Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
Значи имам друг акоунт от който пиша, но нарочно от тук защото приятелката ми влиза във форума, а искам да е изненада . Ами значи замислям да подготвя (без повод) една по-романтична вечер на приятелката ми намислил съм почти всички детайли:ще я посрещна с букет ще се разкараме малко , може да отидем на някой филм, ще я заведа на мястото кадето се срещнахме на първата ни среща ще гледаме от там залеза ще се приберем . В къщи романтична вечеря на свещи с тиха нежна музика танци. Взел съм копринени чаршафи, който ще сложа и ще посипя с листа от рози, навсякъде свещи като смятам на самото легло - свещи подредени под формата на сърце и в сърцето 2 чаши с шампанско, отново музика , до леглото бутилка шампанско с ледчета (чиято роля не е охлаждането на шампанското ) , шоколад , стаята ще ухае на любимия й парфюм. И така заедно с основната част ще мога да докосна абсолютно всички сетива ( слух-музика, зрение - обстановка, вкус-щоколад, обоняние - парфюма, допир - любовната игра и основната част) .

И СЕГА КЪМ ВЪПРОСА : смятам да и подготвя и банята да може да се подготви, а и да мога да имам време да приготвя в спалнята което не е можело преди тва. и смятам ваната да я напълня с мляко отново вътре с листа от рози, свещи и ароматизатели . Та въпроса ми е към момичетата - смятате ли последното за пресилено? Би ли ви харесало? И ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОЙ може да ми даде линк от някъде точно как да се подготви такава терапефтична млечна баня .

П.П. даже може да не ме цитирате ако обичате за да избегна всякакъв шанс да ме познае аз след няколко отговора ще пиша ЛС на някой модератор да махне темата. Мерси предварително!
По ред:
- С толкова много свещи ще ви стане задушно ако помещението е затворено и може да стане много кофти защото при горенето кислорода намаля и се отделя СО - въглероден окис който е отровен и действа приспивно.
- Копринените чаршафи са страшно хлъзгави. Смятай !
- Листенцата от рози се лепят навсякъде - даже и по интимните места, което не е много приятно.
- За ваната с мляко - ако я напълниш по-рано ще хване каймак, а да не говорим че ако има поне едно вкиснало .... не ти завиждам.

И най-главното - спри сериалите !! Идете някъде на хотел, поръчайте си пица с руумсървис и се изчу*айте като хората ...