.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Запиши се ако ти го искаш, а не защото родителите ти искат да те запишат. Колкото до притесненията за подигравките, не мисля, че някой ще ти се подиграва, но и да има такъв да не ти пука, не си заслужава да обръщаш внимание.
    Полезни сте като комари.

хаха и аз съм ходила на уроци, но не успях да се науча.. а съм на 16 вече по-добре се запиши, помисли си колко ще ти бъде яко да си плуваш в морето с приятели ^^

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Най-добре е да се запишеш. На 12 си няма защо да ти се смеят. И аз като бях малка не можех да плувам, и тате ме записа на плуване и близо 1 година ходих. Друг е въпроса, че бях на 8-9 . Но ако не бяха тези уроци сега например вчера и онзи ден бях на басейн и щях да си стоя кат пън на тревата (на тоя басейн си има трева, дървета .. много е хубав ;]]) , но нали като бях малка бях на плуване, и се научих. (много дъълго изречение стана ;DD) Не съм най-добрата плувкиня, но поне мога да плувам . А и беше всъщност много приятно като изключим, че беше на другия край на София и пътувах по 1-2 часа. И сега е лято ще ти е кеф сигурно. Но, за да те запишат вашите и ти трябва все пак да го искаш. Успех и кажи какво си решила. :P

Loko Sofia
    Manchester United

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.

Re: Да се запиша ли :(

Аз съм на 19 почти, живея на 2 км. от морето и още не мога да шлувам като хората, плувам колкото да не се удавя... Да не ти пука, но според мен ваще искат просто да си намериш приятели ... Аз до 15 годишен, не се бях захващал с нищо сериозно.

Мега фен Аватара на ameli
    едно момиче си празнуваше рд-то на басейн. тогава бях на 12-13. и състезания разни, скокове... искаш не искаш трябва и в басейна си джваках (научих се там за по-малко от 4ас) .. пък аз самоук плувец.. ама ко да се праи. та наистина е яко да си плуваш :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си