2003-та... изпит по литература в УНСС... отивам аз, подавам си личната карта на единия от квесторите... той гледа... гледа... и казва "Това не сте Вие, не може да влезете на изпит!"... Цялата работа беше, че личната ми карта беше стара (от 1999) и не си приличах на снимката... Добре че имах и документ с по-актуална снимка и ЕГН, та успях да го убедя, че съм аз...
Пак на същия изпит, същия образ чете инструктажа и обявява, че не можем да използваме калкулатори... цялата зала избухва в смях (изпита беше по литература, както вече споменах) и ония заплаши, че ще анулира изпита на цялата зала (определено над 100 души - залата беше голяма)... не че се осмели да го направи де.
И отново 2003-та,но малко по-рано - матурата по биология - тогава на матура можеше да се явиш единствено ако искаш - не беше задължително, аз реших да се явя, като един вид тренировка... И се оказа, че съм сам в залата с трима квестори да ме пазят... Оправих теста за 45 минути... тъпясвах още 15... и тръгвам да предавам - слагам листата в плика, запечатвам го... отивам да го предавам на квесторите и точно когато им го подавам, листата изпадат от долния край... плика бил скъсан от долната страна... добре че се видя преди да съм го предал...