- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да се запиша ли :(
Запиши се ако ти го искаш, а не защото родителите ти искат да те запишат. Колкото до притесненията за подигравките, не мисля, че някой ще ти се подиграва, но и да има такъв да не ти пука, не си заслужава да обръщаш внимание.
Полезни сте като комари.
хаха и аз съм ходила на уроци, но не успях да се науча.. а съм на 16 вечепо-добре се запиши, помисли си колко ще ти бъде яко да си плуваш в морето с приятели ^^
Най-добре е да се запишеш. На 12 си няма защо да ти се смеят. И аз като бях малка не можех да плувам, и тате ме записа на плуване и близо 1 година ходих. Друг е въпроса, че бях на 8-9. Но ако не бяха тези уроци сега например вчера и онзи ден бях на басейн и щях да си стоя кат пън на тревата (на тоя басейн си има трева, дървета .. много е хубав ;]]) , но нали като бях малка бях на плуване, и се научих. (много дъълго изречение стана ;DD) Не съм най-добрата плувкиня, но поне мога да плувам
. А и беше всъщност много приятно като изключим, че беше на другия край на София и пътувах по 1-2 часа. И сега е лято ще ти е кеф сигурно. Но, за да те запишат вашите и ти трябва все пак да го искаш. Успех и кажи какво си решила. :P
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Аз съм на 19 почти, живея на 2 км. от морето и още не мога да шлувам като хората, плувам колкото да не се удавя... Да не ти пука, но според мен ваще искат просто да си намериш приятели ... Аз до 15 годишен, не се бях захващал с нищо сериозно.
едно момиче си празнуваше рд-то на басейн. тогава бях на 12-13. и състезания разни, скокове... искаш не искаш трябваи в басейна си джваках (научих се там за по-малко от 4ас) .. пък аз самоук плувец.. ама ко да се праи. та наистина е яко да си плуваш :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук