- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелска болка
Днес в училище много ме заболя в областа на стомаха...приятелите ми ме изпратиха до спирката(2 момчета), помогнаха ми...и вечерта си пиша с едното момче и той казва, че след като ме е изпратил и го е заболяло на същото място...след 5 минутки пак...и после е спряло...
Много ми интересно мислите ли, че това е...всъщност не зная как да го обясня...дали той може да чувства моята болка...Случвало ли ви се е такова нещо...чували ли сте подобни истории![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Танче неска като те видях как си се превила пред историята и мен ме заболя от измъчения ти вид![]()
Интересна гледна точкаПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Възможно е само при близнаците,но за приятели не съм чувала до сега.
И аз за това съм чувала...но като се случи това и исках да разбера дали има и други такива случаиПървоначално написано от Lysit0
![]()
По-вероятно е да сте яли/пили нещо,което е развалено или да имате някаква алергия еднаква,което е почти невъзможно,но иначе :Първоначално написано от lovetanya
Прочети за емпатията![]()
Просто съвпадение....
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Някой вярва си от тука ?!![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
има една дума, която описва напълно цялата история - внушениеПървоначално написано от lovetanya
![]()
Според мен човека докато те е изпращал до спирката се е притеснил бая за тебе и после му е станала гадно. Не вярвам да е от храната щото всичко в мг-то се изяжда бързо и няма развалена храна. Пък щеше и други да се оплачат от това. Също така напълно вероятно е това да е чисто съвпадение.
то ако беше така че да чуства твоята болка..ехеее..... просто савпадение или както казаха сте яли нещо развалено...а може би няма нищо общо м/у болките ви в корема
There is no right or wrong, only fun or boring
то ако беше така че да чуства твоята болка..ехеее..... просто савпадение или както казаха сте яли нещо развалено...а може би няма нищо общо м/у болките ви в корема
There is no right or wrong, only fun or boring
може би той е твой брат близнакили сестра близначка .. кой знае
![]()
![]()
![]()
![]()