.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Хапчета за отслабване

Здравейте, искам да ви попитам кои са най-добрите хапчета за отслабване ? Споделете вашия опит и виждания по въпроса

Имаше такава тема преди седмица-две. Там пишеше за хапчетата Лида, но то имали странички ефекти като раздразнителност,безсънни и т.н. Мисля, че струваха около 80лв.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това е най-глупавото нещо, което може да направи човек. С хапчета не става да отслабнеш, трябва си спорт и разделно хранене. Това да се тровиш с хапчета си е пълна лудост...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Знам че трябва спорт, аз спортувам но ако почна да зимам и някакви хапчета мисля че ефекта ще е по голям ..... Искам за 2 месеца да си стегна тялото , надявам се да успея

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    Знам че трябва спорт, аз спортувам но ако почна да зимам и някакви хапчета мисля че ефекта ще е по голям ..... Искам за 2 месеца да си стегна тялото , надявам се да успея
    С хапчетата няма да си стегнеш нищо, а само ще си повредиш здравето. Щом спортуваш помогни си вместо с хапчета с разделно хранене. Аз мога да се похваля с добро телосложение и лично аз си подържам тялото само с фитнес и разделно хранене. Висока съм 175 и съм 53кг. не супер слаба, а нормално.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    На стадиона за бягане.
    Това са глупости! НЕ си хаби парите за това .. трябват ти воля, хранителен режим и физически упражнения!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    Град
    София
    Активен живот плюс л-карнитин или петкин

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Абе не се тровете с тези глупости бе..
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

povecheto hapcheta za otslabvane nqmat efekt .. po-dobre sportyvai ,fitnes..bqgane ii zdravoslovna hrana..efekta shte e mn po golqm .. no shtom si reshila da piesh hapcheta fitnes instryktora mi beshe napravil dieta ii v neq vkliuchvashe "lenino maslo"stryva okolo 30 lv do kolkoto znam .. no ne sum gi pila i nz dali ima efekt

Супер фен Аватара на j_adore2
    От хапчетата за отслабване не се отслабва.От тях се подтиска апетита,което води до отслабването,но пък е вредно ,защото като ги спреш започваш да си ядеш нормално и пак си качваш килограмите
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на pinki
    АЗ прибягнах 2 пъти до такъв метод за отслабване и ти ЗАБРАНЯВАМ и ти да повтаряш моята грешка !!! Вярно 1я път като пих отслабнах 7кг, 2я - 4, НО не си струва, защото вс се връща
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Хм, аз от един месец пия някакви капсули и нямат странични ефекти. Не ги знам какви са, просто майка ми ми ги дава. А и са предписани от лекар. Предлагам ти наистина обаче да не ги почваш, освен ако не си под лекарски контрол или не са ти ги предписали.

Тва па с хапчетата според мене е най - тъпото, което можеш да направиш ..
    Stay up all night with the stars *

Град
    в света на приключенията ..
    с тия хапчета;струващи много пари си прецаквате центъра на глада на мозъка!

Супер фен Аватара на iPurple
    За вас ако може всичко да стане на готово без да полагате никакви усилия... ми ако искаш трови се с тия хапчета понеже са "много полезни".
    Най - ефективният и добър вариант е много спорт и по - малко храна.
    Твое е решението.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

ми една фр пие лида ии е доволна засега и са 50 лева ниакаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си