.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Трябва ми малко помощ по немски

Здравейте!Госпожата ми по немски ми възложи да преведа на немски следния текст обаче да е в "perfekt" което нищо не ми говори,така че ако някой го чатка и има желание нека ми помогне ще съм ви благодарна!

Здравейте!Аз съм Весела и искам да ви поканя на най-големият купон за годината-моят рожден ден!Партито ще се състои в моят дом на 23.06.09 от 20 h!Ще се радвам да дойдете и да си прекараме страхотно!

не държа да е същото,но смисъла поне да не се губи!мерсииииииии

perfekt е минало време и пред глагола се слага представка `ge` В изречението стои в края , като на второ място се сложи спрегнат спомагателен глагол haben.

Пример за глагол в perfekt:
    kaufen-gekauft

Пример за изречение:

Ich habe mir Jeans gekauft.

да,супер,мерси за пояснението,ама аз си нямам идея как ще е текста на немски

ти осъзнаваш ли колко безумно тъпо е това...времената в оригиналния текст са сегашно и бедеще

Здравейте!Аз съм Весела и искам да ви поканя на най-големият купон за годината-моят рожден ден!Партито ще се състои в моят дом на 23.06.09 от 20 h!Ще се радвам да дойдете и да си прекараме страхотно!

Здравейте! Аз бях Весела и исках да ви поканя на най-големия купон за годината - моя рожден ден! Партито щеше да се състои в моя дом на 23.06.09 от 20ч! Щях да се радвам да дойдете и да си прекараме страхотно!

не знам как да го преведа, може би с конюнктиви
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

нямах си на представа,че е минало време..значи и учителката ми толкова разбира..а както съм го написала някой може ли да го преведе?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas

Hallo! Ich bin Vesela und ich habe Ihen zu der gr
    Summer (h)

Като не можете да пишете на немски не пишете за това ще ти пишат чиста 3ка...
    "I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."

Град
    ВарНа
    [quote=laila_94]Здравейте!Аз съм Весела и искам да ви поканя на най-големият купон за годината-моят рожден ден!Партито ще се състои в моят дом на 23.06.09 от 20 h!Ще се радвам да дойдете и да си прекараме страхотно!

В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Голям фен
    Град
    Констанц
    [quote=miminky][quote=laila_94]Здравейте!Аз съм Весела и искам да ви поканя на най-големият купон за годината-моят рожден ден!Партито ще се състои в моят дом на 23.06.09 от 20 h!Ще се радвам да дойдете и да си прекараме страхотно!

Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си