- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МИРНО КОНТРА-ШЕСТВИЕ СРЕЩУ ГЕЙ-ПАРАДА
Като нормални граждани, имащи право на мнение и глас , група приятели и съмишленици решихме че не е нормално ставащото напоследък в държавата и стигнахме до извода че трябва да се борим с извращенията, ще излезнем на мирно контра-шествие, всеки е добре дошъл, събираме се на 27.06.09 15:30 часа на Макдоналдса на Мария Луиза, до ЦУМ, приканваме да бъдете смирени, носете си лични документи и се облечете прилично![]()
Полицайте са геьове , скинарите са геьове, политиците са ни педали , ЕБАТИ къде живеем ние , какво става с този свят ?![]()
![]()
![]()
Нямам нищо против гейовете, имам един познат, който е гей и не ми пречи. Обаче да се правят на шутове, да ми реват, че ги пренебрегваме и да ни завират интересите си толкова явно, еми не съм съгласна и с радост бих била не 2-3, а 100 шамара на всеки от ония глупаци, отишли на парада. Ами айде и хетеросексуалните да си направим парад, и тези, които се кефят на папагали, както и тези, които пушат, тези, които се напиват събота вечер, тези, на които им е писнало да ги мъчи шефът им, само защото не му пускат, тези които...
Демокрация, народе...
На теб не ти харесва, че са гейове, на тях не им харесва, че има скинари, кежуали и емовци... На тях пък може да не им харесва да има цигани и цигански махали, но приемаш нещата такива каквито са.
Навсякъде по света има разнотипни паради, разнотипни шествия и т.н.
Ходи гледай сега по големите курорти за какви шествия става на въпрос - сирени, викане, знамена, все едно си на война, но хората го приемат.
Не можеш да спреш педерастията с бой, не сме във времето на Тодор Живков. А да раздаваш правосъдие за лични интереси - от това по - глупаво няма.
Не може всички в страната да са еднакви и да имат еднакви интереси.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Свастно млъкни, че ме е яд да ти чета тъпотиите.
Аз ще присъствам сигурно.
.!.
Излишно напрежение само... При мен гей паради няма, което си е кеф.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Хомосексуалистите не са основни преносители на СПИН.
И аз съм против парада.
Абе какво стана ? оцеляха ли педалите ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
аз що като бях пред макдоналдс с една приятелка в 15.38 немаше никой нз. ма се 1 явно.
.!.
Изпуснал ли съм интересни кадри или да съм спокоен..
Че миналата година беше голям екшън, деба и парада, зор беше да снимам и да се оглеждам едновременно...![]()