.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ПЪПКИ...напълно отчаяна

Има ли някаква надежда и за мене на 13 съм и от както се помня имам пъпки!НАВСЯКЪДЕ!
    Та искам да питам дали има някой който е могъл да излекува всичките пъпките,така че да не се появяват повече,гадните белези(или по-точно големите дупки издълбани в лицето ми),черните точки и мазната кожа изглеждаща се едно си се намазал с 2 литра олио(но може би това и най-малкия ми проблем)?!?

Ами не си стискай пъпките, за да нямаш дупки.
    Отиди на козметик или на дерматолог (понякога дерматолозите не са спасение) и си поюиствай лицето с лосиони и т.н.
    Аз ти препоръчвам да си вземеш Clean and Clear.

По-добре отиди на дерматолог.
    За пъпките може да пробваше Акне аут актив, но не го мажи по носа, че много се омазнява.
    За черните точки - парна баня, за да се отворят хубаво порите и след това изтискваш черните точки и/или ги обираш със златен пръстен. След тва си търкаш лицето със сода за хляб и кисело мляко. Накрая маска от хума и кисело мляко.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много гаден проблем е, но не се отчайвай.
    Всичко е индивидуално. Причините могат да бъдат различни:хормонални, лоша храна, някакво възпаление... общо взето причината е вътрешна. Затова внимавай какво хапваш. Избягвай много мазните храни, сладкото, безалкохолните. Повече плодове, зеленчуци, повечко вода и домашно приготвени неща.
    За външно лечение всичко е индивидуално. Както казаха по-горе Клийн & Клиър. На някой действа, на други не.
    Аз бих ти препоръчала кремче Акне Аут. На мен ми помагаше много докато го полазвах. Също е хубаво да си почистваш лицето, но внимавай с какво. Розовата вода е безобидна.
    Акнето е неприятен проблем, но се лекува стига да откриеш причината, която го поражда и използваш правилните продукти. Но не се лекува за седмица-две, дори месец. Трябва упоритост и постоянство.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

helloto наистина не се отчайвай това е съвсем нормално се пак сега навлизаш в пубертета бих казала че акнето ти е най-малкият проблем. Но иначе и аз ти препоръчвам акне аут, много е хубаво, но трябва да го използваш продълйително. Аз използвам продукитете на ейвън и съм си мнго доволна.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от summerche
    helloto наистина не се отчайвай това е съвсем нормално се пак сега навлизаш в пубертета бих казала че акнето ти е най-малкият проблем. Но иначе и аз ти препоръчвам акне аут, много е хубаво, но трябва да го използваш продълйително. Аз използвам продукитете на ейвън и съм си мнго доволна.
    Може ли да те попитам за тези продукти на Ейвън? Напоследък все ги хвалят. Малко повече инфомарция?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

[/quote]Може ли да те попитам за тези продукти на Ейвън? Напоследък все ги хвалят. Малко повече инфомарция? [/quote]
    Това дето аз използвам се казва - Avon Clearski, но трябва да си вземеш това за премахване на черни точки то е в синьо шишинце. Те са две , но си вземи това за черните точки, другото е само за почистване, а другото което също помага е от същата серия, но е коректор за пъпки. Аз съм доволна от тия двата продукта другите ми изсушават кожата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си