- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпитът мина.... [party]
би трябвало да сте я чели цялата книга доколкото знам все още се дават списаци с книги за четене през лятната ваканция и няма как да я е нямало книгата там тъй като ще се учи през учебната година
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Да,аз съм я чела,но много са тези,които така и не го направиха,нищо,че ни беше в списъка..и е имало вероятност да ни се падне "Малкият принц" или "Граф Монте Кристо".Лично на мен най-би ми харесало да е от графът...може би защото е една от любимите ми книги,но пък...все пак се радвам,че който и текст да ми се беше паднал,нямаше да ми е непознат.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Пхах да не мислиш, че някой чете бг литература вече /говоря за 5-6-7-8 клас/. Най-много зубърливите кифли да си хванат лигаво любовно романче и тва еПървоначално написано от pam1
Аз в момента чета книга от 1000 стр, повечето от моя клас не са виждали толкова хартия през жиивота си
![]()
Имам 57 точкиА на преразкази обикновено имам 22 точки,а този беше супер лесен
Леле това ще значи 5.25
![]()
![]()
Ще ме приемат и 3.50 да имам по математика,ще ми стигне бала
![]()
Недейте да се стресирате много по математика. Аз бях пълна боза реших и по-малко от половината задачи и то леко на късмет. Останалите бяха чисто тото, който отговор ми изглежда най-верен. И накрая за моя огромна изненада имах 4.20По-спокойно го давайте,правете си преговорчето и успех
![]()
Не се радвайте на математиката и 3 няма да хванете![]()
![]()
![]()
наистина от ПОД ИГОТО учехме само 2 глави ,първата изобщо . и аз си мисля ,че са избрали него ,да ни е гадно ,че не сме го чели![]()
а аз имам 66 т. ,мисля че е доста![]()
дано и по мат. да имам доста точки и да вляза в английската![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
о мерси че не подкрепяш и не стимулирашПървоначално написано от deni15
![]()
По математика съм забравила всичките формули по геометрия![]()
xaxaxax
Не може така да съдиш само по себе си.Като цяло и според мене теста беше лесен по бг, но на някои седмокласници им е било много трудно... (като включвам и тези, на които хем им е било трудно, хем са се справили) ии... нищо не се знае. Миналогодишният изпит ми беше по-лесен от всички пробни, които съм правила тази година...и ако тазгодишният е още по-лесен (защото 99% от заобикалящите ме казват, че е бил много труден) ще е егати кефа.... на миналогодишния имам 4.571... и като гледам оценката ми от последния пробен по бг в сравнение с изпита се е вдигнала с 0.600... и ако и по математика се дигне с толкова... отива към 5.20 ...малиии аз ако изкарам от 5 нагоре ....... Не ми се мисли как ще викам и как ще скачам от радост!!...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
xaxaxax
xaxaxaxax
на 9 от теста по бел нали ?! и аз писах Г но ми е грешно ..
а да ви кажа ,че на един у е било лесно на друг трудно . и не може да преценяте по тва ,че единият тест е бил лесен начи другият ще е труден
! зависи какво ще изтеглят !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз на преразказа мисля,че съм се справил по-добре от колкото на теста,но ще видим..аз изобщо не помня какви са ми отговорите освен на отворените
![]()
не знам дали говорите за същото,обаче и в Г имаше грешка:Първоначално написано от teenems
тайНствени трябва да е май..
иначе..
аз заградих десет томна(В)
Лично на мен математика ми е по-лесна![]()
xaxaxaxax
На теста имам 64 точки - не е зле![]()
А вече, преразказа...
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Няма нищо такова. Отговорът ти се свята за грешен, нищо, че е близо до истинския.![]()
Тези половинки са ти от преразказа, защото може да имаш например 20.5 точки на него.![]()
xaxaxax