- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За "последни новини" <--- да се обърне внимание
Не знам кой пише новините, дали са модераторите или има специално хора, които им влиза в длъжностната характеристика, но:
1. Мисля, че е недопустимо да пишете с правописни грешки. За всеки човек, завършил успешно 4-ти клас, е срамно, какво да говорим за хора, които пишат неща, които се четат от хиляди (очевидно) посетители на сайта и форума.
(снимката е цъкаема)
2. Отдавна си го мисля, мисля, че не е коректно, да не се посочват източниците. То е ясно, че статиите са преработени от други клюкарски/информационни сайтове из интернет, но мисля, че е нужно да се посочва откъде.
За повечето съм почти сигурна, че са рециклирани статии от tialoto.bg .
(Защото се появяват по- късно в същия ден и в ТийнПроблем и само снимките* са сменени.)
Хайди Клум в тялото.бг
Хайди Клум в ТийнПроблем.
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Като не ти харесва няма да влизаш.![]()
Всеки ден сайта бележи все повече и повече уникални кликвания!![]()
Според мен да четеш тези "новини", че даже и да им обръщаш внимание е доста притеснително!
Ad Block Plus + Element Hiding helper!!!
Grumpy old madman
Мен пък ужасно ме дразни, че при повечето 'авторът' изразява собствената си позиция, вместо да е безпристрастна новина. Което, естествено, е голяма грешка.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Две такива теми има в Похвали, критики..., но резултат няма. Преди за автор на статиите се посочваше Ина не-знам-коя-си, но вече е TeenProblem
Не е проблем да бъдат пускани от ТийнПроблем, стига те да носят отговорност за написаното и да бъдат посочвани източници.
Когато чета същата статия, в леко съкратен и набързо преработен вариант от друга българска медия, мисля че е некоректно ТийнПроблем да стои под нея, вместо лист с източниците.
Да не говорим, че толкова много снимки без посочен източник може да намерите само в някой детски лексикон.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Тийнпроблем и тялото.бг са собственост на една и съща компания. И зад съкращенията ТийнПроблем и Тялото.бг вероятно стой един и същ човек. Тоест няма нарушение на авторското право, само голяма доза непрофесионализъм съчетан с огромно самочувствие.Първоначално написано от hardball
Grumpy old madman
+1Първоначално написано от ABSOLUTme
Първоначално написано от AnincetoSexy
Мен ми е все едно.
Като изключим правописа.
И за правописа ми е все едно.Първоначално написано от BoCupycake
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
^ Както на повечето,за съжаление.
Мене не. Освен, че бе преместена темата някакъв адекватен отговор ще получа ли?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
фласш блокер също е вариантно за флаш рекламите, или пък 1 джава скрипт би помогнал
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Само аз не пуснах такава тема![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И на мен ми е все едно.Първоначално написано от BoCupycake
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ами неприятно е да е с правописни грешки,но все пак е човешко.Никой не е безгрешен.Да се надяваме,че ще се коригират хората,да проявим търпение и разбиране!А колкото до статиите от къде са,хубаво е да се упоменават източници за да не се тълкува като плагиадство!
Аз съм намирала 7 грешки в една недълга статия!
'айде, Блаб, и аз се свързвам!
Верно, че мястото на статията не е във Всичко Тийн Накуп, обаче тук по- малко хора я виждат и коментират. В крайна сметка от управата никой не коментира, единичната грешка се оправи, обаче за останалото никой нищо не казва.
Проблеми с общуването ли имате или ще ми кажете, че да модерираш тийн сайт не ти оставя 3 минути за адекватен отговор в рамките на 2-3 дена?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да повтаряш едно и също като латерна 'не ти прави чест' и заприличваш на ограничен, заядлив ретард, а имаш потенциал поне за ограничен и заядлив.Първоначално написано от tqnko
Аз не мога да ви дам максимално компетентен отговор, за това си трая, нито някой от модераторите. За това в началото на работната седмица, при първа възможност след малко ще ви отговори правилният човек.
Благодаря за 'търпението'..![]()
Здравейте,
време е и аз да дам отговор. За грешките имате абсолютно право и ще се постараем да не се появяват материали с грешки, но въпреки това се случва защото, когато работи човек се допускат грешки, било то технически, било от бързане или небрежност. Но имате думата ми, че ще се опитаме да ги сведем до минимум.
Относно източниците - в повечето случай се старая да осигуря наши собствени източници. Факт е, че понякога някой от авторите злоупотребяват с копиране от тялото, днес или мп3.бг но не рядко ние публикуваме новините по-рано от въпросните сайтове и им ги предоставяме. Обмена между нас е ежедневие.
28.07.2008 - http://www.teenproblem.net/news/s/1017.html
30.07.2008 08:15 http://www.dnes.bg/zvezdi/2008/07/30...i-maraia.54963
Решението - копиране на статии от чужди сайтове, дори и такива в групата на Инвестор, няма да се толерира от 1-ви Юли 2009. Източниците, когато има такива ще се упоменават.
Повечето статии типични за чалгата - поп-фолка - коя кога роди, къде отишъл Азис, ко направил Китаеца ме карат да повърна и да не ви гледам началната страница, а да влизам директно във форума. И мисля, че тези маловажни новини, изпълнени с безброи PR едва ли трябва да се местят в този сайт. За съжаление, ако ви плащат за да ги пускате, да им правите PR и тийновете от тука да се кефят това е много жалко..има и други сайтове и директно ми изтриите регистрацията..пускайте нещо смислено...че до сега не съм видял...
^^За ядрена физика ли да пускаме статии?!
Търсенето обуславя предлагането. Обърни вкуса на масата тийнове на 180* и ще видиш други текстове.
Тематиката на статиите е приятна като за тийн сайт. Въпросът е, че са написани неграмотно.![]()