- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем- Хлебаркии ;(
Преди година някъде съседите ни отгоре правиха ремонт и хлебарките дойдоха при наси уж ги очистихме, ама явно не съвсем, и са се размножили и сега имаме мнооого хлебарки
![]()
![]()
ако някой знае някакъв препарат дето да ги очисти ще съм му много благодарна, ай давайте предложения, да кажа на майка да купува чее...
![]()
мразя хлебарките, толква са гнусни...
xaxaxax
да, добре че и аз нямам в мойта стая, ама в кухнята... мале мале, ай кажате някой препарат, ама дето наистина да действа![]()
Направете и вие ремонт и си ги пратете от където са дошли. Преди да ги изтребвате запушете всички отврои към другите стаи,за да не се преселят пък в твойта примерно.
Но единственият метод е ремонт или тотално разместване и почистване(наистина почистване) От-До,докато не намерите гнездата и ги изтребете.
Друг вариянт - викнете някой фирма против насекоми,има много такива.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Олее..и при нас е така..и нашите съседи над нас правят ремонт,но не мисля,че е от това.Майче идват от мазетоо..Мен много ме е страх от хлебарки ии незнам какво ще правяЕдна сутрин в хола имаше 2-3 умрели хлебарки..добре че я има нашата котка (тя ги убива)
![]()
Охххх мразя хлебарки.Преди като имаше целия вход парно и ги имаше.Сега вече откакто няма никой парно и тях ги няма.Само много рядко в банята или тоалетната преминава по някоя.Хлебарките са напаст от която много трудно може да се оттървеш.А и това да си направиш ремонт или да почистиш няма да има ефект по простата причина,че хлебарките идват от канала...
един чехъл и е готова.едва ли е от ремонта.маика ръси тапилан но няма никакъв ефект.и аз ги мразя но оттърване няма.
банната ;(
СЪщото, само че при нас кучето ги яде живиПървоначално написано от p3rf3c7
И много пъти са идвали от фирми, имам чувството, че не намаляват, ами се увеличават
![]()
ми ние скоро пак правихме ремонтстига вече ремонти!! заради някакви гадинки, и в крайна сметка никой нищо не предложи..
![]()
Райд, ама гледай да не убиеш Спайдърмен! Препоръчвам ти най-ефикасното средство - твърд чехъл![]()
не оставяйте отворени храни.вземе Райд ,при нас напръсквам и са мъртви за минута. аз не ти казвам да пръскаш само когато видиш ,а можеш и като почистиш у дома отново да напръскаш .. няма друг начин
иначе чехъла и размазани следи от хлебарки![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ти се радвай, че нямате мишки.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Добре ,че ги имаПървоначално написано от your_secret
нашата котка пък само ги убива ,но не ги яде..Ако трябва цяла нощ няма да спи ..ще ловува ....ловеЦ
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Някога имах десетки хлебарки. Изпръсках един флакон Baygon и после ринах трупове. Разбира се това не е трайно решение. За да ги изгониш трайно, ти трябват къщички на Raid. В момента убивам най-много по една месечно, и то някоя заблудена от съседите.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Райд му е майката
There is no right or wrong, only fun or boring
Така е, ние имахме мнооого, и купихме едни такива като хранилки с отрова са на Райд. Слагаш ги по ъглите у вас, те привличат хлебарките, те ядат и изпукват всички... ПОсле поне година няма пукната хлебаркаПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
аз от 12 години си живея с тях, вече се разбираме даже, следователно може да се каже че имам едно голяяяяямо семейство![]()
майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години.))
В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!
Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.![]()
http://sortovisemena-bg.com/product_detail.php?id=1533 ето намерих им сайта!
мерсиииПървоначално написано от brokeninside13
тя майка вика че трябвало да купим някакъв препарат ама го имало само в селскостопанските аптеки, сигурно за това става въпрос.
![]()
хей flyffka1пробвайте с raitтака сам чувала че помага допреди месеци го рекламираха ако не купи си голдънпейджис и погледни там има специалнифирми които могат да ти помогнат да сесправиш с проблема
!желая ти успех във преборването с насекомите
Ремонта не помага.Те идват от мазето или канала,там където има влага.
Най-добре е да запушите дупките под вратата(ако има) или във тоалетната някоя.Все отнякъде влизат.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ами аз убих вече около 10на... както казах - с твърд чехъл... вече се усеща липсата им... няма го ехидния тътен от сблъсъка на чехъла с пода... няма го бруталното пращене на цялостната структура на хлебарката...
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Баща ми вчера купи някакъв препарат дето не мирише и е безвреден, ще видим, дано да действа.![]()