- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мазоли на ходилата
Искам да ви попитам дали имате мазоли на ходилата,тъй като аз съм на 18 години и от 13-годишна ходя само с токчета,от които имам мазоли точно на възглавничките на двата крака.Имам предвид мазоли,а НЕ пришки-пришките са пълни с течност и се пукат докато мазолите са твърди и обикновено излизат на възглавничките на ходилата заради натоварването от високите обувки.И така,имате ли мазоли и ако да,къде точно на ходилата ви са те?
И аз нося токчета (а не от 13-годишна), но за щастие нямам мазоли!ДА чукна на дърво!
Чувала съм за лепенки за мазоли защо не опиташ?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами аз ходя и с токове, и с кецове и с какво ли не ама имам много мазоли и не знам вече какво да ги правя и как да ми станат пак гладки стъпалата...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отиваш на педикюр, ако ли не си има едни препарати си ги купуваш има една нз кво се води четка ли е балии му маматааа като шкурка е, от едната страна е по едра от другата е по ситна ... и си правиш сама педикюра примерно 1-2 пъти седмично и имаш перфектните краци .... мойте ходила са като на жена едва ли не ....Първоначално написано от marilyn
НЕ СЪМ ПЕДЕРУГА... ПРОСТО СЕ ПОДДЪРЖАМ
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
"перфектните краци"....![]()