- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са тези идиоти пускащи заплахите по скайп ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ае мамка ви престанете !!!!!!!!днеска пак ми надуха главата, че можело само като погледнеш профила на някой и да му разбереш паролата с някаква програма..
глупости на търкалета и им вярвате, и на всичкото отгоре тормозите други хора

вече ще измислят и програмка която ще ти показва каква е паролата на скайп само като си помислиш за тоя човек ... бръм бръм САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ! и аз искам така да гледам вратата на някой богатаж, и гледайки само да се пръкни ключа за тази врата в джоба ми ..

И?
Май пускаш темата, за да ти каже някой дали е вярно или не
Е, вярно е... на бас, че поне 20 човека вече са ти в скайпа

.!.
Добре де, какво само мрънкате?
Като не искаш да те занимават натискаш "Блокирай избрания абонат" и готово!
Иначе друго си е да имаш 548930 абоната...

Не съм много запозната , ама доколкото разбрах , тва автоматично се разпраща , смисъл след като са ти го пратили , отвориш го , без да искаш и ти го пращаш
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

а, сигурно са някви богатажи-идиоти, които са измислили нов начин да тормозят бедните
Много.е.забавно
винаги.се.кефя.като.получа. одобна.простотия
къв.ли.им.е.кеф.на.тия,дето.п ращат.всевъзможни."препрат и"
що.да.се.дразня
онуй.е.много.тъпо,дето.си.вя рват
"ако.не.го.пратиш.на.еди.си.к олко.души,майка.ти.ще.умре"
ебати.гадателите,ебати.вра ките,ебати.хахха.нз.ква.дум а.да.лепна

абе,много.ми.е.забавна.тема а.ти
черинке, ти влюби ли се в тая клавиатура, да събираме ли пари за нова, какво :Д?
спамът е безвреден, и аз съм получавал много пъти. карай да минава..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не бе .. мен не ме плаши дали ще ми влизат в скайп, пък и по тоя начин не може. .. просто момичетата бързо се хващат на тея работи, и една приятелка днеска ми наду главата вика направи нещо да не ми разберат паролата, е какво мога да направя аз ?! О_x и ми опява 3 часа .. нито става за блокиране, нито да й обясниш нещо ..
^.да.ти.пратя.ли :P
много.е.яка,бе,човекПървоначално написано от ScionOfStorm
не.си.представям.живота.без .нея
И на мен не сам и го пратили, ама го видях на друг компютър и скайп.Доста е малоумно ..Първоначално написано от Raybeez
богатаЖ викаш...
то густо, то пусто
черинке, имам 1 оферта, да си покажеш клавиатурата и да метне всеки по 10 стотинки и ще съберемПървоначално написано от cherinka
( у форумО сме много мисля че ще стигнат парите за нова клавиатура
)
или това вече е новият ти стил на писане :P
то густо, то пусто
..викаЖ .. бих казала азПървоначално написано от Joc
по темата: НЕ не са верни тея шибани спамове и просто като ви пратят не влизайте в посочения сайт, защото автоматично се препраща същото съобщение на всичките ви абонати и така се изнервят още 8457347856 човека...
Айде и със здраве и без излишни нерви на млади години
нема.шансПървоначално написано от Joc

тая.не.я.предавам.за.нищо.на .све!
БоготажНе, тоя говори на някакъв супер странен български... едва разбрах за какво става въпрос.

Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
всичко е възможно, имам 3ма абонати на които им пише Хакед бай Оптии това защото нямат пари да играят WOW в близард

I'm not a little pervert..., I'm a big one!
аз моите съученички,примерно,всички те съм ги блокнала,именно защото ми пращат някви такива глупости.
супер изнервящо е,наистина.
аиде някой да го преведе http://www.youtube.com/watch?v=_9GgEPRXjtcтова не съм го пробвал
http://www.youtube.com/watch?v=rD_HTU5_1ps а това ми е любимо трябва за точно 10 мин и 0 сек
I'm not a little pervert..., I'm a big one!