.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 114
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    В съседната стая на днешния изпит, едно момче повърна от притеснение.
    Много филми тука вече...

Град
    Враца
    Аз нямам гафофе.. Сичко си минава по вода Ше виим у вторник по английски кфо ш прайм..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    София
    Хаххх днес по бел-
    Надгробна тишина... Всички си пишат... И изведнъж червата ми като се разговориха Всички се обръщат и ме зяпат, много срам ме хвана

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ние пък чакаме вече 50-та минута да ни дадат указания... и всички са почти заспали... и като влезе 1 квестор и мн сило извика " Ееее пичове как сме бееее? Днеска ще се оплескваме лиии... " ... То не беше мн смешно ами по - скоро стряскащо

Град
    Burgas Bulgaria
    Ние имахме една дето беше объркала училището. И нонеже трябваше да правим Z на празните листи една ги направи с X. Квесторката 2 пъти и каза как, тя пак не разбра!

Цитирай Първоначално написано от MissTizz95
    Ние имахме една дето беше объркала училището. И нонеже трябваше да правим Z на празните листи една ги направи с X. Квесторката 2 пъти и каза как, тя пак не разбра!
    Леле да не става въпрос за мен?!Аз днес имах изпит по Български език и Литература ии отивам в хуманитарната вместо в савата.Голям смях.Викам 15 стая каде е и тее "Еми 15 стая нямаме!" Ама както и да е оправих се и стигнах навреме.После страшно много се притесних и си обърках входящия номер,после имената написах грешно и се подписах на мястото кадето трябваше да си напиша името.Абеее лееш!!!!!
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    леле вие сте пълни шматки... аз преди 3 години отидох с мисълта "баси, още един ден, в който ставам рано"... направих си изпитите и си влязох в даскалото, в което исках... някви шашми, някви шокове, кво е тва?! Шоколади, кафета, амфети, брускети, wtf?! Притеснението само може да ви изиграе лоша шега... няма смисъл от това бъдете оптимисти, пък ако не можете, бъдете реалисти

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    на нас ни забраниха шоколада така ли беше и при вас ??

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не знам... първо че беше преди 3 години, второ - че си взех само литър и половина вода, които изпих първите 20 минути от изпита....

Град
    София/Бургас
    2003-та... изпит по литература в УНСС... отивам аз, подавам си личната карта на единия от квесторите... той гледа... гледа... и казва "Това не сте Вие, не може да влезете на изпит!"... Цялата работа беше, че личната ми карта беше стара (от 1999) и не си приличах на снимката... Добре че имах и документ с по-актуална снимка и ЕГН, та успях да го убедя, че съм аз...
    Пак на същия изпит, същия образ чете инструктажа и обявява, че не можем да използваме калкулатори... цялата зала избухва в смях (изпита беше по литература, както вече споменах) и ония заплаши, че ще анулира изпита на цялата зала (определено над 100 души - залата беше голяма)... не че се осмели да го направи де.

И отново 2003-та,но малко по-рано - матурата по биология - тогава на матура можеше да се явиш единствено ако искаш - не беше задължително, аз реших да се явя, като един вид тренировка... И се оказа, че съм сам в залата с трима квестори да ме пазят... Оправих теста за 45 минути... тъпясвах още 15... и тръгвам да предавам - слагам листата в плика, запечатвам го... отивам да го предавам на квесторите и точно когато им го подавам, листата изпадат от долния край... плика бил скъсан от долната страна... добре че се видя преди да съм го предал...

Мега фен Аватара на teenems
    аз си носих само вода и кърпички ..

разни ги гледам шоколадчета ,глупости

въобще не се притеснявах вчера .. и като пресметнах имам 66 точки ,което е добре за мен *теста*

майка ми се притеснява , а аз хахаха хич хич
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на gabi_94
    миналата година на изпита след седми клас и аз се омазах Понеже често си драскам разни звездички, сърчица на всички учебници, тетрадки, чинове и без да се усетя си бях нарисувала едно сърчице на бланката с отговори тая квесторката като дойде като се развика, се едно съм направила егати гафа после една друга дойде с гума за химикал и изтрихме там горе долу добре. Накрая пък след преразказа бях намисала Z на обратно и за тва ми се караха мн ама айде, приели са ми го теста по бел. А искам само да кажа че не знам кво съм правила на теста по математика и не знам защо имах 3.89 а бях написала мнооого неща нещо съм правила грешно, или съм ограждала грешно или с едно назад и некво подобно. Надявах се да имам над 4 и 50 по математика и да вляза в 1ва английска или 1ва немска, а по бел имах 5 и 50, имах 6ци по математика и по бел за годината, бе всичко беше тип топ и аз се изложих по математика. Направо ме е толкова яд, толкова ми е гадно че не съм ограждала както трябва ама късно е вече...

една приятелка закъсня за теста с 10 мин. и не я пуснаха
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Абе не че е голям гаф,ама вчера един в притеснението си си обърка името
    А една съученичка забрави да дойде на изпита...
    И някакъв седи пред мен и се обръща и ме зяпа,а аз си дописвам преразказа.Тоя седи и ме гледа,аз пиша..и накрая не издръжах и правя физиономия и си дърпам листа.Пък той вече си предал неговия
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

едно време като бях на изпит след 7-ми клас такива зубрачи имаше , някво чудо! Един си носеше 5 моливчета, пакетче с химикалчета(около 10), 2 бутилки Банкя и голям шоколад всякакви шемети

пък на моя чин имаше едно голямо мастилено петно, че като си омазах плика, шашнах се, обаче не беше проблем

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница
    rofl, саботаж!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница
    rofl, саботаж!

by the way, с цялото притеснение сметнах 71т.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    едно време като бях на изпит след 7-ми клас такива зубрачи имаше , някво чудо! Един си носеше 5 моливчета, пакетче с химикалчета(около 10), 2 бутилки Банкя и голям шоколад всякакви шемети

Един идиот от моя клас е същият случай

Град
    София/Бургас
    Че какво лошо има да се ходи на изпит със запаси ... е десет химикала е малко множко... Аз лично си нося 3 -задължително еднакви, проверени и пишещи... Случвало се е да ми спре химикал на изпит (всъщност на една олимпиада) и да се окаже че резервният не пише... и от тогава винаги си нося три

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Хаххх днес по бел-
    Надгробна тишина... Всички си пишат... И изведнъж червата ми като се разговориха Всички се обръщат и ме зяпат, много срам ме хвана
    ох ..това и на мен ми се е случвало ..ужасно е
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Хаххх днес по бел-
    ох ..това и на мен ми се е случвало ..ужасно е
    мен това ми се случи на урок по БГ
    нямай време да закуся и гледай после кво става........
    а и на всичкото отгоре се изчервих от срам. . ужас

мен пък са ви разказвали за едно дете;което прави изпит по геогравия
    друго дете беше до него и говореше
    изгониха невинното;защото си мислеха;че то дърдори ... това е гадно

Град
    40 Miles from the Sun
    Омг. o_O На мен въобще не ми пукаше толкова, само се притеснявах да не се успя, че не съм добра в ставането рано ;д Носех си вода, че тогава беше голяма жега и реших, че ще ожаднея, ама дори не я отворих. Обаче на изпита по математика имаше някъв шемет, на който майка му по едно време му донесе няква торба с триъгълници, линии, моливи, пергели и направо ме уби на място. ;д А на изпита по БЕЛ имаше егати нервачката пред мен, постоянно дрънкаше някви глупости и се чекнеше на чина...

Мега фен
    хаха, аз преди 2 години, като кандидатствах след 7 клас, бях толкова спокойна, че все едно отивах на неделна разходка и ми бяха супер смешни тия около мене, дето се бяха впрегнали, всякаш отиват на екзекуция ;д накрая пак изкарах много добри резултати и влязох в паралелка, за която се изисква доста висок бал и за която всички ми повтаряха колко е трудно и едва ли не невъзможно да се влезе ;д интересното е, че тия, дето уж бяха много умни и четяха постоянно, но се бяха впрегнали, изкараха по- ниски оценки. а аз цяла година си почивах, само накрая, в последните 3-4 дена преди изпита по БЕЛ, назубрих всички определения и тва беше

а иначе за гафове.. на едно момиче от тогавашния ми съседен клас й стана лошо по време на изпита, закараха я в болница и й анулираха работата. сега е в обикновена паралелка в смотано училище.. жалко, имаше добри шансове за елитна гимназия.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз пък без да искам разлях малко вода по чина... една квесторка идва да ми оправи пликовете и всички там простотии и аз само "Леко, мокро е". Тя няква ми се зъби и казва "Изчисти го бе!". Аз, естествено, й се зъбя насреща - "Няма с какво!" В крайна сметка тя само ме изгледа гадно и си отмина, без да прави проблем...

На едно момиче пък не му позволиха да си изяде бисквитите, защото опаковката много шумяла... а бяхме далеч от началото на изпита Остана гладна на изпита, горката

На мен не ми се е случвало,но когато трябваше да кандидатствам след 7 клас си спомням,че едно момиче,с което бяхме в едно училище преди това,си беше забравила документите,личната карта и пропуска и се усети в последния момент,когато вече започнахме да влизаме.Та хвана едно такси минаващо покрай гимназията и отиде до тях...проблема беше обаче,че живееше адски далече и не знам как е успяла и какво е направила на изпитите (а си беше от глулавичките,които биха спали с квестора,за да влезнат) но и до ден днешен сме в една гимназия
    In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Аз пък се паднах на супер забили квестори.Объркаха часа на започване на изпита,написаха 11,пък то беше 10 и директора идваше да се кара с тях.Учителя,който четеше текста си говореше под носа и нищо не разбрах от него прочит .
    А голям майтапа беше като излизах,вратата беше някаква разнебитена и се откачи от една част и всички луд смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си