- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- странни случки по време на изпит
Хаххх днес по бел-
Надгробна тишина... Всички си пишат... И изведнъж червата ми като се разговорихаВсички се обръщат и ме зяпат, много срам ме хвана
![]()
Ние пък чакаме вече 50-та минута да ни дадат указания... и всички са почти заспали... и като влезе 1 квестор и мн сило извика " Ееее пичове как сме бееее? Днеска ще се оплескваме лиии... " ... То не беше мн смешно ами по - скоро стряскащо![]()
Ние имахме една дето беше объркала училището.![]()
![]()
![]()
И нонеже трябваше да правим Z на празните листи една ги направи с X. Квесторката 2 пъти и каза как, тя пак не разбра!
![]()
![]()
Леле да не ставаПървоначално написано от MissTizz95
въпрос за мен?!Аз днес имах изпит по Български език и Литература ии отивам в хуманитарната
вместо в савата.Голям
смях.Викам 15 стая каде е и тее "Еми 15 стая нямаме!"
![]()
![]()
Ама както и да е оправих се и стигнах навреме.После страшно много се притесних и си обърках входящия номер,после имената написах грешно и се подписах на мястото кадето трябваше да си напиша името.Абеее лееш!!!!!
![]()
![]()
леле вие сте пълни шматки... аз преди 3 години отидох с мисълта "баси, още един ден, в който ставам рано"... направих си изпитите и си влязох в даскалото, в което исках... някви шашми, някви шокове, кво е тва?! Шоколади, кафета, амфети, брускети, wtf?! Притеснението само може да ви изиграе лоша шега... няма смисъл от товабъдете оптимисти, пък ако не можете, бъдете реалисти
![]()
на нас ни забраниха шоколада така ли беше и при вас ??
не знам... първо че беше преди 3 години, второ - че си взех само литър и половина вода, които изпих първите 20 минути от изпита....
2003-та... изпит по литература в УНСС... отивам аз, подавам си личната карта на единия от квесторите... той гледа... гледа... и казва "Това не сте Вие, не може да влезете на изпит!"... Цялата работа беше, че личната ми карта беше стара (от 1999) и не си приличах на снимката... Добре че имах и документ с по-актуална снимка и ЕГН, та успях да го убедя, че съм аз...
Пак на същия изпит, същия образ чете инструктажа и обявява, че не можем да използваме калкулатори... цялата зала избухва в смях (изпита беше по литература, както вече споменах) и ония заплаши, че ще анулира изпита на цялата зала (определено над 100 души - залата беше голяма)... не че се осмели да го направи де.
И отново 2003-та,но малко по-рано - матурата по биология - тогава на матура можеше да се явиш единствено ако искаш - не беше задължително, аз реших да се явя, като един вид тренировка... И се оказа, че съм сам в залата с трима квестори да ме пазят... Оправих теста за 45 минути... тъпясвах още 15... и тръгвам да предавам - слагам листата в плика, запечатвам го... отивам да го предавам на квесторите и точно когато им го подавам, листата изпадат от долния край... плика бил скъсан от долната страна... добре че се видя преди да съм го предал...
аз си носих само вода и кърпички ..
разни ги гледам шоколадчета ,глупости
въобще не се притеснявах вчера .. и като пресметнах имам 66 точки ,което е добре за мен *теста*
майка ми се притеснява , а аз хахаха хич хич![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
миналата година на изпита след седми клас и аз се омазахПонеже често си драскам разни звездички, сърчица на всички учебници, тетрадки, чинове и без да се усетя си бях нарисувала едно сърчице на бланката с отговори
тая квесторката като дойде като се развика, се едно съм направила егати гафа
![]()
после една друга дойде с гума за химикал и изтрихме там горе долу добре. Накрая пък след преразказа бях намисала Z на обратно
и за тва ми се караха мн ама айде, приели са ми го теста по бел. А искам само да кажа че не знам кво съм правила на теста по математика и не знам защо имах 3.89 а бях написала мнооого неща
нещо съм правила грешно, или съм ограждала грешно или с едно назад и некво подобно. Надявах се да имам над 4 и 50 по математика и да вляза в 1ва английска или 1ва немска, а по бел имах 5 и 50, имах 6ци по математика и по бел за годината, бе всичко беше тип топ и аз се изложих по математика. Направо ме е толкова яд, толкова ми е гадно че не съм ограждала както трябва
ама късно е вече...
една приятелка закъсня за теста с 10 мин. и не я пуснаха![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе не че е голям гаф,ама вчера един в притеснението си си обърка името
А една съученичка забрави да дойде на изпита...
И някакъв седи пред мен и се обръща и ме зяпа,а аз си дописвам преразказа.Тоя седи и ме гледа,аз пиша..и накрая не издръжах и правя физиономияи си дърпам листа.Пък той вече си предал неговия
![]()
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
едно време като бях на изпит след 7-ми клас такива зубрачи имаше , някво чудо! Един си носеше 5 моливчета, пакетче с химикалчета(около 10), 2 бутилки Банкя и голям шоколадвсякакви шемети
![]()
пък на моя чин имаше едно голямо мастилено петно, че като си омазах плика, шашнах се, обаче не беше проблем![]()
rofl, саботаж!Първоначално написано от Tempest
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
rofl, саботаж!Първоначално написано от Tempest
![]()
by the way, с цялото притеснение сметнах 71т.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от GotTheLife
Един идиот от моя клас е същият случай![]()
![]()
Че какво лошо има да се ходи на изпит със запаси... е десет химикала е малко множко... Аз лично си нося 3 -задължително еднакви, проверени и пишещи... Случвало се е да ми спре химикал на изпит (всъщност на една олимпиада) и да се окаже че резервният не пише... и от тогава винаги си нося три
![]()
ох ..това и на мен ми се е случвало ..ужасно еПървоначално написано от your_secret
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мен това ми се случи на урок по БГПървоначално написано от mynichka
![]()
нямай време да закуся и гледай после кво става........![]()
а и на всичкото отгоре се изчервих от срам. . ужас![]()
![]()
![]()
мен пък са ви разказвали за едно дете;което прави изпит по геогравия
друго дете беше до него и говореше
изгониха невинното;защото си мислеха;че то дърдори... това е гадно
![]()
Омг. o_O На мен въобще не ми пукаше толкова, само се притеснявах да не се успя, че не съм добра в ставането рано ;д Носех си вода, че тогава беше голяма жега и реших, че ще ожаднея, ама дори не я отворих. Обаче на изпита по математика имаше някъв шемет, на който майка му по едно време му донесе няква торба с триъгълници, линии, моливи, пергели и направо ме уби на място. ;д А на изпита по БЕЛ имаше егати нервачката пред мен, постоянно дрънкаше някви глупости и се чекнеше на чина...
хаха, аз преди 2 години, като кандидатствах след 7 клас, бях толкова спокойна, че все едно отивах на неделна разходкаи ми бяха супер смешни тия около мене, дето се бяха впрегнали, всякаш отиват на екзекуция ;д накрая пак изкарах много добри резултати и влязох в паралелка, за която се изисква доста висок бал и за която всички ми повтаряха колко е трудно и едва ли не невъзможно да се влезе ;д интересното е, че тия, дето уж бяха много умни и четяха постоянно, но се бяха впрегнали, изкараха по- ниски оценки. а аз цяла година си почивах, само накрая, в последните 3-4 дена преди изпита по БЕЛ, назубрих всички определения и тва беше
а иначе за гафове.. на едно момиче от тогавашния ми съседен клас й стана лошо по време на изпита, закараха я в болница и й анулираха работата. сега е в обикновена паралелка в смотано училище.. жалко, имаше добри шансове за елитна гимназия.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз пък без да искам разлях малко вода по чина... една квесторка идва да ми оправи пликовете и всички там простотии и аз само "Леко, мокро е". Тя няква ми се зъби и казва "Изчисти го бе!". Аз, естествено, й се зъбя насреща - "Няма с какво!" В крайна сметка тя само ме изгледа гадно и си отмина, без да прави проблем...
На едно момиче пък не му позволиха да си изяде бисквитите, защото опаковката много шумяла... а бяхме далеч от началото на изпитаОстана гладна на изпита, горката
![]()
На мен не ми се е случвало,но когато трябваше да кандидатствам след 7 клас си спомням,че едно момиче,с което бяхме в едно училище преди това,си беше забравила документите,личната карта и пропуска и се усети в последния момент,когато вече започнахме да влизаме.Та хвана едно такси минаващо покрай гимназията и отиде до тях...проблема беше обаче,че живееше адски далече и не знам как е успяла и какво е направила на изпитите (а си беше от глулавичките,които биха спали с квестора,за да влезнат) но и до ден днешен сме в една гимназия![]()
In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.
Аз пък се паднах на супер забили квестори.Объркаха часа на започване на изпита,написаха 11,пък то беше 10 и директора идваше да се кара с тях.Учителя,който четеше текста си говореше под носа и нищо не разбрах от него прочит.
А голям майтапа беше като излизах,вратата беше някаква разнебитена и се откачи от една части всички луд смях.