.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Проблем- Хлебаркии ;(

Преди година някъде съседите ни отгоре правиха ремонт и хлебарките дойдоха при нас и уж ги очистихме, ама явно не съвсем, и са се размножили и сега имаме мнооого хлебарки ако някой знае някакъв препарат дето да ги очисти ще съм му много благодарна, ай давайте предложения, да кажа на майка да купува чее... мразя хлебарките, толква са гнусни...

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

да, добре че и аз нямам в мойта стая, ама в кухнята... мале мале, ай кажате някой препарат, ама дето наистина да действа

Направете и вие ремонт и си ги пратете от където са дошли. Преди да ги изтребвате запушете всички отврои към другите стаи,за да не се преселят пък в твойта примерно.
    Но единственият метод е ремонт или тотално разместване и почистване(наистина почистване) От-До,докато не намерите гнездата и ги изтребете.
    Друг вариянт - викнете някой фирма против насекоми,има много такива.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Олее..и при нас е така..и нашите съседи над нас правят ремонт,но не мисля,че е от това.Майче идват от мазетоо..Мен много ме е страх от хлебарки ии незнам какво ще правя Една сутрин в хола имаше 2-3 умрели хлебарки..добре че я има нашата котка (тя ги убива)

Охххх мразя хлебарки.Преди като имаше целия вход парно и ги имаше.Сега вече откакто няма никой парно и тях ги няма.Само много рядко в банята или тоалетната преминава по някоя.Хлебарките са напаст от която много трудно може да се оттървеш.А и това да си направиш ремонт или да почистиш няма да има ефект по простата причина,че хлебарките идват от канала...

един чехъл и е готова.едва ли е от ремонта.маика ръси тапилан но няма никакъв ефект.и аз ги мразя но оттърване няма.
    банната ;(

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Олее..и при нас е така..и нашите съседи над нас правят ремонт,но не мисля,че е от това.Майче идват от мазетоо..Мен много ме е страх от хлебарки ии незнам какво ще правя Една сутрин в хола имаше 2-3 умрели хлебарки..добре че я има нашата котка (тя ги убива)
    СЪщото, само че при нас кучето ги яде живи И много пъти са идвали от фирми, имам чувството, че не намаляват, ами се увеличават

ми ние скоро пак правихме ремонт стига вече ремонти!! заради някакви гадинки, и в крайна сметка никой нищо не предложи..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Райд, ама гледай да не убиеш Спайдърмен! Препоръчвам ти най-ефикасното средство - твърд чехъл

Мега фен Аватара на teenems
    не оставяйте отворени храни.вземе Райд ,при нас напръсквам и са мъртви за минута. аз не ти казвам да пръскаш само когато видиш ,а можеш и като почистиш у дома отново да напръскаш .. няма друг начин

иначе чехъла и размазани следи от хлебарки
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на breathless
    Ти се радвай, че нямате мишки.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    СЪщото, само че при нас кучето ги яде живи И много пъти са идвали от фирми, имам чувството, че не намаляват, ами се увеличават
    Добре ,че ги има нашата котка пък само ги убива ,но не ги яде..Ако трябва цяла нощ няма да спи ..ще ловува ....ловеЦ
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Някога имах десетки хлебарки. Изпръсках един флакон Baygon и после ринах трупове. Разбира се това не е трайно решение. За да ги изгониш трайно, ти трябват къщички на Raid. В момента убивам най-много по една месечно, и то някоя заблудена от съседите.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Таити
    Райд му е майката
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    За да ги изгониш трайно, ти трябват къщички на Raid.
    Така е, ние имахме мнооого, и купихме едни такива като хранилки с отрова са на Райд. Слагаш ги по ъглите у вас, те привличат хлебарките, те ядат и изпукват всички... ПОсле поне година няма пукната хлебарка
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

аз от 12 години си живея с тях, вече се разбираме даже, следователно може да се каже че имам едно голяяяяямо семейство

Супер фен Аватара на brokeninside13
    майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
    Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години. ))

В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!

Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
    Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
    Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    http://sortovisemena-bg.com/product_detail.php?id=1533 ето намерих им сайта!

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
    Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години. ))

В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!

Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
    Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
    Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.
    мерсиии тя майка вика че трябвало да купим някакъв препарат ама го имало само в селскостопанските аптеки, сигурно за това става въпрос.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    хей flyffka1пробвайте с rait така сам чувала че помага допреди месеци го рекламираха ако не купи си голдънпейджис и погледни там има специалнифирми които могат да ти помогнат да сесправиш с проблема !желая ти успех във преборването с насекомите

Ремонта не помага.Те идват от мазето или канала,там където има влага.
    Най-добре е да запушите дупките под вратата(ако има) или във тоалетната някоя.Все отнякъде влизат.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами аз убих вече около 10на... както казах - с твърд чехъл... вече се усеща липсата им... няма го ехидния тътен от сблъсъка на чехъла с пода... няма го бруталното пращене на цялостната структура на хлебарката...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ами аз убих вече около 10на... както казах - с твърд чехъл... вече се усеща липсата им... няма го ехидния тътен от сблъсъка на чехъла с пода... няма го бруталното пращене на цялостната структура на хлебарката...

Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Баща ми вчера купи някакъв препарат дето не мирише и е безвреден, ще видим, дано да действа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си