- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, ...
Сигурно ви звучи много нелепо и знам, че можеш да страдаш и без да плачеш, но все пак ми е интересно..
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Тц... за момиче... нема шанс![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Плакал съм, но не за друго, а защото ми беше най-добрата приятелка! Винаги съм си я обичал! Скарахме се и![]()
![]()
!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Изненадвате ме..![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Не е редно момче да плаче заради момиче. Щом са кучки и са го зарязали, те изобщо не заслужават сълзите му.
Е,то тогава и обратното важиПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
А и не е нужно да е само по този повод.
Аз никога не съм плакал за момиче![]()
Искаше ми се да мога мислех че може би ще ми олекне тъжни песни си бях пуснал разглеждах наши снимки наистина ме болеше и ми беше адски мъчно...но дори не ми се насълзиха очите явно не съм такъв тип![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Да, плакал съм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да ве.. да плача за момиче ... по скоро таз е курва за да ма зареже неква си елитна курва от френската улица ХаХ
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да мъжете плачат, дори и най-великите, но само ако имат сърце способно да обича.
Великият Елвис http://vbox7.com/play:eec9a278
Най - добрият ми приятел беше плакал за едно гадже. Тя го заряза и той горкия.. имаше големи очаквания момчето, а тя му заби нож в гърба. Еми fuck off и т'ва е. Тя не го заслужаваше.
Иначе приятелят ми никога не е плакал заради момиче доколкото знам.
скоро един приятел гаджето го заряза и той беше много разтроен и ми нарави впе1атлеие,че му се насълзиха очите .. и в т'ва няма нищо срамно и незнам защо някой момчета сте толкова горди и недорасли, че не можете да си признаете, че и вие сте страдали за момиче ..![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Да но след секунди се осъзнах и спрях защото разбрах че не си заслужава...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
не съм, няма смисъл и да го правя... раотите са кофти понякога, ама who cares... пък който плаче... не е проява на слабостно усмивката е по-силно оръжие
![]()
случи ми се веднъж но не се гордея с това... тя не го заслужаваше и след няколко секунди се спрях! но по принцип не е срамно момчетата да плачат все пак не сме от спомана майка му стара... вие ни е*авате майките
There is no right or wrong, only fun or boring
ами аз лично съм плакала за момчекоето ест не си заслужаваше. А най-добрия ми приятел колко беше плакал за една идиотка, чак ми идеше да ходя да я бия
Според мен няма нищо срамно в това момче да плаче за момиче, пък и това значи, че наистина е имал чувства и не е някакъв безчувствен гъзар, за който момичетата са само играчки.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!