- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да купя ?
Приятелката ми има рожден ден във четвъртък... и се не знам какво да и подаря. Не иска дрехи ... моля, помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Дай и пари пък тя ако иска и самолет да си купи с тях. Аз мразя да ми подаряват подаръци,щото или дрехи подаряват или некви тъпи работи,по-хубаво пари да дават.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Майкооооо колко много неща има освен дрехи,а ти чак и тема пишеш...Аа да и аз твоята приятелка най-вероятно я познавам,както и всички от форума.![]()
![]()
Тааа...
1.Рамка за картина
2.Пари
3.Сребро
-гривна
-гривна и колие
-обеци
-цял сребърен комплект
-и т.н.
4.Чанта
5.Гердан и гривна от мъниста
6.Козметика
7.Сувенир
8.Някакъв пъзел от 1000 части(тва е яко!)
9.Някоя интересна лапма за стаята й
10.Билети за концерт
11.Някоя плюшена възглавница от Джъмбо(ако си от София).Има едни такива много сладки...
12.Някой грамаден мечок(На мен миналата година ми взеха грамадно магаре)
13.Нещо морско(аз имам изсъхнал корал в нас,много е красив)
-корал
-морска звезда
Още искаш ли да ти изреждам?![]()
комплект
дезодорант с парфюм
сребро
..
други подаръци от сорта на
плюшено мечеса тъпи и изтъркани
аз лично бих се зарадвала на тези двата![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На колко години ще става? Гримирва ли се? Кокона ли е или облича по-семпли дрехи? (питам за да знам какво да предлагам без дрехи, но все пак ми трябва тази информация)
с приятелите ми винагии си подарявамее нещо сребърно някваа плюшена играчка (ее много смее големи за това амаа е многоо сладко) или простоо си давамее пари! Така че купи й нещо което мислиш че ще й харесаа много!
Bitch! >.<![]()
Ами да-някаква чаша със снимка,гривна,обеци,гердан, комплект козметика,плюшени глупости,книга(защо никой не спомена?аз пък бих се зарадвала,стига да е интересна и увлекателна),ако имаш повече пари-маша,преса.Абеее от къде да знам какво харесва тя?Измисли си сама.Нали уж си й приятелка.Трябва да я познаваш.
Аз съм малка, но бих се зарадвала на плушено мече освен ако не ми се подарява за пореден път... Абе все едно.![]()
Моят съвет е нещо сантиментално, което да показва, че я обичаш![]()
Ако питаш мен,по добре я заведи по магазините и й кажи да си избере сама \/
ми сега става на 14 ... не обича да се гримирва, мрази плюшени играчки, чанти не носи, сребро също,пъзелл .. та тя е на 14 и няма да и хареса. Не съм от София...и най-важното - НЕ Е КОКОНА.Книги не чете. Накрая и казах айде по магазините,а отговорът и бе " искам изненада " . Просто ми е много трудно...Идеите които ми дадохте биха послужили за някой друг, но не и за нея ...![]()
![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Ами до доста детско амааа... щом не книга-Някъв специален дневник + чаша с ваша снимка.И,да..детско е,ама ако би се зарадвала-защо не.И все пак-влез в някоя книжарница-нищо,че не чете книги.Може да харесаш нещо.
То няма какво друго.
Купи и парцел на Луната.
Ааа друга идея.
Какво слуша?Може нещо с любима група,например.
Или пък-парфюм.
Илиии..
Животинче:
Хамстерче,Папагал.
Само дето трябва да имаш малко повече пари,че и клетка трябва.
Мп3,Мп4.
С колко пари разполагаш?
еми ... до 30![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Ако и купя животинче , не знам дали ще е живо на другия ден... ама и в краен случай - пъфюм![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Е.'що да не е живо?
На мен са ми подарявали хамсер и много се кефех.
Тя обича ли животните?Ще се грижи ли за хамстер,примерно?
Освен това:НИТО ЕДНА идея ли не те грабна?
Няма да се грижи за него. Ще го зареже ... горкото животинче ще остане гладно ... Тя е щура . :d
mouth2mouth
Абе не знам вече.
Не чете.
Не се гримира.
Няма да се грижи за животно.
Не иска дрехи.
ТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ!
И все пак-ако е някакъв комплект?Примерно парфюм,дезодорант,рол-он,стик..
Или пък й дай пари и й купи хубаво цвете.
тая ебаси и капризната дето е
купи и има едни комплекти парфюм и дезодорант за 20 лв и готово ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мда.. и аз мисля, че парфюмът ще е най-подходящ явно... предполагам не обича да не се парфюмира...?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Еми да.. тогава парфюм или може протмоне![]()
ем ... мерсисе пак може и голяяяям мечок . като го гледа да си мисли за мене
![]()
![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Купи две златни рибки в един малък аквариум и може да останат пари за водорасли и хранаРибите не са такава отговорност ... Моито стояха ГЛАДНИ по 10 дни, докато бяхме на море. Две златни рибки= чудесното ви приятелство ... какви глупости говоря
![]()
Иначе аз се радвам,ако ми подарят такова за РД-то,което е скороПомисли си!
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95