- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възстановена девственост..
Здравейте,преди месец правих секс за първи път.Болеше ме доста.Днес говорих с една приятелка,която ми каза,че ако не правя секс в продължение примерно на около месец девствената ми ципа може да се възстрановии отново и
ще ме боли както първия път.Вярно ли е?
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Няма да се възтанови.Това е невъзможно.Един път девствена - завинаги девствена.Но ще те боли . . първите няколко пъти (почти) винаги боли![]()
става дума за частично възстановяване не изцяло![]()
абе ти ебаваш ли се беее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
За това трябва да не правиш секс за около година та и повече : / , но тя няма да се възстанови само ще те боли в началото и то не толкова много
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
да се възстанови...ъъъъъъъъ![]()
уф то бива да не знаеш,да не знаеш,ама пък чак толкова
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Ти това на виц ли го прие? А по темата Амъъъ ти сериознууу ли?Първоначално написано от Slawi92
![]()
Да!Съвсем сериозно говоря,казах ви така ми казаха и исках да проверя дали наистина е така.Не се ебавам![]()
Мисля че е възможно възстановяване на химена само по хирургичен път, но дори това няма да ти върне девственосттаПървоначално написано от ChocolateGirl
![]()
Хм не може да се възстанови дори и частично, просто няма такава функция, а пък и от нея надали има голям биологичен смисъл. Така че не се оставяй някакви дето не разбират да си дрънкат глупости. Да не другия път да кажеш на ануса има ли девствена ципа![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хахахахахахахахахаххаха![]()
![]()
Как може да има толкова много идиоти хахахахаха
Ако фана една кирка и си ги забия у колата и 2 месеца не пипам ламарините ше зарастне ли дупката?
Говнааааааааааа
А иначе може да си сложиш цип на химената...Когато ти е кеф девствена когато не отворена![]()
Да, ако през този месец срещнеш Храбрия Шивач....
приятелката ти е тъпа, а ти още повече защото и вярваш. биология се учи в 8 клас...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз съм чувала че ако около 6месеца - 1 година не правиш секс всичко се свива все едно никога не си правила секс , но ципата не се възстановява!
Няма такова понятие ..![]()
+1 допадна ми идейкатаПървоначално написано от Brabi92
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Не знаех,че има ЧААААК ТОЛКОВА заблудени хора!!!Девствената ципа НЕ Е РАНА(това е втората тема,в която го пиша)!!!Колкото и време да не правиш секс тя няма да зарасне!!!Единственото,коет о ще стане след като не си правила секс от много време е да те поняболява малко,нищо повече...Как може да сте толкова заблудени!!!![]()
![]()
![]()
...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Е как така ще се възстанови??? Това е пълна глупост! Ако не правиш секс дълго време единственото, което може да стане...е както стана с една моя приятелка - болеше я, защото с времето е влагалището и е станало по-тясно(отколкото когато го прави редовно), защото когато го правиш редовно влагалището се нагажда по формата на пениса и е стените му стават по-широки, но това че не си го правила да речем един месец няма да е гаранция, че и при теб ще стане тясно, както при моята приятелка... Просто при всеки е различно... тъй като имах друга пряителка, която пък 10 месеца не прави секс и нищо не се беше променило... а пък при мен всеки път ме боли, но само от първото влизане!Е успех!![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...