- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
Не не продължихме и не съм бил вътре поради неналичието на гумичка. Пък колкото и да си бях пиинал не съм такъв тапак да го направя без предпазни средства![]()
Аз пък изпращам момичето и вече си тръгвам и вървя назад и внезапно ...... се забих в знак СТОП (някой го беше бутнал). Момичето падна на земята от смях ,а аз ходих 1 седмица с цицина
.
2.Лигавим се на 1 рожден ден и без да искам хвърлих 1 фъстък в деколтето й![]()
. Поне ми позволи да го извадя :
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
С бифшия ми фр правим 1 месец ии бяхме в една обща фр ии се целуваме нали и той вика" мило искам да ти кажа нещо.." и аз "да" и той така през целувките ми измармори "обичам те " и аз нещо ама въобще не слушах и само " КВОО" и той много сдуха ,,, и аз " не ,, не те чух ,,, и той повтори![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Бяхме у тях, и излизаме вече за даскало. Имаше много сняг, на едни голеееми купи. Разбира се, той се опита да ме хвърли в една от тях, обаче аз здраво се бях вкопчила в него и не успя. ;д Той се разсърди, че не съм го оставила да ме събори, при което аз реагирах така: Еми сега като идеш на даскало си събаряй мацки колкото искаш!", а той "Е аз вече всичките съм ги събарял", при което аз О.о.. "Еми хубаво! Събаряй си ги пак!", хванах си чантата и заминах и след няколко секунди го чувам да крещи: Стига деее! Ти сериозно ли сега?
При което аз избухнах в някакъв луд смях и паднах на леда![]()
След секс...
Аз: Знаеш ли много ме кефиш Иве
Тя:...мълчение и невярващ поглед
Тогава се усетих че тя се казва Поли а Ивето е сестра и (близначки са)![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ами преди няколко години имах някаква мания да ходя само с футболистиВсичко добре, обаче си бях харесала страшно много едно момче и той си ме беше харесал.Беше голям плейбой в цялата област го знаеха ( и още е
). Та зарибявахме се, излизахме и вече бяхме нещо като "гаджета".Един ден бяхме на кафе след училище и започнахме да си говорим за спорт и т.н и аз го попитах къде тренира, той ме попита какво да тренира и аз естествено веднага отвърнах как каквоо ? - футбол ! На което той ме разочарова и ми отговори - " амааа, аз не тренирам футбол, аз не тренирам нищо !" Бях потресена, все пак плейбойче а у, попринцип те са футболистчета.Взех си чантичката, любезно му казах да не ме търси повече и заминах
![]()
![]()
![]()
Сега като се сетя колко много се смея на тази случка, но тогаваа .. футболисти та футболисти![]()
ге тва е якоПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Прочетох целите 9 страници и се смях от сърце)))
Сега се сетих за един, ама не е с гадже.
Бях с една приятелка и тя каза "Сега ще дойде един Никола". И аз добре.И идва момчето и тя вика "Запознайте се" и той ми подава ръка и вика "Никола" и аз подавам мойта гледам тъпо /защото го харесах/ и казвам "Никола" :Д и той гледа ей такаи аз "упс"
))))
Eхх,гафове,гафове .. море.![]()
Веднъж се забивах с едно момче,което нали .. сладко беше, и то много,ама носа му беше дооста голям.И тръгваме да се целуваме,той ми се нахвърля,обаче толкова се беше настървил,че .. ми бръкна в окото .. с носа си.
![]()
Беше ужасноооо,тогава той много се притесни горкият,а аз едвам се сдържах да не се разсмея!
Друг път,с друго момче. Питам го защо е избрал точно мен от всички останали и той почва да ми развива теории,нали. "Не си като другите,по-различна си,по-чувствена.." бла-бла и накрая ми вика "и..хубава си,не си грозна". И ме пита аз защо съм избрала него и почвам и аз същите теории "печен си,различен си.." ала-бала. И накрая исках да завърша като него обаче вместо "хубав си,не си грозен" се обърках и казах "грозен си,не си хубав" .. как ме изгледаа.после много се смяхме,де.
И така,има още много други,но айде ще си спестя романчетата (и срама също) ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тва е същото като аз и една фр онзи денПървоначално написано от DevilWish
Дойде един приятел с нас навън, но той беше довел и едно момче, което не познавахме. И аз се запознах, казах си името, и тази моята приятелка, супер разсеяна и сериозна се представи и тя с моето име.. Нправо паднах от смях
![]()
![]()
Днеска слънцето ми ми зададе следния въпрос:
- Ревнив ли си?
- Ъ... Не, в никакъв случай даже...
- А-а-а-а! Супер!
![]()
Значи зарибявах се с една сладурана в автобуса и нали седнали сме на една седялка лафче едно друго всичко 6+.По малкия и брат беше 2-3 седялки по напред сам и на едната спирка се качи един дядко и седна при него а имаше и други свободни седялки.Аз естествено да се натегна веднага се изправям и викам ей ся ще преместя тоя гаден дъртак да не досажда на брат ти...яко беше че се оказа че това е дядо и![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ами целувахме се за чао.. и на енго му стана нещо и ми бръкна в гърлото с езика си и аз почнах да кашлям![]()
![]()
много ме кефи темата, а гледам нещо започва да потъва, за това ще напиша един спам да се завърне![]()
hating you makes me all warm inside : )
С едно приятелче се виждахме за първи път .. отивам аз със закъснение от близо 40 минути и тръгнахме към КФС или нещо такова беше .. ии по пътя той без да иска настъпи едната ми чехла и тя се скъса ..![]()
Беше миналата зима с един бивш.
Бяхме на едно заведение цяла компания и той разбира се.И дойде при нас един познат и аз започнах да го представям пред компанията,като съобщавах името на всеки.И когато стигнах до името на бившия казах "а това е...ъъъъ...ъъъъ..ъъъ..." и зациклих и не се сетих как му беше името,хах.Голям смях беше след това![]()
Чакам с приятелката да и дойде метрото и тамън дойде, гушкаме се там целуваме се за чао и малко се забавихме, тръгна да тича към метрото и се затвориха вратите пред носа и![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Офф....Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Vasil40
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Всичките историй са страхотни!![]()
Със сегашния ми приятел първата ни среща беше бедствие. Чаках го 30 мин. защото той ме чакаше на грешното място и понеже аз докато го чаках да дойде бях застанала до някакви картички и една жена ме попита колко струват.Най-накрая той дойде, и се запътихме към киното, понеже бяхме решили, че ще гледаме филм. Да ама не. Не ни пуснаха защото филма беше 15+ и ние не сме изглеждали на по толкова. [Silly people.] Тогава решихме да се разхождаме из празния мол и покрай него и той изръси че обичал да се разхожда в кръгове.
(Още го базикам за това.)
Той реши да ме изпрати, и понеже не ни се чакаше за автобуса решихме, че ще вървим. Когато стигнахме решихме че имаме още време и отидохме в парка до нас...в който бяхме заключени и трябваше да прескачаме оградата. (Хич не беше приятно.)![]()
На втората среща бяхме пак в този парк...... но понеже валеше го поканих в нас, но се наложи да стоим в кухнята, защото бомба беше паднала в моята стая.
![]()
Гледахме Mr. Bean (филма) и аз по едно време толкова се смях, че паднах от леглото (което е доста високо) и продължих да се смея и така не се отлепих от пода поне 15 мин. Накрая корема ме болеше. А той милия ме гледаше ококорен през цялото време.(Дори майка ми дойде да види както става, и аз продължих да се смея докато се опитвах да обясня.)
![]()
А веднъж влизам в стаята енергично, и той след мен. И аз скочих на леглото, но в същия момент се завъртях и го ударих между краката. Толкова неловко стана.![]()
За друго не се сещам.![]()
Със сегашния ми приятел бяхме на кафе с негови познати и седи той ме гледа някво втренчено не откъсва поглед от мен и седя го гледам аз и за момент забравих как се казваше и тъкмо да му кажа по име ( Сашо ) ии започвам със съвсем друго име : Кво ме гледаш бе Ники ? .. а той горкия думи няма![]()
![]()
![]()
или друга изцепка но от негова страна .. говорим си пред блока му и понеже аз съм с кафеви очи седи моето момче гледа ме и ми вика : твойте ссссс ... кафеви очи мн ги обичамявно е искал да каже сини очи но се е усетил
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от moomoo
Еи това просто ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
+1Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
..Седим си аз и той на една пейка и по едно време ми се изсра една птичка на рамото, той в този момент се беше обърнал на другата страна и аз се паникьосах и незнаех какво да правя и изтрих лайното с ръката ми...хубаво че беше малко и не миришеше.....ужас!!
![]()
![]()
![]()
Hi!=)