.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли мазоли (НЕ пришки) на ходилата си?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,имам мазоли,точно на възглавничките.

3 17,65%
  • Да,имам мазоли на петите.

2 11,76%
  • Да,имам мазоли на различни места по ходилата ми.

6 35,29%
  • Нямам мазоли,т.е. ходилата ми са гладки.

6 35,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мазоли на ходилата

Искам да ви попитам дали имате мазоли на ходилата,тъй като аз съм на 18 години и от 13-годишна ходя само с токчета,от които имам мазоли точно на възглавничките на двата крака.Имам предвид мазоли,а НЕ пришки-пришките са пълни с течност и се пукат докато мазолите са твърди и обикновено излизат на възглавничките на ходилата заради натоварването от високите обувки.И така,имате ли мазоли и ако да,къде точно на ходилата ви са те?

Град
    Roma, Italia
    И аз нося токчета (а не от 13-годишна ), но за щастие нямам мазоли!ДА чукна на дърво!
    Чувала съм за лепенки за мазоли защо не опиташ?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ами аз ходя и с токове, и с кецове и с какво ли не ама имам много мазоли и не знам вече какво да ги правя и как да ми станат пак гладки стъпалата...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Ами аз ходя и с токове, и с кецове и с какво ли не ама имам много мазоли и не знам вече какво да ги правя и как да ми станат пак гладки стъпалата...
    Отиваш на педикюр, ако ли не си има едни препарати си ги купуваш има една нз кво се води четка ли е балии му маматааа като шкурка е, от едната страна е по едра от другата е по ситна ... и си правиш сама педикюра примерно 1-2 пъти седмично и имаш перфектните краци .... мойте ходила са като на жена едва ли не ....
    НЕ СЪМ ПЕДЕРУГА... ПРОСТО СЕ ПОДДЪРЖАМ
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

"перфектните краци"....

Когато съм на високи токчета и вървя много дълго време ми се появяват на възглавничките и ми е гадно после да стъпвам.А иначе пък колко пришки ми се появяват на пръстите и малко над петата просто не е истина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си