- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво искам
Днеска бившия реши да сети за мене от 3 месеца.Залъгва ме там нещо,отрязах го,както той мен преди когато го търсех,когато ме направи на нищо и ква ли не ме нарича.Сега иска да отида у тях,все едно нищо не е станало,казах му да си намери някоя друга,обаче сега не ми излиза от главата и почвам да съжалявам...Кажете правилно ли постъпих или...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Не разбирам как дори може да си задаваш тоя въпросТи кво си няква изтривалка ли какво 3 месеца ни звук нито нищо че и преди това се е държал гадно и ся няма кво да чукне и се обажда на тебе.Не честно не се обиждай ама ти да не си безгръбначно ? Я се стегни и прояви характер като не искате да се отнасят с вас като с парцали не се дръжте като такива.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Да, правилно си постъпила. Щом се е държал грубо с теб, щом сте били скъсали и щом се е сетил за теб чак след 3 месеца, не те заслужава.
От тази твоя тема и една друга, по-предна, си вадя изводи, че си една много объркана девойка. Онзи кога го прежали, че сега пак мислиш за бившия си? Щом се колебаеш дали си постъпила правилно - явно изпитваш вина и това е така, защото явно още имаш чувства към него. Ти си се опитала да си го върнеш, което решение от една страна приемам. Не може да се държи като парцал с теб и после да ти се обажда, все едно нищо не е станало, без да се извинява, без нищо. Само че ти в момента вървиш срещу себе си. Изобщо не си безразлична към него, а само се опитваш да се правиш на силна. Тъпо е. Вземи си кратка почивка и се замисли кого обичаш, обичаш ли някого изобщо, имаш ли нужда от човек до себе си и т.н. Все едни такива малки, но важни въпросченца, които ще ти помогнат малко от малко да си преправиш път сред мъглата в главата ти.
+1 Ей рядко харесвам отговори на някой друг, ама този е наистина много важен и добърПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хх мен бившото ми гадже много гадно ме заряза и после разправя тъпотии из цялото училище за мен. Хормоните яко са ме труснали, защото пак започнах да го харесвам, но ако ми предложи бих му отказала..
Според мен си постъпила добре, като си го отрязала.![]()
Все пак той те е бил забравил, в буквален смисъл, за цели 3 месеца!!![]()
Ти не си някое малоумно кученце, за да те вика при себе си когато му скимне. И до колкото разбрах, дори не ти се е извинил за глупавите постъпки
![]()
- не те заслужава изобщо !
Дръж си на позицията и я отстоявай!!![]()
Първоначално написано от Bellatrix
Постъпила си правилно. Не съжалявай, потърсил те е само заради секса....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ти ако беше момиче на място нямаше да казваш "Незнам какво искам" ем прав ти път тогава с тази реплика и дейстивя никъде няма да стигнеш!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Правилно е постъпила за вас.Така изглежда отстрани,но не знаете как се чувства.Самият факт,че се колебае,означава,че НЕ Е ПРАВИЛНО!Няма какво да се залъгваш,не ти е безразличен.Явно и той си е мислил същото като теб,като те е отрязвал и ето до къде стигна.Ти ще направиш същото и това ще е правилното решение.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Според мен си постъпила правилна ти не си кшче за душевни отпадъци и да идва при тебе кгато му е кофти...
Според мен си постъпила правилна ти не си кшче за душевни отпадъци и да идва при тебе кгато му е кофти...
съгласна.Първоначално написано от Bellatrix
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Правилно си постъпила.Ти не си му кукла на повикване и освен това се е подиграл с теб,нз как можеш да си мислиш,че не си постъпила правилно.
правилно си постъпила![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Под достойнството ти е да се върнеш да "лижиш, където вече си плюла"![]()
Ъм , ти добре ли си ?Как може и да си го задаваш тоя въпрос ?
Ми много ясно , че си постъпила добре .. Сама го каза, че те е рязал
и те е наричал к'ва ли не ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Ако обичаш да те правят на 2 стотинки отивай
И има наглостта да ми се обажда 2 през нощта,защото нямало кво да прави,пфф![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say