Въобще не се и опитвам да се оправдавам, защото ми е ясно, че при положение, че има толкова много хора и деца, които нямат дрехи на гърба си, това мойто си е чисто разхищение. Но, ако не друго, аз дрехи никога не хвърлям, ами ги давам на такива, които нямат възможност да си ги купят, било то домове, сиропиталища, червен кръст и т.н. Иначе поне си признавам и знам, че е минус за мен си тая снубарщина, но и повечето хора покрай мен, включително и най-добрите ми приятели, са така и някак си ми е навик и не ми прави впечетлание, а виждам, че на повечето хора прави.

и един мармот увива шоколада в станиол.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си