- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-скандален потребител/ка
Със сигурност има много затова и не пускам анкета.Кой е според вас потребителя,момче или момиче ,скандализирал най-много форума?
ubuntureload!![]()
Milena_Pld и DevilWish - По-голям уникат от тея не съм виждал.Не ми се мисли ако правиш секс с тях двете наведнъж какво ще е ....Уникални са и много красиви,широко скроени ,без никакви задръжки и интелигентни!
tqnko
Raybezzz
![]()
Milena_Pld. Tq mi e favorit![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Те са много
Оо Илиян е номер 1![]()
Иначе tqnko и DimovB не остават много назад![]()
Come out, come out wherever you are...
Милена_Плд и Александра93![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Разкрит съм ...Първоначално написано от JenataNaShefa
Желаещите за афтограф да се редят на опашката ...
Междудругото Сашка и Миленчето ме конкурират...![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Milena_Pld
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Определено ubuntu![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Имаш яПървоначално написано от wildside
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Преди няколко месеца като влязох за последно имаше едно момиче, което определено беше най-скандалният потребител.. Не си спомням ника обаче. Уникално просто същество.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Какво значи най-скандален потребител? По какви критерии се определя? Темата май се е превърнала в "кой е моя любим потребител".
Дайте поне някакви мнения на съответните потребители като доказателство. С какво скандализира толкова Milena_pld? Да не е правила секс пред очите на родителите си и после да го е споделила във форума? (нямам нищо против въпросното момиче, дори не съм я мяркал).
Просто се чудя какво значи СКАНДАЛЕН според вас и не е ли това една ужасно тъпа тема? Евала на авторите на такива теми, бая скучен живот трябва да водиш, че да се забавляваш по такъв начин.......
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
... надали е само един![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ubuntureload само че и аз не знам точно защо е скандален и защо е в раздел секс следкато може да си скандален и без неща от сорта на това с колко хора си спал (нищо лично ).
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
ааа забравих да кажа Fritz
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
С малкото ми пребиване тук бих посочил Alexandra93 мерак ми е да я видя на снимка обаче :P
Айде като ти е мерак влизаш в раздела Всичко тийн накуп, темата е "ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 6/", ако ти се търсят в 130 стр си добре дошъл. Някъде към средата на страниците еПървоначално написано от Angelus_pld
![]()
Айдеи и да черпиш една бира
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1Първоначално написано от Hilary_
+1 и аз подкрепям за LambOfGodПървоначално написано от LambOfGod
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !